kan det bli jobbigare?

Jag tror verkligen inte det. Jag har ångest. Klädångest. Jag kan verkligen inte komma på vad jag ska ha på mig imorgon. Alla tycker att jag ska ha klänning, men jag trivs verkligen inte i det. Speciellt inte i en sådan som sitter klistrad på kroppen, den är dessutom urringad och uschuschusch.
Nej, det är dags att ta sig i kragen och bara inse att det blir den klänningen, för på nyår är det tydligen inte okej med jeans och t-shirt.
Får dricka mig redlös väldigt fort, så att jag inte tänker på vad jag har på mig! Bra plan. (även om jag inte kommer genomföra den) suck.

Någon annan som är opepp på nyår?

Tv-freak... Jag? Näe


Jag har fallit pladask för denna nya serie, Vampire Diaries. Jag vet inte om dessa två hunkar har med saken att göra, men jag kan bara inte sluta titta eller dregla. Jag har dessutom snart tittat klart på alla program, så snart står jag här helt tomhänt och får sukta efter mer. Det är så att man kan bli galen för mindre! Ibland vill jag bara flytta till USA, för då får man se allt först! mums.


Nyårslöften

Det måste man ju försöka ha. Frågan är bara vad jag ska ha? Mina naglar är numera långa och fina, så jag kan inte ha samma gamla vanliga nyårslöfte, som går ut på att sluta bita på naglarna. Jag måste helt enkelt hitta ett nytt löfte som jag kan ha i 18 år innan jag faktiskt genomför det också. Jag skulle vilja säga att jag ska träna mer och bli en mer disiplinerad människa, genom att faktiskt ta mig till gymmet mer än en gång i veckan. Detta kommer säkerligen inte att gå igenom, eftersom att jag antagligen kommer att antingen vara för slö eller så kommer mitt fördömda knä att sätta käppar i hjulet för mina planer.
Jag skulle dock kunna ha ett nyårslöfte som säger att jag ska skriva dagbok. Jag har faktiskt varit inne på det länge, bara att få skriva av mig på ett ställe där ingen kan se eller få reda på vad jag Verkligen känner. Det skulle också vara ganska bra faktiskt, att skriva ner saker jag tycker är värda att komma ihåg, känslor eller personer jag inte vill glömma. Jag tycker faktiskt att det skulle bli ett bra nyårslöfte, så vi får se om jag genomför det eller inte. det blir min lilla hemlighet.



Jag saknar någonting eller någon. Jag vet bara inte vad eller vem.
jag hatar förvirring, allt ska vara glasklart.


Jag visste det

Jag visste att det skulle sluta illa om vi gick in på Ikea efter att vi hade varit på Skärholmen hela dagen. Jag kan bara inte hålla i pengarna då! Det slutade med att jag kom ut ur Ikea utgången med ett jättestort (verkligen jättestort!) blockljus, en lampa, två krukor och två stycken plastblommor. Ja, jag vet, det är tragiskt att jag måste ha plastblommor hemma, men det är så det är, jag klarar verkligen inte av att hålla blommor vid liv!
Dessutom brände jag mitt presentkort på Makeup store och kom hem med tre nya glänsande och glittrande ögonskuggor. Känns bra till nyår! Två nya Bh:ar blev det också, vilket också kommer väl till pass såhär innan och till nyår. Ibland är jag bara för smart!

Jag har dock ett väldigt, ganska enormt, problem angående nyår. Och nej, det är inte vart jag ska ta vägen, för det är redan fixat. Det finns tydligen några som vill tillbringa lite tid med mig i alla fall. Eller om de ser mig som ett välgörenhetsfall? ... Mycket möjligt att det är det sistnämnda faktiskt. Men i alla fall, det jag vill få fram är att jag har väldiga problem med att välja klädsel. Ska man klä upp sig till tänderna eller ska man klä ner sig till händerna? (HAHA) Nej, skämt och sido,  Vad är bäst? Hur gör alla andra? Detta kanske inte låter som ett stort problem, men när jag har 6 olika klänningar, i alla dess former att välja emellan, då blir det ett stort problem. Mamma och Pappa är inte heller till någon hjälp när dem drar den vanliga "Alla är fina!" Väldigt irriterande. Jag kommer att ligga sömnlös. (för att överdriva lite lätt)

