I väntan...

I väntan på mat, sitter jag här i familjen Tandrups soffa. Jag är faktiskt ruskigt hungrig efter en hel dag på stranden.
Det hettar faktiskt lite på kroppen, även fast jag har varit duktig med att smörja in mig. Det tycker jag faktiskt att jag har varit. Du kan bara tänka dig hur skönt det faktiskt var att duscha av sig saltet, sanden och solskyddsfaktorn från kroppen. Det var som att komma till himlen!
Jag satt nyss och borstade igenom I-vitamins hår och gud vad jag saknar mitt långa hår. Mitt långa hår som jag inte har haft på drygt fem år, men som jag hela tiden har försökt spara ut. Jag har sparat jättelänge och lyckats få ner det en bit på ryggen för att sedan klippa av det. Igen.. Hur dum får man bli liksom?
Det känns som att man är utomlands när man är här i halmstad faktiskt. Stranden är helt otrolig och människorna pratar så lustigt, men dock fint, att man börjar fundera. Jag och Kusinerna lekte lite i vattnet med en gul boll som vi kastade emellan oss. Vi var inte så duktiga faktiskt. Men jag skyller allt på I-vitamin och klagar på hennes dåliga bollkänsla! höhö.
Nu är det nog dags för käk, eftersom att min kära faster klev in genom dörren. Men det kanske blir lite mer bloggande under veckan, om ni är snälla.

Halmstad, here we come!

okej, förlåt, jag vet att jag är en urusel bloggerska, men jag har faktiskt haft hektiska dagar, såhär innan trippen till Halmstad.
Jag sitter just nu på bussen påväg till Halmstad. Jag vet, det är ganska coolt att jag kan vara inne på msn och internet när jag sitter på en buss, men ingenting är ju och andra sidan omöjligt längre med dagens teknologi. Bredvid mig sitter L-kusin och tuggar på en läkerol, hon bjöd mig faktiskt också förut, men jag kunder helt enkelt inte spara på den. den var alldeles för god och jag är alldeles för hungrig. Jag tror att vi snart ska titta på film, så jag vill inte skriva ett allt för långt inlägg och ta alldeles för mycket batteri, men liter måste jag ju uppdatera er. I fredags var jag med elisa och linda, det var lika mys som alltid. förutom att Sverige förlorade mot ett ruttet England. jag var inte alls arg resten av kvällen sen.
Lördagen bjöd på jbob istället för att vara ute i solen och bättre på brännan. Efter jobbet åkte jag och Pier hem till Erik och umgicks med honom, Elisabeth, Amnanda, Basse och Amandas kompis Isak. det var toppen! Skrattade en hel del faktiskt. Det bästa på kvällen var när jag UTKLASSADE basse i sing star, (han trodde verkligen att han skulle vinna, men där fick den jävlen.) Kom hem alldeles för sent och däckade i sängen.
Söndagen var lugn till en början där jag spenderade förmiddagen hos MochM vid tre åkte jag till jobbet och vid sju var jag hemma igen. Nu blev det stressigt. Jag skulle packa, äta, laga lunch till idag, springa och fixa kameran. Självklart hann jag inte allt, så fick dra in på min joggingrunda. Det får bli mycket löpa i Halmstad du Louise!
Nej, dags för film med Kusinen, hon tycker nog att jag är lite tråkig som bara sitter här och skriver en massa trams.

The King of Pop

Vilken jävla sak att vakna upp till, att få reda på att The King of Pop är död. Den enda artisten som jag faktiskt har tyckt ruskigt mycket om är borta. Helt ofattbart. Det spelar ingen roll vad alla säger, för mig var han så jävla grym! Det är musiken som spelar någon roll och han var en för jäkla bra musiker, låtskrivare, koreograf, you name it. han hade det så kallade "det"! Det kan aldrig någon ta ifrån honom. Jag tycker att hela den här händelsen är tragisk, fast nu kommer verkligen ingen att glömma honom, ingen. (som att någon skulle göra det ändå) Det jag stör mig på är att nu när han har gått bort, så hyllar alla honom så inåt helvete, men när han faktiskt levde så var nästan varenda tidningsrubrik negativt riktad. Man tog bara fram hans konstiga och väldigt vridna syn mot små pojkar, hans utseende som har förändrats radikalt genom åren, alla skandaler han gjort, och man fokuserade inte på hans musik. Man utmålade honom som en sjuk person som nästan inte skulle förtjäna någon hyllning över huvudtaget.

