Tre veckor ... håll ut

idag kommer jag vara sådär tråkig känner jag. Sådär tråkig som gör att folk inte vill umgås med mig. Ja, jag tror att det kallas associal. Tv:n känns allt för lockande och ingen tycks intressera sig för att kontakta mig på något sätt, och då är det bara televisionen som återstår. Huvud börjar fyllas av en massa plugg nu igen, men det känns ändå som att det går bra just nu (peppar peppar) bara man verkligen sätter sig ner och tar tag i det, så brukar det kunna rulla på bra. Det värsta är att hålla koncentrationen uppe och inte låta tankarna flyga iväg. Det är tyvärr alldeles för lätt, men nu är det bara tre veckor kvar. Och ja, jag tänker säga Bara tre veckor. För det får mig att le lite åtminstone. Svårt att tänka sig va? Jennie som är sur? Det är ungefär som utan skinka på julafton. Stört omöjligt.. Ohyes.

Första advent har varit och här sitter jag vid köksbordet och tittar på 4 otända adventsljus. Vart har all julyra tagit vägen i den här familjen? Det känns som att vi har vuxit ifrån den och snart börjar vi väl resa utomlands på självaste julafton också. Men nej, där slår jag näven i bordet. Inte en chans! Traditioner är till för att hållas och där med basta.

Vad babblar jag om egentligen? Jennie, gå och lägg dig!! ... okej.

söndag utan söndagsdepp?


Kul att sjukdom gjorde så att Elisabeth (bettan, men det får man inte säga om man inte vill dö) var tvungen att dra dissen igår. Jag blev mäkta besviken, men som tur var fanns det ju ett skönt gäng kvar att umgås med. Amanda plockade upp mig hemma hos mig, gullig som hon är och sedan åkte vi och hämtade Erik och Pier. Dock hann vi dela lite hemligheter innan vi kom det och det är ju alltid trevligt! Vi vräkte i oss pizza och sen for vi hem till mig för att bada jacuzzi och spela spel. Jag och Amanda var ett grymt bra lag och borde ha vunnit, men fanskapen tog in på oss på slutspruten och gick om. Svin! Hade vi haft Elisabeth här hade det varit andra bullar minsann.

Idag slog jag upp ögonen alldeles för sent, vilket resulterade i panikplugg. Nu är jag dock klar med en av alla hundra inlämningar som ska in, så det känns bra. En sak att boka av från den evighetslånga listan! Jag har dessutom fått gråta av mig lite idag, då jag tittade på one tree hill. Vilket bra program det är!

Yes, Äntligen kommer Zlatan in på planen. Nu är det värt att börja kolla på matchen, så nu kilar jag!
Heja Barca!


När jag pratar med dig lyser jag upp. Jag hoppas.

Vintermys i höstrusket

Det är lustigt hur man kan vara så inaktiv som jag har varit idag. Jag är nästan lite nöjd över mig själv! Slog upp ögonen vid tio snåret och masade mig in till föräldrarnas sovrum, eftersom att jag hörde mamsen och syster ligga där inne och små prata lite. Där blev jag liggandes i en timme till. Sedan åt jag frukost och läste en bok. Nu sitter jag här. Då kan vi prata om att vara inaktiv... Har suttit i en kvart och bara tittat på datorn när den skulle startas upp (ja, den är verkligen så seg) och idag blev jag inte ens irriterad över detta faktum. Jag lät det bara vara, den fick ta den tid den behövde helt enkelt. En egendomlig känsla egentligen, men det känns jävligt bra.

Kvällen bjuder på lite vänskapligt umgänge med Amanda, Pier, Erik och Elisabeth. Vi ville bada Jacuzzi, men vi får se. Pappa säger att det tydligen är något knas med Duschen. Något med stötar, och stötar vill jag verkligen inte ha. Nej tack! Vi får se hur vi spenderar kvällen. Jag tror att alla var lite sugna på att spela något gammalt och hederligt sällskapspel. Kan inte hjälpa det, jag tycker verkligen att hösten och vintern är till för umgänge med goda vänner över ett bord och spela spel. Känns mysigt på något sätt!