Förresten så är Limpa i Australien nu och hon lever och mår bra. Och Limpa, om du läser detta. Jag kanske lånar din klänning på nyår, för den är en av dem sex! Puss ♥

Ännu ett julbord

Åkte hem till kusinerna i gnesta igår och åt, ja ni har så rätt, ännu mer julmat. Gott var det, även om det börjar kännas som att jag längtar rejält efter lite makaroner eller liknande. Det var i alla fall väldigt trevligt.
Idag, om cirka en timme faktiskt, så bär det av 100 meter åt höger om mig. Japp, hem till F&F. Dags att umgås med andra halvan av släkten.

Känns ganska bra.

Hon är borta....

Linda är borta nu och jag kommer inte att hitta henne förrän om drygt 2 ½ månad. Jag trodde att detta skulle vara lätt, att jag inte skulle sakna henne förrän om två månader. Jag tror dock att det kommer lite tidigare. Det har aldrig varit mysigare, när Limpa kom upp och väckte mig imorse och sa hejdå. Jag tänkte inte så mycket på det för stunden, när jag hörde allihoppa pyssla omkring och tossa runt på tå på nedervåningen. Sedan kliver allihopp, Limpa, mamma och pappa, ut genom dörren för att åka till Arlanda och helt plötsligt var det dödstyst, och jag fick känslan av att såhär tyst kommer det att vara i 2 ½ månad nu. Känslan är egendomlig och lite skrämmande. Jag har aldrig varit utan linda. JAg har aldrig tänkt på hur beroende jag är av henne, jag menar vem ska nu hämta mig vid tåget - nästan varje dag - efter skolan? Pappa lär bli uppringd ganska många gånger, runt halv fem tiden har jag en stark känsla av.
Jag undrar över hur detta kommer att gå som sagt.



L-kusin kom hit igår, runt halv elva och vi tittade på film. Ice age 3. Den var ganska härlig och vi fick oss några skratt. Efter det låg vi ocvh pratade om allt mellan himmel och jord. Mysigt och hon har varit saknad. Skamligt att vi inte ses oftare när vi bor så nära. Skärpning!


Dags att erkänna

Usch, efter igår måste jag nog verkligen erkänna en sak... Jag är bortskämd! hemskt bortskämd faktiskt. jag fick så himla mycket igår som gör att det påståendet blir väldigt väldigt sant. Vi levde loppan här hemma igår och lekte med alla våra nya leksaker.
En sprillans ny dator, kamera, kläder, sällskapsspel, biljetter för att hela släkten ska åka iväg och äta söndags middag tillsammans... Och en sak som var ruskigt bra var att vi fick 4000 kr i bensinpengar. Känns ganska bra faktiskt. Ska även dra mig upp till storstaden och införskaffa nytt smink med mitt presentkort på makeup store. Tack M&M!

Kusin Johan var precis här uppe hos oss och delade med sig lite av sina lumpen historier. Jag blir alltid lika fascinerad över hur han orkar med den där skiten. Jag skulle aldrig klara det och serganterna verkar vara, rent ut sagt, överjävliga! Jag tycker att det är ganska coolt att han nu är en riktig kustjägare, då han har klarat det svåra provet. Muy Bien Johan!

Dags att kanske ringa L-kusinen? Ja, jag tror det. Saknar henne♥


Är det nu man ska önska God Jul?

Okej, GOD JUL allesammans!

Okej, nu sitter jag här. Julmiddags blåsan är på och håret lever sig eget lilla liv som vanligt. Örhängena är stora och låter varje gång jag vrider på huvudet. Det var min första julklapp från mamma och pappa med kommentaren "Vi tyckte att du behövde bli lite poppigare och rocka till dig lite" Jag tror inte att det kommer att gå så bra, kommer alltid att vara lite tråkig när det kommer till smycken. Men tanken är god som Johan brukar säga!
Nu känner jag ett starkt sug efter julmaten som mamma håller på att ställa fram där nere. M&M får gärna komma på stört!  F&F kommer också snart förbi och hämtar sina julklappar. Dem dissar oss för att åka till södertälje iår. Dåligt stil om du frågar mig. Fast dem kanske måste hälsa på alla sina fyra ungar på julafton också. Så jag får väl stå ut.