Jag är trött på människor som lägger ner mer energi på att skapa intriger och släppa lösryckta rykten om en person, dem egentligen inte har någon aning om, eller känner över huvud taget. Jag är trött på att alla ska rynka på näsan, så fort man nämner att man tycker om att lyssna på Michael Jackson och höra kommentarer som "vadå, gillar du pedofiler eller?". Ingen ska kunna få mig att känna mig skyldig för att jag lyssnar på den musik som jag tycker om att höra, den musik som faktiskt får mig att må bra. Det spelar ingen roll för mig vad det är han har gjort, för mig är det viktiga hur hans musik får mig att känna. hur hans genomträngande röst faktiskt påverkar mig. Det har och kommer aldrig finnas en lika stor stjärna som honom, oavsett vilken person han har varit i sitt liv.
Jag är ett stolt Michael Jackson fan och kommer alltid att vara! Den enda riktiga "idol" jag någonsin haft.


1958 - 2009


5 dagar kvar

Biljetten är bokad och nu är det bara fem dagar kvar tills jag och kusin Louise våldgästar fartygsvägen 31 i Halmstad. Familjen Tandrup, här kommer vi! Det ska bli riktigt kul att åka ner faktiskt, även om jag tycker synd om farbror Håkan. Det blir inte lätt för honom att hålla ordning på tre tonårstjejer. Stackars Håkan! ... Vem försöker jag lura? Alla vi tre är ju som riktiga änglar, när det kommer till kritan. ( ja, i min blogg får man ljuga och överdriva)

Idag har jag varit jätteseg och bara varit hemma hela dagen. Njutit av solen, läst i solen och sovit i solen. Mycket sol har det varit och kroppen känner av det också. Det har dock varit väldigt tråkigt då jag inte haft en levande själ att prata med, förutom katterna, och hur vettiga är dem liksom? Faktiskt så var det riktigt skönt när familjen kom hem och åt. Även om dem inte var så pratglada så fick ändå jag göra mig hörd. Efter middagen började jag och Limpa spela racket och efter en stund kommer pappa ut med den gula nyckelknippan som jag vet alltför väl var den går - Fyrhjulingen! Jag frågar var han ska åka och undrar om jag får följa med. För en gångs skull säger han att det går bra och jag springer genast in och byter om och sätter på mig ett par vettiga skor. När jag kommer ut, färidig utrustad med hjäl och hela köret, sätter jag mig på fyrhjulingen full av förväntan. Jag ska åka fyrhjuling! Pappa kör ut ur garaget och jag vänder mig om " varför har han släpkärran på för?" jag blev lite fundersam och medan jag satt och funderade åkte pappa fram till ved högen, vände runt  och stannade. Han kliver av och jag förstår att han har lurat mig. Jag fick bara åka en tur på inte ens femton meter. Jag blev arg och hela familjen skrattade åt mig. Det var bara att börja hjälpa honom att trava in ved istället. den drummeln! Men det är inte slut än, nej jag fick min hämnd, så småningom. Efter att jag och mamma hade varit ute och övningskört skulle jag vattna blommorna, det var bara det att slangen inte ville samarbeta. Det fanns två hål i den och det sprutade åt alla håll. Pappa bytte ut slangen åt mig och jag började vattna. Det gick ganska bra ända tills pappa kom fram och försökte göra sig rolig. Han började klaga på mina vattningsmetoder och det var då det gick upp ett ljus för mig.. Jennie, slang, vatten och pappa. AHA! Jag vänder mig blixtsnabbt om och sprutar ner honom med vatten. Där fick han minsann tänkte jag! Men tro inte att det är slut än. Nej, tokfan gick in och hämtade en hink full med vatten för att göra en mot attack, så allting resulterade i att jag, dyngsur, jagade honom runt hela huset med vattenslangen i högsta hugg tills slangen inte räckte längre och pappa fick astma anfall.
Vilken tur att ingen gick förbi och fick se vilka vildar som faktiskt bor här uppe på kullen.


