tre dagar kvar!!

kan ni fatta, om tre dagar sitter jag på flyget på väg till Paris med Johan. Det, mina vänner, är helt galet. Jag är så himla bortskämd som har en pojkvän som bjuder mig på en hel resa, när det egentligen borde vara jag som bjuder honom. Det borde vara jag, som jobbar, som bjuder... Men nej, han förvånar mig alltid den där mannen.

Jag känner mig verkligen som ett barn dagarna innan julafton. Det var längesen jag såg framemot en resa såhär mycket. Ska njuta av varenda sekund hemifrån där jag får se något annat än bara vägen mellan Björnlunda och Gnesta. Haha, fy fan vad mitt liv låter patetiskt i vanliga fall. Så är det när man jobbar hela tiden antar jag. Det blir det däremot ändring på nu, när jag ska börja mitt nya liv som världsresande! Vi börjar med Paris.


Jag vill för mycket

Jag vill verkligen för mycket just nu. Jag vill till Thailand, USA, Australien, tågluffa... Jag kanske ska satsa på en trisslott och vinna storvinsten´och bara dra? det skulle uppskattas ganska mycket just nu måste jag få lov att säga!

Tur att Frankrike och USA redan är bokade resor iaf. Du vet jag ju att jag kommer dit, även om det inte blir några långa turer så får jag ändå se det jag vill se! Just nu funderar jag faktiskt på att ta ett år till off from school, bara för att jag vill göra och se så himla mycket. Jag har ingen som helst lust att sätta mig vid skolbänken igen. Kan jag få bättre anställning på konsum också, så vill jag nog faktiskt hemskt gärna jobba ihop lite mer pengar och se lite mer innan jag beslutar mig för att plugga igen. Typiskt med att ha ångest över sådana här saker och bara hetsa igenom allt, istället för att stanna upp och njuta. Därför tror jag att jag behöver en semester som ligger på typ två eller tre månader så att jag hinner njuta också. Jag behöver komma bort från Gnesta, för att, ja hur löjligt det än låter, växa upp lite och hitta mig själv. Tror man mognar jävligt mycket under sådana resor.


18 månader

Nu har verkligen tiden rusat iväg. Jag har spenderat 1.5 år tillsammans med Johan. Hur kunde tiden bara gå så fort? Vart tog den vägen? Vad hände egentligen? Fina 1.5 år har det i alla fall varit och allt beror på honom.

Jag bara funderar och tänker hela tiden nu. tankarna snurrar och snurrar, jag velar hit och jag velar dit. Förtillfället har jag lust att gå under jord och inte göra ett skit åt någonting. Jag ångar mina val mest av allting just nu. Jag har jobbat som ett djur, väldigt ofta 12  timmar om dagen för att spara så mycket pengar som möjligt och komma dit jag vill, men ingenting blir av. Alla planer har ändras till nästan obetydliga. Jag ångrar mig väldigt mycket. Men samtidigt vet jag att jag vill.

Bara det inte blir som förra gången....


.

Känns ganska jobbigt allting just nu faktiskt. Inte mycket verkar bli som jag har tänkt mig.
Därför har jag tagit min tillflykt till min kära pojkvän i Uppsala denna helg och jag får hoppas att han kan få mig på bättre tankar.
Alla planer. allt hopp. vart tog det vägen?

.

Jag dör lite inombords varje dag nu för tiden. Jobbar ihjäl mig på både dagis och konsum. Vill ha pengar, men vill också ha en dag där jag inte har huvudvärk pga sömnbrist. Nu börjar jag förstå varför jag sov typ 14 timmar om dygnet på mitt "lov". Hualua. helt slut.

Snart Paris. Snart Paris. Snart paris. Håll. ut.

.

Nu väntar jag på Isabelle. Jag sitter i sängen i mysdressen bredvid hårbollen Sixten istället för att vara med Mamma på spinningen. Ganska illa, jag vet. Jag önskar faktiskt att jag kunde skylla allting på Isabelle, men det kan jag inte. Den enkla anledningen var helt enkelt att jag hade alldeles för mycket träningsvärk efter i måndags att jag inte kunde träna. Sedan att jag jobbat nonstop i nio timmar, utan rast och knappt fick i mig någon lunch kanske var en lite bidragande orsak.

Isabelle borde kliva in genom Ekhammars dörrar när som helst nu. Vi ska kolla lite mer på resor. Ditresan bokad och första hotellet, nu är det bara resten kvar!!! Varför är det så väldigt roligt att bränna sina pengar på sådant här? jag njuter.


.

Det blev ingen genomgång av året, det blev liksom lite för mycket som hände för att det skulle finnas tid över. Jag hade i alla fall ett suveränt nyår med underbara människor. Spenderade årets första dag med den person jag tycker mest om i hela världen, och årets andra dag med mina två finaste vänner. Den ena av dem fyllde nämligen 20 år!

2012 ser väldigt ljus ut faktiskt och jag njuter verkligen av att inte ha någon skola att gå till detta år. Jag älskar det faktiskt och vet egentligen inte om jag egentligen är redo för att börja skolan till hösten, men jag måste väl få ärslet ur vagnen...

Året bjuder på en hel del utlandsresor. Först ut är Paris med Johan, senare USA med Isabelle och eventuellt USA för att hälsa på Elisa. Så ja, jag kommer njuta hela våren!!

2011 vet jag inte riktigt hur jag ska sammanfatta. Jag började året väldigt stressigt och det jag kommer ihåg från vårterminen i skolan var bara en massa jävla stress och projektarbete. Plus att man ville klämma in lite studentfestande på det. Och sen kom det en operation också den 7 februari som jag verkligen inte såg framemot. En operation är en operation för mycket och jag skulle då genomgå min andra. Så Hela januari och februari var ganska ångestfyllda och lite nere. Det fick sig däremot en ändring på studentdagen när jag gick ut med relativt fina betyg, ut från en skola jag aldrig kommer sakna förutom människorna i den och mot ett liv jag visste att jag skulle trivas med.

Sommaren bestod av skåne, jobb, umgänge, utgångar och sådant som en sommar ska bestå av. Jag gick nog upp en sisådär 7 kilo på någon månad...

Hösten har bara bestått av en massa jobbjobbjobbjobb. Och festfestfestfest. Två konstraster där båda faktiskst är roliga, för jobb ger pengar och fest betyder att jag får bränna pengar! Pengaspenderandet under hösten var faktiskt ganska vidrig. Det känns som att jag hade varit miljonär om jag inte bränt så mycket, med tanke på den ganska härliga summa jag har nu på kontot. Tur att det kommer en vår där jag kan bränna alla dessa pengar.

2011 sammanfattar jag alltså med att det var ett bra år, ett av mina bättre faktiskt. Det känns på något sätt som att jag har börjat hitta mig själv igen under det här året. Jag har lagt operationerna bakom mig, stressar inte sönder för att vara perfekt i skolan med högsta betyg. Nej, jag njuter istället av att faktiskt ha ett liv, vilket det ofta kändes som att man inte hade i skolan.

Däremot har jag förlorat många under året, människor jag inte längre har kontakt med, men som jag önskar att jag var bättre på att träffa och prata med. Människor som jag inte ser tillräckligt ofta, men som jag däremot är bättre att höra av mig till. Mina två närmaste vänner och jag kommer ha en tuff vår framför oss. Vi kommer inte att ses mycket alls, men vi funderar på att fira allas hemkomster i juni med en hejdundrande 20årsfest! vi får se helt enkelt. Jag känner mig trots allt positiv.


RSS 2.0