Som sagt, God Jul! Nog med bloggande, för vem sitter vid datorn på självaste julafton liksom?


Rubrikernas rubrik

Jag tänkte döpa detta inlägget till "Dagen före doppardagen", men det känns lite som att den rubriken är uttjatad nu så jag struntade i det. Så nu är jag tvungen att komma på en ny rubrik... och dem blir aldrig lika bra som de första.  

Idag har jag städat igen, allt för att det ska vara fint till julhelgen. M&M tittade även förbi och vi skar, inte skärde, (skäms på alla som säger så!) sillsallad. Jag älskar det verkligen! Det och omelett är något som bara måste finnas på julbordet.. och skinkan såklart. Och köttbullarna. Sillen. Ägghalvorna. laxen. Åh, nu vattnas det i munnen på mig. Jag längtar inte tills den fruktansvärda mättnadskänsla man kommer att känna efter morgondagens brak måltid. Eller vem försöker jag lura? jag längtar som sjutton!

Jag är inte så sugen på nyår längre.. vill inte kränga i min en trång klänning och inte bli nöjd med vare sig min klädsel, sminkning eller hår. Det känns som att jag är inne i en sådan period. Jag behöver verkligen börja träna igen, träna bort lite dåligt självförtroende liksom.
eller näe, vem bryr sig? Jag ska fan bara dra dit och dansa och vara glad. Det är som en viss person sa till mig för någon dag sedan "Gå på fest och dansa och ha kul, för det förtjänar du." Jag tror fasiken att jag följer det rådet, även om jag kanske inte kommer att dansa, så ska jag banne mig ha kul!
                     knäet kan dra dit pepparn växer.


Världens bästa grappar

Jag är nyligen hemkommen från herr Larssons lya. Han och Pier skulle träna och självklart ville dem att jag skulle vara med. Nej, där gick gränsen. Jag följde såklart med Pier, men jag tränade inte. Jag tänker minsann inte sitta där och skämmas med mina gäddhäng när jag inte ens orkar lyfta stången i bänkpress. Aldrig!
Jag satt istället och underhöll dem med glada tillrop och härliga kommentarer.
Skönt att träffa dem igen. verkligen. ♥ 
Fick ääääntligen träffa Sofia idag också, när jag sprang på henne och Pier vid pressbyrån. Jag följde med dem till Södertälje syd där Sofia skulle ta tåget hem till sig. Jag hoppas innerligt att hon kommer upp på nyår och stannar ett tag så man får träffa tösen lite!

Nu är det bara detta med nyår som hänger som ett omen över en... Hur ska jag göra? vart ska jag ta vägen?  Jag måste verkligen ta mig en tankeställare. Vem vill ha mig på nyårsafton? Någon? ingen? nej, jag tänkte väl det!

Jag vägrar göra allt

När ska du inse att jag inte kan göra allting?
 Nu är det din tur att lägga manken till, annars ger jag upp.


första doktorbesöket avklarat!

Sjukhus är verkligen bland det värsta som finns. Det luktar sjukdom och död, det är så sterilt och tråkigt att man har lust att börja grina och alla tycks verkligen inte kunna bjuda på ett leende. Det känns som att hela världen håller på att gå under när man kliver in där...

Efter att M&M agerade räddarna i nöden, kom dem och hämtade mig för att åka in till vårdcentralen. Jag måste nämligen åka dit först och få ett utlåtande för att en remiss ska kunna skickas till Ortopeden i nyköping. Fråga mig inte varför det alltid ska vara så omständigt för jag har inte svaret. Dock är det skönt att jag nu äntligen har fått iväg en remiss och nu väntar på svar. Hoppas att det tar mindre än tre månader denna gång...
Jag vet inte, kanske låter jag lite bitter? men helt ärligt, vem orkar vara glad och positivt inställd mot sjukvården när läkaren som möter en i dörren säger "Ja, jag tror nog att du vet mer om korsband än vad jag gör.. " Idioti, är precis vad det är. Vet inte om det var menat som ett skämt eller inte, men hur som helst, så var det inte det minsta roligt eller en särskilt intelligent sak att säga.