Volleyboll Proffset

Det är jag det. Jennie Marie Andersson, framtidens volleyboll proffs! Ni kan rada upp er på kö för autograf senare.
Som ni kanske märker har jag varit och spelat volleyboll, med fotbollslaget faktiskt. Det var vår sommar avslutning. Ja, det kanske är konstigt att spela volleyboll som avslutning när vi är ett fotbollslag, men vad kan jag säga? vi är konstiga!
För protokollet vill jag också bara nämna att mitt lag vann ALLA sina set förutom ett, så ja, jag ser mig faktiskt lite som ett proffs. Sedan att jag inte var speciellt delaktig och förstörde mer än hjälpte till, är en helt annan och mycket tråkig historia som ni säkerligen inte vill höra. För hur kul är det att höra när någon misslyckas?
Jag är verkligen på strålande humör, för jag är med i fotbollen igen. Jag är tillbaka på heltid liksom! Idag var det första gången på över ett år som jag tog upp bollen och jonglerade med den, utan att det gjorde ont. Jag kunde köra på riktigt. Jag ville nästan inte lägga ifrån mig bollen. Jag är bara så nöjd! Går mitt knä sönder nu igen, så vet jag inte var jag ska ta vägen. Då hugger jag nog av det och gräver ner det. japp, så får det bli!
Dagen bjöd på brännande sol, umgänge med Linda Kjellis, god mat, mormor och morfar, iskallt vatten och röda kroppar. Precis som en dag på sommarlovet ska vara helt enkelt. Min dag med Linda har varit hur mysig som helst, and I love her.  hon är go liksom.

JAG ÄR GLAD!
  (om du har missat det)

en ny början?

Fick reda på att jag får börja spela fotboll, efter denna vecka. Eller jag är i alla fall klar med sjukgymnasten då.
Det känns skönt, samtidigt som det känns lite sorgligt. Det har på något konstigt vänster blivit en del av mitt liv nu och jag har vant mig vid människorna där och framför allt Lasse och Marianne. Nu kommer jag inte att träffa dem igen. kanske någonsin. Dessutom är jag rädd. livrädd faktiskt. Vi får väl se om jag i över huvudtaget har någonting att komma tillbaka till. Min fotbollskarriär kanske var över för gott den där eländiga dagen i maj förra året. vem vet?
Jag hoppas i alla fall inte det. Nej, jag ska göra allt jag kan för att komma tillbaka. Med början imorgon, då jag och L-kusin ska ta cykel och åka och bada. Sen blir det fotboll för kvällen. Vi måste vinna!! (ja, då menar jag både mina damer och U21 landslaget)


Grattis säger vi även till Sofia Holm som fyller vuxen idag! pusspåre<3
Ni kan väl gissa vad jag ska göra nu va? japp, film!

En händelserik helg

det är sådana helger vi vill ha för jämnan. Eller nej, omformulering: Jag vill ha ett händelserik liv! japp, det vill jag!
Midsommar blev faktiskt nästan perfekt. Jag skulle vilja säga att det blev så nära perfektion som man kan komma. Dock kunde vädret ha blivit lite bättre, men att begära sol på midsommar, är att begära för mycket tydligen. Kvällens minus var också en oförtjänt och barnslig utskällning av dumhuvudet. tack för att du försökte förstöra min kväll liskom!
Elisa, I-vitamin och Pontus gjorde min kväll, måste jag få lov att säga. utan dem hade den inte alls varit så bra, som jag faktiskt tycker.
Det bästa på hela kvällen måste ha varit min härliga bugg tillsammans med kusin Marcus. Det var länge sedan jag stuffade runt sådär på dansgolvet, mer bugg åt folket! Nej, kvällen får 5 av 5 solar. helt klart!

