.

Det börjar äntligen rulla in lite pengar nu. Har jobbat i en vecka på ett dagis nu och fick idag reda på att jag har jobb där hela september ut. Har dessutom fortsatt jobb på konsum, ganska många tider dessutom. Det blir alltså till att jobba mycket, men samtidigt tjäna mucho dinero!!

Jag börjar dessutom mitt nya liv. Det vill säga Jennie goes skinny and fit! Jag har blivit lovad att jag ska få åka och handla kläder med mamma om jag går ner åtta kilo och det kan även bli så då att det slinker ner lite "gratis" kläder från modern. Jag tackar då inte nej!

Tråkig blogg med noll bilder, man det skiter jag i... är alldeles för lat.


.

ganska nere i dag. har inte mycket att säga. Vill inte göra ett skit. förstör för mig själv hela tiden. vet inte ens vad jag själv vill längre... önskar att någon annan kunde fatta alla ens beslut åt en. Är det något jag avskyr så är det att vara osäker och gå och undra. Det är banne mig det värsta jag vill och därför vill jag bara att detta lidande ska ta slut. tråkigtjej.se


Hon har verkligen åkt...




Nu har Elisa åkt. Hon finns inte längre i Gnesta utan hon befinner sig just nu i Amsterdam och imorgon i USA. Alltihop känns bara galet och jag saknar henne redan. Varken jag eller Elisa, mest jag antar jag, är inte den personen som visar mycket känslor. I alla fall inte varma känslor gentemot en annan person. Jag säger inte ofta till någon att jag älskar den. Jag kramas inte om jag inte verkligen känner att jag vill ge personen i fråga en kram eller får en oväntad en. Jag har aldrig varit mycket för att berätta hela mitt liv och vända ut och in på mig själv och låta en annan person kommer så där oändligt nära. Som jag har skrivit tidigare i ett inlägg, så har jag aldrig riktigt haft en bästa vän. Men jag inser nu att jag kanske hade fel. För i Elisa Gyllin finns det fan en bästa vän. Hon har verkligen vänt ut och in på mig och fått mig att prata om saker som jag tycker är fruktansvärt jobbiga.

Jag är inget bra på avsked utan viftar gärna bort allting med ett enkelt "Hej då" eller "vi ses snart igen". När jag kramade Elisa för sista gången var det samma sak där, jag kände hur tårarna kom, för att sedan direkt trycka undan dem. Inte förrän idag när jag läste att Elisa var på flygplatsen slog det mig. Hon är verkligen borta nu. I ett år. Kanske fyra. I bilen på väg hem till Johan brast det. Tårarna sprutade och jag förstod att det skulle ta alldeles för lång tid tills vi skulle ses igen.

Jag är så enormt avundsjuk på Elisa. Hon får en chans att genomföra sin dröm, vår dröm. En dröm som vi har pratat om många gånger, men som jag aldrig kommer att få chansen att uppleva. Därför hoppas jag att hon tar vara på den här möjligheten och gör det bästa av situationen med vetskapen om att hon alltid, alltid kommer att ha mig här hemma. Med flera andra.

Det här är inte sista gången vi ses. Jag ska träffa henne igen nästa år. Jag måste få krama henne igen. Jag vägrar att förlora henne, för fan också, jag älskar henne.

Ha det så otroligt jävla bra där borta, Elisa, tills vi ses igen.<3

.

Trött. ledsen. less. glad. arg. besviken. Jag tror att jag fan känner allting just nu. på en gång.

Stanna hemma Elisafisa. Vad ska jag göra när jag inte har dig här som kan ruska om mig och säga "skärp dig nu för i helvete"... Känns så konstigt alltihop.

.

Jobbade för första gången på frem dagar och kvällen slutade med att jag blev attackerad av zigenare eftersom jag upptäckte dem med att snatta. Toppen kväll, tjohej! Här försöker man gå och inte vara fördomsfull och så bekräftar de bara alla fördomar... Jag kom på dem av en slump och det slutade med att de skrek och skakade med för att jag konfronterade dem. Idioter.

Min ledighet var grym, därav lite uppdatering. Hade en toppenkväll i nyköping med gnestas finaste. Jag pratade tydligen sönder Isas öron på vägen hem, men det får hon fan stå ut med. jag hade i alla fall jättetrevligt och hoppas på att det blir fler sådana kvällar!


Nu håller jag tummarna för allt jag är värd, för jag vill verkligen!!!


Lönen kom i dag. Den satt ganska fint.


.

håller på och återupptäcker Nordman. Älskade honom som liten och häromnatten satt jag och Johan och lyssnade på honom mitt i natten. jag gungade i takt med musiken och sjöng med. Helt otroligt att jag fortfarande kan hans låtar. Albumet Nordman från 1994 är bäst.

Ett utdrag från Då syns du inte mer. Sjukt bra texter.

du gav det du hade
de ville ha mer
och ingen ska tacka dig
de har väl nog med sitt

först gav du din omsorg
sedan gav du ditt liv
till tomheten gapade
och det var då du föll

så du får stjäla till din mat
sedan tigger du
fast ingen vill ge
Men du sitter tyst
så syns du inte mer
Och du fick se hur flocken kom
för att en och en
-så gömmer de sig
men ligger du ner
då vågar de sig fram

utdrag ur Nu lever sommaren

När en stjärna faller då ser man att den fanns.
För den lyser starkast när den dör, på väg till någon stans.
Och i skenet växer en dröm till liv som har slumrat i min kropp.
Jag ser seglet fyllas av en vind mot en dag som andas hopp.





.

Jag orkar inte tänka mer. Jag vill bara veta. Jag vill veta att jag gör rätt. Jag vill veta att jag känner rätt. Jag orkar inte undra längre. Vädret suger dessutom

.

Ni har en ganska så trött tjej här, en som väntar på att få lägga sig i sängen och somna bredvid sin pojkvän. Det är alltid lika mysigt. Mitt liv är för närvarande väldigt händelselöst. Jag har bara legat på stranden hela dagarna och imorgon och på fredag ska jag jobba. Förhoppningsvis blir det utgång med tjejerna på fredag. Jag är faktiskt ganska så taggad. Hoppas bara att jag kan tjata till mig skjuts hem från utgången också med Isabelle.

Träffade Viktoria i går och då kände jag att faaaan vad saknad hon har varit. Ops, pojkvän på ingång, time to sleep!

.

JAG VILL HA LÅNGT HÅR IGEN
Jag vill. Jag vill. Jag vill.
Tror ni det hjälper om jag stampar med fötterna och ser sur ut också?




Det var fan bättre förr


.

Jag vill ha lön typ nu. På stört. På momangen. Alldeles på en gång. ja, ni förstår grejen, jag vill ha min julilön!!

Har en ny telefon nu, en sådan där nedrans touchmobil som man aldrig riktigt lär sig. I alla fall inte om man heter Jennie Marie Andersson. På den här jag i alla fall lyckats vara så teknisk att jag kunde ladda ner en gratis app. Gud vad cool jag känner mig, svänger mig med ord som app.= cooltjej.se. Applikationen var i alla fall ett spel, nämligen harpan. Nu kan jag inte sluta spela. Det är en drog. Jag är som besatt. Satt och spelade i princip hela dagen på stranden. Asocial tjej, ja tack. Måste ta tag i saken och skaffa mig ett liv. Tur att jag fick lite träning gjord i dag i alla fall. Alltid något.

RSS 2.0