Hoppas på att något kommer upp snart, som jag kan fokusera på istället för att bara ligga hemma och tänka.


Pulkarace - inställt!

Idag skulle jag, Elisa och Linda åkt pulka. Det blev, som ni säkert kan ana, inställt för min del. Väldigt tråkigt.
All min julkänsla har försvunnit. Jag skulle försöka mig på att skriva rim till mina inköpta klappar och inte ens det kunde jag klara av. Jag skulle vilja kliva ut genom dörren och andas lite frisk luft, men ska jag ut, måste de äckliga kryckorna med, vilket leder till att jag stannar inne. Jag hatar kryckor, och jag tror att jag har sagt det förr?

Men, jag är inte depp. Låter jag depp? det är jag inte.. tror jag. Mest uttråkad. och trött faktiskt. Även fast jag inte har gjort, bokstavligen, ett piss den här helgen. Har inte ens städat rummet än.  Det enda vettiga jag egentligen har gjort, var att slå in lite paket. Men det skulle ju kattskrället förstöra för mig också, då han tyckte att snöret såg väldigt inbjudande ut och attackerade det i full galopp. Nu har mitt fina inslagna paket tre stycken feta rivmärken. Tack Sixten!
Han blir helt galen av att vara inne, men han vägrar ändå att gå ut. Nu kloar han på mattan också och han har redan varit inne i mitt rum och haft ner alla mina snäckor från hyllan. Kattskrälle! ♥

invalid och uttråkad

Invalid och uttråkad, det måste vara världens sämsta kombination. Jag kan inte göra ett skit, så jag har suttit på samma ställe hela dagen, det vill säga framför datorn. Jag har roat mig med att  titta på en massa avsnitt av 90210, vilket faktiskt har varit riktigt bra. Men så kommer det upp en ruta där det står
" You have watched 72 minutes of video today. Please wait 54 minutes. " vad fan liksom?! Jag blir så arg. Här ligger jag och försöker vara positiv, så motarbetar till och med datorn mig. Jag blir galen snart!

Snön verkar dessutom aldrig ta slut. Det snöar och snöar och snöar. I timmar, dagar, kanske till och med veckor? Jag klagar inte, jag gillar snön. Speciellt runt jul.

Jag är så fruktansvärt uttråkad, så jag tror att jag ska ta en dusch. Det känns som att det var ett tag sedan.


håll min hand och håll den hårt



Ibland kommer den kreativa sidan fram. Klura ni på hur vi har fått detta att fungera!


She has a little creepy cat

Owl City - Fireflies är låten som går varm hemma hos C just nu. Tror att det är min nya favorit! Väldigt bra.
Hon har fått för sig att jag ska färga hennes hår... Jag har aldrig färgat någons hår tidigare, så det ska bli spännande. Väldigt spännande faktiskt. Wish me good luck!

Börjar bli hungrig. Längtar efter en saftig pizza.


jag ...

Jag ... Det är så jag börjar alla mina meningar, mina tankar, med " jag ... " Det kommer bara ett jag, sedan är det tomt. Helt nattsvart. Inga känslor. Massa känslor. Inga tankar. tusen tankar.
Jag borde skylla mig själv egentligen. Jag borde sitta still på en stol hela tiden, så att jag inte kan göra mig illa. Jag borde inte vara med på gymnastiken, men någonstans måste jag väl börja? Kan jag inte vara med på gymnastiken, hur ska jag då ens kunna leva och göra det jag vill? Alla säger åt mig att ta det lugnt och att låta benet vila och att inte börja träna för tidigt. Vet dessa människor hur svårt det är att inte träna? att inte få röra på sig och svettas ut alla frustrationer. Det går inte att inte träna. Det går inte att "ta det lugnt och låta knäet vila". jag lät mitt knä vila i över en månad från motion efter förra skadan. sedan så fort jag börjar springa, går det upp. Jag orkar inte mer. Jag vill bara förändra allt. det finns inga ord för hur jag mår. Det är bara ett stort jävla hål och jag orkar inte med mer av detta.