Gårdagen var också ruskigt trevlig, då jag åkte upp till storstaden tillsammans med Isabelle och Pontus för att äta gott och titta på bio. Det var riktigt mysigt, även om inte filmen var så mysig. Vi tittade på en skräckfilm som visades i 3D. (Ja, ni läste rätt) Det där med 3D gjorde hela filmen. Jösses vad rädd jag var! eller alla i hela salongen satt snarare som på nålar. Den okända killen jag satt bredvid, vi kom bara närmare och närmare varandra under filmens gång. skräckslagna. Fast och andra sidan, så är jag och har alltid varit en riktigt fegis. vem vet, ni kanske är lite tuffare än mig?
äh, vad sjutton, jag utmanar dig. Gå och se My Bloody Valentine på bio, och tala sedan om, om du var nära att kissa i brallan eller inte. Efter filmen hade vi en och en halv timme att fördriva, så vi slog oss ner på våra söta ändor och gjorde ramsor. Isabelle lärde oss andra en ramsa som resulterade i att jag idag har feta blåmärken på låren. Jag är nog starkare än jag tror?

Nu är jag helt slut efter att ha jobbat, så ska nog bara kolla på film i mitt rum och gömma mig för odjuret som sitter bredvid mig i soffan. Jag vill bara hemifrån nu, ner till Halmstad och vara självständig för ett litet tag. Inte ha dig flåsandes i nacken som måste anmärka på varenda liten sak. åh, nu ska jag försvinna i filmens värld, i min stora sköna säng och kanske en glass.

Ingen vidare bloggerska

Jag kan inte vara någon vidare bloggerska, när jag inte bloggare varje dag. Dessutom har jag hört att man måste blogga minst sex inlägg varje dag, för att vara en seriös bloggare. Jag ligger ganska många inlägg efter... 

Idag var en härlig dag, spenderade den i stockholm med min kära Elisa. Köpte ett par urgulliga skor, Två t-shirtar och en hög kjol. Som hittat liksom! Elisa är en riktigt pärla att åka och handla med, hon verkar föra med sig tur och ett härligt spendera pengar humör. Jag vet inte om detta stämmer, men jag kan ha sett en kändis idag också. Eller okej, Elisa kallar det för B skådis, men jag tycker ändå att det var ganska coolt.  Killen som är med i Andra Avenyn, han som är tillsammans med Liv. Det var han jag såg, eller hans en äggstvilling. Jag kan ju inte riktigt veta säkert, eftersom att jag inte frågade om det var han. Vilket jag ångrar lite nu, bara för att ångra det liksom. Varför ska jag jämt vara en sådan fegis? jag tycker i alla fall att det var ganska ballt att jag kände igen honom.

Anledningen till att jag var en väldigt dålig bloggerska igår var för att jag umgicks med caroline. Så om ni är väldigt arga, skyll allt på henne, hon är boven i dramat!! Vi var väldigt effektiva igår, vi fick faktiskt väldigt mycket gjort. Vi, eller snarare jag, var hos sjukgymnasten på morgonen. Senare mötte jag upp Caroline vid bussen som skulle ta oss hem till mig. Väl hemma hos mig lagade vi lunch och spenderade två timmar i solen. Det är egentligen nu jag kommer till den effektiva biten.

- Vi lagade mat till familjen
- Fixade fasters 40 års present
- Fixde nytt och smidigt internet till mig
- Samt nya msn till mig
- Fixade musik till midsommar lekarna.
- Lade in filmer från hennes dator till min
- gick promenad
Jag tror minsann att det var allt. Har vi inte varit ruskigt effektiva? Jo, jag tycker minsann det.
Nu är det dags för ytterligare en fillm. Jag, min säng och datorn. <3 mums! Ska sova riktigt gott i väntan på imorgon, då jag får spendera mycket tid med folk jag älskar.

"Frisparken är bra. DEN ÄR ÄCKLIG!" ...

... Citat från kommentatorn när Vitryssland precis hade lagt en grym frispark mot Sveriges mål. För er som inte riktigt har förstått, så spelades det alltså U21EM match mellan Svergie och Vitryssland. Matchen slutade 5-1 och vinst för Sverige. Jag säger då det, vilken jävla match. Jag är ju bara tvungen att blogga om det.
Till att börja med kan jag bara säga att Macrus Berg var helt makalösduktig. Han stod för tre av sveriges fem mål och gjorde därför en hatrick! vem vill inte göra det liksom? Det var ju inga dåliga mål heller. Nejnej, det var riktigt fina mål, sådana mål en tjej som jag drömmer om att få göra. och tyvärr bara drömmer om... Jag måste bara nämna det senaste målet också, som gjordes av Gustav Svensson. En stenhård och klockren träff som bokstavligen gick rakt upp i krysset!
Så jag har spenderat den senaste kvarten för att se om det spelades någon roliga match runt halmstadstrakterna som man kanske skulle kunna gå på. Dem drömmarna grusades ju direkt. Fast vad är det som hindrar en från att ta sig till dit Sverige spelar? INGENTING, eftersom att jag har sommarlov. Så nu är frågan, någon som vill göra mig sällskap? :)
Jag verkligen saknar fotbollen dessa dagar, när man ser hur fotboll ska och kan se ut. Man bara måste älskare!

För att klämma in hur "duktig" jag har varit idag, kan vi väl försöka få ner några skrytsamma rader. Eller okej, så duktig har jag kanske inte varit, men jag har i alla fall inte tittat på någonfilm. det är ett stort framsteg hörrni! Jag började dagen med att snooza i typ en och en halvtimme, innan jag masade mig upp för att börja dagens sysslor. högst upp på listan stod det "Tvätta och Olja in Varandan!" Jag gjorde bara det förstnämnda, eftersom att jag inte hade någon olja förrän typ två timmar sedan efter att jag och pappsen varit och handlat det. Däremot solade jag i drygt tre timmar och under tiden jag bättrade på brännan läste jag körkortsbok och tjattrade i telefon med Elisa i dryga timmen. Jag har hämtat posten, städat rummet och fått min dagliga dos av top model. Men jösses, vi får ju inte glömma att jag var ute och sprang. Det är nog min bästa insats på hela dagen, eftersom att byxorna börjar sitta lite väääl tajt över höfterna. Säg inte till någon att jag skrev det, det kan väl bli vår hemlis? Nu ska jag hjälpa mamma med att vara lite kreativ och göra i ordning lekprogramet för midsommar.


T som i

Tråkigt. Fruktansvärt tråkigt.

Jag har spenderat den senastse kvarten med att titta in i väggen i princip. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har kollat på alla filmer i hela huset snart. Jag funderar på att läsa en bok, men jag vet i sådana fall inte vilken, eftersom jag redan har läst alla. Katterna är tråkiga och vill inte leka med mig, trots mina försök. Sängen känns inte så trevlig att gå och lägga sig i, när jag har legat där hela helgen. På tv är det absolut inget roligt alls. Vad ska man göra liksom?
Livet är inte lätt idag. Livet är ganska grått idag. Världen är faktiskt ganska grå idag, då regnet ligger över som ett stort deprimerande täcke. Ett stort jävla tungt duntäcke, som ligger där det ligger och vägrar flytta på sig.
Jag kommer snart bli grå om inte solen tittar fram till helgen. Jag kommer att bli ännu mer grå om det är dåligt väder i halmstad vecka 27. Jag kommer att bli grå om jag sitter kvar här mycket längre och tro det eller ej, men jag vill inte bli grå. Jag gillar mitt humör som det är nu, såhär på topp liksom.
därför går jag och lägger mig i sängen, enda vännen här hemma för tillfället.