                                                                 bottenlös tomhet, är det som återstår


det är sant

Jag kommer att sluta som en 57 årig gammal tant i ett litet sketet hus ute i skogen, med lika många katter som år jag levt. Barn kommer att prata om mig som om jag vore en häxa och dem kommer alla att vara livrädda för mig. Fråga mig inte hur jag vet detta. Jag bara vet okej?

Dagen har känts ganska väl spenderad faktiskt. började dagen hos tandläkaren, vilket alltid är trevligt (observera ironin) Sedan kom jag till skolan och hade en debatt om Kärnkraft. Min grupp vann och det kändes bra. Efter det hade jag Kanjiprov och efter det åkte jag hem. Väl hemma lagade jag till nudlar och placerade mig framför datorn. Sedan dess har jag alltså tagit igen alla missade Andra Avenyn avsnitt. Känns ganska bra faktiskt. som sagt, en väl spenderad onsdag.


Hur tänkte jag där?

Har ni fått den där känslan som gör att man tror att det är en annan dag än vad det egentligen är? Ah, precis. Den där jobbiga känslan som gör att man har lust att kväva sig med en kudde. Den upplevde jag idag när jag slog upp ögonen. Jag vaknade av klockan som vanligt kvart över sex, det var bara det att jag av någon vrickad anledning var tvärsäker på att det var lördag. Jag blev mycket nöjd över detta faktum, eftersom att jag nu hade ett guldläge att somna om. Klockan skulle inte få segra idag! Sedan när jag ligger där, slår blixten ner som från en klar himmel: DET ÄR JU BARA TISDAG! skriker det i huvudet på mig. Tisdag! Tisdag! Tisdag! pulserar det grymma ordet fram i takt med hjärtrytmen. Det var i detta läge jag ville kväva mig själv med kudden. Det var farligt nära.
Dessutom var bussen en hel halvtimme sen, vilket ledde till att jag missade tåget. Jag såg tåget sakta rulla iväg från stationen när jag kommer in med bussen. "NEJ!" tänker jag. Det är i sådana lägen blodet pulserar vilt i kroppen och hornen växer som ogräs ur pannan på en. det är makalöst.




                               så var vi tillbaks på ruta ett.

bättre sent än aldrig

igår fick jag äntligen min födelsedagspresent av min kära syster. Vi åkte upp till Heron på bio och Limpa betalade hela kalaset! Dock var resan dit ganska lång. Verkligen lång. Det tog kanske sisådär 45 minuter längre att ta sig till stockholm än vanliga fall. Vi skulle svänga av i tumba en snabbis för att hämta en dator, det var bara det att ta sig därifrån och vidare mot stockholm, var svårare än vad vi trodde. Ett äventyr blev det av det i alla fall! Filmen var över förväntan faktiskt. Vi såg trubbel i paradiset. Sevärd och vi fick oss några härliga skratt! Tack för presenten Linda, bara 10 månader försenat! Men som sagt, bättre sent än aldrig!


Hur orkar folk?

Hur orkar alla vara så kreativa och skriva roliga inlägg att läsa? Jag blir helt tom i huvudet varje gång jag sätter mig för att skriva några rader..

Igår begav jag med av till storstaden tillsammans med syster och vivvi för att leta julklappar. Det gick ganska bra faktiskt och jag och Linda kunde hålla oss ganska eniga om vad vi skulle köpa till alla. Hon vann dock diskussionen om hur julklappen till morfar skulle se ut. Blir han inte nöjd nu, vet vi alla vem vi ska skylla på! Efter en hel dag springandes i knökfulla affärer blir man ganska folkskygg, så det var skönt att få komma hem till Kalle och umgås lite med henne och Emma. Vi satt vid köksbordet och pratade hela kvällen! Njöt av varandras sällskap liksom.