You're the music in me...

Texten kommer från High school musical. Jag har nämligen spenderat dem senaste timmarna med att titta på både tvåan och trean. OCh ohboy, vad jag ibland bara skulle vilja kunna hoppa in i en film och få uppleva det som alla i filmen upplever. Känslorna och glädjen och framför allt att veta om att det kommer att sluta lyckligt, vilket naturligtvis alla disneyfilmer gör. Dessutom skulle det vara ett stort plus om man fick en motspelare som hunken Sac Efron. Jag skulle i alla fall inte klaga! Jag menar, titta på honom:

Man kan ju inte bli annat än kär? Jag svävar som på moln just i detta ögonblick faktiskt. Svävar minst två meter ovanför soffan med dator och hela köret. Nej, jennie. Skärp dig! Fokusera!
Okej, jag är nere på jorden igen. Det är lugnt. Ändan är stadigt placerad i soffan igen, datorn likaså. Men trots det.. Trots att jag inser att en sådan person inte finns, skulle jag inte tacka nej om han faktiskt dök upp.. Det tror jag inte att någon tjej skulle göra. Inte någon som var i sin sinnes fulla bruk i alla fall. Dessutom kan jag tillägga att trean var den bästa filmen, den mognaste och med de häftigaste uppträdena och låtarna. Sac Efron var dessutom... ah, jag är mållös liksom.

Snuva - halsont - feber?

är det så jag kommer att spendera den kommande veckan?
jag måste säga att det inte känns särskilt lovande, när jaga ligger här i soffan och det snurrar i huvudet på mig. Atjhoo!! Nyser gör jag tydligen också. Detta bådar inte gott för mina kommande partyplaner på midsommar.

Det är tydligen så att irra runt på två studenter på samma dag, tar musten ur mig. Se på mig, där jag ligger nu. Helt utmattad. Jag klagar dock inte, då gårdagen var väldigt trevlig. Studenterna för dagen var Johan och Robert. Stort grattis till dem! Det trista var dock att solen sken med sin frånvaro och istället öste regnet ner. Då vi stod och väntade på Robert när han skulle springa ut från båten, öppnar sig himlen och alla människor på plats fäller upp sina paraplyer på två röda sekunder. Nu kunde man inte längre se likabra, men vad gjorde väl det? Man blev genomsur och det plattade håret man ägnat dryga halvtimmen åt, började leva sitt eget liv, men vad gjorde väl det? Det gjorde ingentngi när man såg minen på robert då han kom för att hälsa oss välkomna och tacka oss för att vi kommit. Hans leende sa allt. Det sken ren glädje om honom och man kunde inte längre klaga på vädret. Så länge han var glad, var vi det också.
Efter besök hos Andersson Kjellberg med mycket mat och trevligt sällskap, tog jag, Håkan, Farfar, Farmor och Felix racer bilen till Ekeby där det nalkades nytt kalas. Där spenderade jag hela kvällen tillsammans med släkt och vänner. Saknad var I-vitamin som jag verkligen såg framemot att träffa. Men nästa helg så! 
Vi ska väl inte klaga på Johantoans humör heller, ohboy, där har vi en kille som vet hur man firar sin student på rätt sätt. Rösten var totalt borta och man fick anstränga sig för att höra vad han sa. Men vadå? det är så det ska vara på ens student! glad i hatten och hes som en kråka! Student 2011, here i come! (dragiskt att det är så långt kvar bara.)

Dags för mig att trycka i mig ytterligare lite godis och titta på nästa film. Ibland är det skönt att vara sjuk, man blir uppassad! Även om jag tror att min sjukdom kommer att vara borta tills imorgon. Men man kan ju överdriva och verka dödssjuk, iaf när hela huvudet håller på att explodera av allt grönt äcklgit slem som försöker trycka ut hjärnan genom öronen. Alla som vill får hålla mig sällskap. Ja, ni vet var jag finns, on the phone!

And so the lion fell in love with the lamb

Elisa åkte precis hem från vårt lilla hus här ute på landet, efter att ha spenderat kvällen, natten och dagen med mig. Besöket blev perfekt eftersom det innehöll allt jag älskar; Elisa, fotboll, Grey's anatomy, twilight, kakor och en härligt uppfriskande promenad. Om Linda hade närvarat hade det varit pricken över i:et så att säga. Den lilla filuren får ju inte lov förrän imorgon, men sen jävlar!
Som sagt, kvällen innehöll allt jag älskar. Sverige vann över Malta med 4-0. Det tackade vi ju inte nej till efter katastrofen på råsunda som vi bara vill förtränga. Jag och Elisa spenderade, draktiskt nog kanske man kan säga, mesta av tiden med att prata om Twilight serien. Om Edward och Bella och hur vi önskar att någon sådan kille faktiskt skulle existera i verkligheten. Skulle en sådan kille, vampyr, man, hunk, ja kalla det vad du vill, existera i verkligheten skulle jag ha första tjing! Jag är ledsen tjejer. Det jag är mest glad över är att jag faktiskt har fått Elisa lika tokig i böckerna som jag själv är och att jag nu inte behöver känna mig ensam om att grina när jag läser den. Eller att vi båda två faktsikt inte riktigt kan släppa taget om boken förrän sisådär tre dagar senare. Att boken faktiskt upptar hela vårt liv och att ens eget liv känns så mycket alldagligare och tristare, efter att man har läst boken. VI vill helt enkelt ha en varsin Edward som kan svepa bort oss till sagoland! Ska det vara så svårt menar vi på? Ja, tyvärr. Edward existerar ju trots allt inte i verkligheten, men det hindrar en ju inte från att drömma och önsketänka.
Jag är glad att jag har Gyllinaren. Det är jag verkligen. Hon får mig att känna mig mindre som den nörd jag faktiskt är. Nu ska vi bara få Linda att falla för boken också, sen är nörd-trion fulländad!

L och E får mig helt enkelt alltid att LE, höhö

Vad är min människa för en människa?

Okej, nu ska ni få höra. Jennie Marie Andersson gjorde det hon sa att hon aldrig mer skulle göra igen..
hon klippte av sig håret. Japp, ni läste rätt. Jag tog det stora klivet igår. Var så himla trött på mitt hår, som inte längre hade någon som helst frisyr och stod åt alla håll och kanter. Nu kanske ni tänker att vadå, det gör väl inget? det är bara fin med lockar! Jo, det är fint med lockar, men då ska det vara lockar inte hårteser som lever sitt eget liv och iprincip gör allt för att göra mitt liv till ett helvete. och nej, jag överdriver inte!
Så sagt och gjort. Håret rök. Klippte av en decimeter och nu ligger håret och vilar på axlarna. Det har dessutom fått ett rejält lyft med några härliga slingor. Jag måste säga att jag gillar det!
Om ni är intresserade att checka in min nya look, gå in på justjennie.bilddagboken.se, men bara om ni är intresserade förstås. Då var det ämnet avklarat.
vad ska vi ta tag i nu?
Jag skulle ju kunna nämna att jag träffade Kalle och Emma igår, för första gången på väldigt länge. Men jag känner inte riktigt för det, för vi gjorde egentligen ingenting, förutom att prata sönder varandras öron. Det är liksom det vi är bra på kan man säga.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och förflytta mig till sängen med en glass och en bok. Jag ska äta upp varenda jävla kalori jag gjorde slut på under mitt träningspass hos sjukgymnasten.