Idag har jag för första gången - sedan jag gjorde illa mig - varit ute och motionerat. Tog på mig varma kläder, satte på mig hörlurarna och lät MJs ljuva stämma ljuda i mina öron. Sedan vandrade jag i över en timme. Skönt var det! idag ska jag börja mitt nya liv, vilket jag nog har sagt en miljon gånger under detta år. Dock är det sant denna gång! (hoppas jag)

Moje, 20 år - väldigt nära 21, dog idag. Världens tokigaste katt måste jag få lov att säga att det var. Känns ganska trist att han är borta och jag är mest arg över att jag inte fick chansen att säga hej då. Men lika bra var väl det, när jag ändå bara skulle ha börjat att gråta om jag fick chansen. Hur som helst var det dags. Han var trots allt ganska gammal och han mådde nog inte så bra.  Jag har velat strypa honom många gånger den senaste tiden, men nu kommer jag nästan höra hans desperata jamande när han inte vet och vill veta vart man är. Han har trots allt funnits här i hela mitt liv och nu är han borta...


Ska jag bara ge upp hoppet?

Dött läge

Okej, jag är såld på Erik också. Jag erkänner. (fast Calle är coolare)
Erik kan också få vinna. Det gör inget! Absolut ingenting.
Vinnarlåten är en erik låt. Också..

"Du måste ha diesel i kalsongerna"

Dagens skönaste kommentar, självklart sagt av Anders Bagge. Världens goaste gubbe!


Calle Kristiansson, med diesel i kalsongerna.

Jag var ruskigt orolig när jag hörde att vinnarlåten var ännu något av en relativt lugn låt. En låt som klippt och skuren för Erik, men inte för Calle. Jag tvivlade faktiskt när han tog de första tonerna. Sedan fortsatte han.. och fortsatte... och han var gudomlig. Fick till och med tårar i ögonen. (patetiskt jag vet, men jag levde mig in i känslan av att få va med om det där. Mäktigt!) Jag hade bestämt mig för att inte göra det, men jag ringde och rösta.. och sms:a. jag vet, jag är svag. För Calle. Det spelar ingen roll om han vinner eller inte. Han är grym!


back in business

Mamma berättade vad hon sa på jobbet idag: "skönt, idag när jag kommer hem kommer jag att komma hem till en riktigt solstråle istället för den ragata Jennie har varit hela veckan."
Alla förvånade arbetskamrater: "jasså? Varför då?" Självklart var de förvånade, eftersom att jag alltid är så trevlig och glad liksom.
Mamma svarade att jag har varit en riktig surmule hela veckan på grund av allt jag har haft att göra i skolan och alla äckliga lärare som finns. (okej, ordet äckliga lade jag till själv för effekt, men det stämmer!)
Tack mamma, jag älskar dig också.
Jag ber om ursäkt för mitt beteende den gångna veckan. Det ska aldrig upprepas! (typ...) Även om mitt ragatabeteende var befogat.

Johan ger sig aldrig, han tror att jag är Hammarbyare innert inne. Jag blir så ledsen över att göra honom besviken varja gång. Jag tycker inte om Bajen. Jag hejar inte på något. För varje gång jag gör det, börjar det gå dåligt för den personen eller för det laget. Sååå, för att skona alla andra, håller jag mig neutral.
Fast, Calle i idol, mååååste ju bara göra bra ifrån sig idag! håll tummarna för att han sjunger sådär underbart vackert som bara han kan.
Sedan är det ju kul att dregla lite över och skratta åt världens bästa Bagge!


vad hände?

Detta har aldrig hänt förut. Jag har aldrig varit såhär missnöjd över någonting.
Gårdagens besked väger inte upp detta, oavsett hur bra det än var.

Nu börjar jag bli nervös inför imorgon också.. det är inte ens värt betyget...
Måste fixa en massa och gå upp klockan fem. Hur kul låter det på en skala?

Jag är positiviteten personifierad nu förtiden! YES!

från botten till toppen

Satt och pluggade i fyra timmar i sträck. Det finns bara ett ämne som kräver så mycket tid i sträck, och ja, ni har rätt. Matematik! Jag hatar det. det är min största fiende. Så efter fyra timmar (varför säger jag hela tiden hur länge jag pluggat, det är bara tragiskt) tröttnade jag och var beredd att dö. Bokstavligen. Sedan gick jag in på Vklass och läste meddelandet från en av de härligaste lärarna som jag någonsin haft, Elias Drakenberg. Nu är mitt humör lite bättre.