Sommarlovet

är igång för fullt. Det har firats på bästa sätt och stora planer ligger och lurar runt hörnet.
Det bästa av allt är väl ändå att solen fullkomligen lyser med sin frånvaro?
nej, skulle inte tro det va


Första arbetsdagen igår. Ja, vad finns det att säga? Kassasystemet kraschade när jag satt vid kassan. Allas datorer slocknade och mitt hjärta slog minst 360 slag per minut. Den första tanken var "vad i helvete har jag gjort nu?!" Men som tur var, för mig, så var det inte mitt fel. Vi vet fortfarande inte vad problemet berodde på, men om jag uttrycker mig såhär: Kassa problem, arga kunder och jag som ber om ursäkt fler gånger, än jag gjort under hela min livstid, på en kvart, var inte riktigt hur jag hade föreställt mig min första arbetsdag. Men jag överlevde den och jag riktigt hör hur det klingar till i kassan. CAAAAATSCHING! 
Efter den tuffa arbetsdagen, trodde jag inte att det kunde bli värre, men åååh jo, det kunde det. Sverige torskar mot Danmark i en råviktig match. Jag var fullkomligt rasande och ville skicka Källström käpprätt åt helvete. Hur fan kan man missa en sådan viktigt straff? Jävla loooser. Nu är min skeptiska inställning gentemot honom rättfärdigad i alla fall. Skönt för mig. Dessutom tyckte jag väldigt synd om Mikael Nilsson som utmålades som hela matchen syndabock. Okej, han gjorde en tabbe, men han försökte rensa, vad fan gjorde källström? åh, jag blir så arg. Källström ska ha lika mycket skit för den här matchen som Nilsson åkte på. Där med basta!
Gnesta Dagens firande kom lite i skymyndan för mitt humör måste jag säga. Var inte riktigt den partypingla jag kan vara. (you wish, jennie) Sandra var däremot här hos mig för första gången, och förhoppningsvis inte den sista (?), i härliga Gnesta och Björnlunda.
Nej, helgen har nog inte varit min helg, men å andra sidan, vem bryr sig? Jag har ju ett helt sommarlov att göra till mitt bästa!


frihet

Är det såhär det kommer att kännas dessa två månader av total frihet?
Är det såhär bra jag kommer att må?
jag hoppas verkligen det

Nu kanske ni kommer att vilja halshugga mig längs med fotknölarna, men jag måste ändå få tala om för er att jag har oändligt lätt för att bli uttråkad nu för tiden. Nu när jag inte har alla dessa högar med plugg som ligger och väntar på mig, vet jag inte riktigt vad jag ska göra på min fritid. Jag får väl helt enkelt ta tag i saken ochbörja träna lite mer istället. Bra tänkt, jennie! Det är det första jag ska ta tag i imorgon bitti...

Var på Gröna Lund med Tjejerna i helgen. Det var riktigt mysig och trevligt. Åkte en väldig massa karuseller och skrattade en hel del. Fritt Fall Tilt bjöd på den härligast känslan i magen på hela dagen. Vilken kick!
För att hoppa lite mellan dagarna så har jag även firat  min kära systers student. Jag är inte alls avundsjuk på henne, nej nej, inte alls... Jag glädjer mig faktiskt med henne och gav henne även en tröja för att visa att jag inte alls har några sura miner, utan är glad för hennes skull. Att motivet sedan var en bild på henne med byxorna så högt som till under tuttarna och svampfrisyr och ett fult leende är en annan femma. Jag är inte alls avundsjuk!
Det blir mycket släkt nu. i helgen var det Lindas student och morsdag. Inom en snar framtid är det två studenter till och midsommar. Som sagt, mycket släkt. Men klagar jag? Nej då, jag älskar att ha min tre farbröder gläffsandes i nacken efter en chans att retas. Sedan sprit på det, gud var roligt!

Vecka 27 är veckan jag ser framemot nu. En hel vecka tillsammans med I och L vitamin. <3


RSS 2.0