Jag börjar faktiskt bli lite nervig inför fredag.. vad har jag gett mig in på? Är det värt betyget?
Jag börjar tvivla...

Mamma och Linda bakade Lussebullar idag och jag fick för första gången lite julkänsla. Nu vill jag bara ha ledigt


Hör av dig snart, snälla snälla snälla

Notera

Förra inlägget blev lite mysko förut. Jag har alltså ingen hatalista för personer. Jag vill bara poängtera det. Det är inte därför jag är patetisk, för tro mig, det om något skulle vara patetiskt. Hallå femteklass liksom! Så ni behöver inte gå och oroa er. Jag är i mina sinnes fulla bruk...


hatalistan - listan du inte vill vara med på

nej okej, det där var ett skämt. Jag har ingen hatalista. Fast jag skrev i och för sig en alldeles nyss när jag väntade på att datorn skulle komma igång. Ni vill inte ens läsa den, för då ser man verkligen, på svart och vitt, hur tråkigt liv jag har. jag kan dock sammanfatta det som att ... jag är patetisk. rätt och slätt patetisk liksom.
Nej, hur seg får datorn inne på kontoret vara egentligen? Har typ tagit en kvart för mig att komma in på min mail liksom... andas jennie, andas!

Ahmen nu vet ni att jag lever i alla fall. Jippi tänker ni nu.. hoppas jag?!


äckelskola

min skola måste vara jordens hemskaste. Tre prov och en inlämning BARA denna vecka. Okej om det bara hade varit såhär för den här veckan, men det ser fan ut såhär typ 3 av 4 veckor. Hatar det! Jag och Isabelle har klagat över en timme nu på hur trötta vi är på allt, så nu känns det lite bättre. i alla fall tills imorgon då jag slår upp ögonen och vet vilken helvetisk dag jag har framför mig. Det gäller att planera sin tid helt enkelt!

Jag kommer snart att skrika av frustration över allting och det det blev inte bättre av den där äckliga dansdagen vi hade idag i skolan. Som sagt...

Take me back there, and I'll be happy again

Isabelle och jag kokar ihop värsta nyårsplanerna nu! synd bara att de inte kan bli verklighet. Vi skulle verkligen behöva.. något annat.


Girls night out

Det var så det blev igår. Jag och Elisa fick äntligen se new moon, då Amanda räddade oss! Hon kunde nämligen låna sina föräldrars bil, så vi kunde ta oss till Heron. Det hela resulterade i en underbar kväll tillsammans med två ruskigt bra personer ♥
Först åkte jag hem till Elisa, efter att jag hade bjudit in mig själv på mat. Vi fick jättegod Kycklingsallad! Mums! Efter ett tag gjorde amanda oss sällskap och vi tog bilen upp till Heron. Om jag säger såhär: Herre min skapare vilken HUNK! New moon var helt klart bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Den här regissören gjorde ett bättre jobb än den förra och att Jacob, som hade en stor roll i filmen, var en riktigt snygging var ett stort och härligt plus! Finns inget snyggare än en vältränad överkropp och ett par snygga jeans där kalsongliningen syns. Jösses...
Efter allt dreglande över honom tog filmen slut och vi for hem till Elisa och spelade kort. Mysig kväll och jag hoppas att vi gör om det snart!

Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat. Fast jag hann även med ett middagsbesök hos M&M. Morfar fyller nämligen år imorgon. Grattis tokmorfar!


Jag blir snart galen.. På riktigt den här gången.

5 december

Det är så lätt att hålla koll på vilket datum det är nu när jag har ny mobil som visar tid och datum väldigt tydligt! Känns ganska bra.

Igår var det en riktigt slöar dag. Jag och syster bestämde oss för att vara hemma så, så blev det. Amanda kom också hit och gjorde oss sällskap, så vi bänkade oss framför tvn med saft och en skål chips. Programmet för kvällen var, som alltid, idol. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Calle ♥. Jag avgudar honom verkligen, en så himla härlig person och han har verkligen utvecklats något enormt under programmets gång. Erik förtjänar i och för sig också att vinna, men det är Calle som har vunnit mitt hjärta. Och Bagge såklart, men han har alltid en plats där!
Kommer ni ihåg när jag skrev för väldigt länge sedan precis när jag hade sett Calle på sin addition för första gången? då skrev jag att jag avgudar honom och att jag ville ha det nedprintat ifall han skulle vinna. Okej, han har inte vunnit ännu, men han är en god bit påväg. Så kör hårt Calle!
Jag och Amanda hade i alla fall en väldigt trevlig kväll och det ser ut som att det kommer att bli lika trevligt ikväll. Elisa, jag och Amanda ska nämligen åka iväg till Heron City och titta på bio. Äntligen får jag se New Moon. Som jag har väntat! Jag måste dock ändå få ha en liten lång näsa till alla som upptäckte böckerna så nedrans sent. Känns ganska bra att vara först med ngt för en gångs skull! (inte först först, men ni fattar grejen)
Nej, nu är det dags att masa sig iväg till bilen och åka iväg till Elisa, jag har nämligen bjudit in mig själv på middag där ikväll.

Hoppas att ni får en lika trevlig kväll som jag!


Vad är det egentligen som händer?
Ni måste ta fel på person, detta är bara inte möjligt...

Gran Canaria 09 - De allra bästa minnena

Här kommer Äntligen bilderna från resan. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det var asbra och jag vill tillbaka.


sova på planet är ett måste, även om man inte är världens sötaste då.

världens bästa ställe ♥

snygg och matglad syster.

pappa försöker vara kärvänlig

Vivvi drar poosen!

glada jäntor på en stenmur (bra undertexter jag vet)

fröken "sexigast i världen" & fröken "mupp"

Partytrion

Party på högsta nivå

timmen senare... (bilderna är inte ett dugg arrangerade)

Kungen i poolen

happy happy hour

Ja, det är jag som sitter där och nej, det är inte frivilligt.
(Nu är jag helt ärlig. Fanskapet som står bakom mig tvingade dit mig)

engelsmannen Dan som inte såg ut som en Engelsman. Hur trevlig som helst!
Stor gillaknapp på honom!

världens bästa norrman



Kan du hålla en hemlighet?

Idag bryter jag mot reglerna. Jag har prov imorgon och jag pluggar ingenting till det. Fy skäms! Jag är ledsen att säga det, men jag har ingen ork för att ens försöka. Jag och Isabelle har bestämt oss för att köra en riktigt failardag imorgon. vi möts på IG-bänken liksom!
Har ägnat hela dagen åt att försöka förstå mig på min nya mobil. Jag börjar faktiskt ångra köpet ganska rejält, då jag inte förstår ett smack av den. Jag blir nästan arg på att jag förstår så lite. Dock är den ruskigt snygg, så det får väl väga upp! Saken blir inte bättre av att det är en samsung, som jag aldrig har haft, så det tar år att skriva sms. Känns inte bra!

Sofia kan aldrig hålla sin trut! Hon håller på och skryter om sin jävla utlandsresa med Pier. Jag blir så avundsjuk på henne! Dock inte på sällskapet, haha. Pusspåre pirrsen! Jag vill också tillbaka till solen, bli lite brun igen. Känner mig väldigt väldigt blek och tråkig. Helt slutkörd och hjärndöd.

Vet ni vad? Jag träffad Tim från Gran Canaria idag! Hur kul och chockartat som helst. Jag var inte alls beredd på det när jag gick runt inne på Älsjömässan idag. han stod i en av båsen jag var intresserad av att gå till. utlandsstudier, ES. Så om ni var där och pratade med en kille, var det antagligen härliga Tim. Kändes jättekul att träffa honom igen. fick en stor bamsekram när jag kom dit. 

 Nej, dags att läsa om manualen för den här skit telefonen.


you made my day

hahahahahahahahahaha
jag kan inte sluta skratta.
Jag älskar att jag får leva genom andra ibland, när jag själv är så inåt helvete feg!
Jag kan bara inte sluta le åt denna människa.
älskar dig. ♥


Ska jag? tveksamt.. jag tror det... jag gör det!


RSS 2.0