Linda springer runt här som en yr höna. Hon ska nämligen skaka rumpa ikväll och jag är ruskigt avundsjuk på henne och alla andra som kommer att  får göra det! Känner mig sådär lagom sugen... Men kanon, nu kom världens bästa party låt i lurarna också.. "to night's gonna be a good night... lalalaa" Känner ni inte hur det rycker i kroppen? Åhjo, jag vet nog. Ses på dansgolvet allihoppa, jag måste dansa av mig lite på allrums golvet nu!


I never hear a single word about you.
Ge mig något åtminstone?

let's make out in the middle of the street

Hur lång tid kan det ta att ladda upp några bilder på datorn? Skärpning Vivvi!

Tänkte bara meddela alla att en av mina nya favorit låtar (förutom alla hundratals MJ låtar) är Eric Hassles - Isn't it obvious. Jag bara älskar den! fråga mig inte varför för det kan jag inte svara på, den är bara väldigt bra och den går varm i hörlurarna just nu. Därför, mina vänner, rekommenderar jag er att lyssna på dem. Kila in på youtube och sök på låten, ni lär inte bli besvikna! Jag skulle gärna lägga upp den här på bloggen, så där snitsigt som alla andra kan. OM jag nu var så snitsig. Jag avundas alla som har koll på det här med internet. Det blir nog till att gå en kurs hos min snille ( läs data nörd) kusin, så att han kan lära mig ett och ett annat knep.

Jag känner mig bara riktigt trött på allt just nu och behöver en lugn helg. Synd att jag måste plugga i helgen också. Det stämmer väl som man säger, det kostar att ligga på topp! ( Som om jag nu skulle ligga på topp, ha ha!)  Helgen bjuder i alla fall på umgänge och födelsedagsmiddag. Det tackar jag inte nej till.

Jaja, nu är ni väl trött på mitt tjat antar jag? Jasså, inte? Ahmen det är i alla fall jag. Jag skonar er!
Sov gott.



När man bara vill kunna räcka till och säga att "allt kommer att ordna sig, jag finns här för dig" och när man vill höra orden tillbaka
.
Jag vet inte vad jag ska göra. Hur jag ska lösa det. Jag vill bara kunna ruska om och säga att det inte stämmer. Att du är världsbäst och att det inte finns någon som är bättre. Jag önskar att du bara ville lyssna.

Att leva på minnen

jag märker när jag börjar skriva tråkiga inlägg, då det kommer in färre och färre på min blogg. Fast och andra sidan, skrev jag den inte för min egen skull? Lite trevligt är det ju i alla fall att någon vill veta ointressanta saker om mitt liv!

Satt och pluggade i skolan idag. Hade mp3:n på högsta volym och försökte få in Japanskan (vilket är stört omöjligt). Då kommer black eyed peas låt Gotta feeling. Jag höll bokstavligen på att trilla av stolen när jag hörde den. Jag fick precis samma känsla som jag hade när jag stod på dansgolvet och rocka loss tillsammans med Gran Canarias semester firare. Vilken upplevelse det var! Det gjorde nästan ont i hjärtat att veta att jag bara kommer att få leva på minne nu. det gör nästan för ont. Det finns vissa saker jag ångrar så otroligt mycket. Varför ska jag vara så feg? jag blir bara arg på mig själv när jag tänker på det. Spola tillbaka och göra om och göra rätt! Det är ungefär så det känns. verkligen frustrerande.

Tog svinis idag, så vi får se om jag blir sjuk eller inte. Jag brukar vara ganska tuff ( peppar peppar). Okej, jag tar tillbaks det där. Risken är faktiskt stor att jag kommer att bli sjuk, då jag har tagit svinis, nyligen varit utomlands och kan inte träna på grund av mitt knä. Så jag tänker vara tyst. knäpptyst.

Pappa är knas och sitter och pratar om hur jag ska skriva om honom på bloggen. Han är verkligen besatt av det. Han sa "Skriv att jag har hjälpt dig med din läxa!" när jag inte svarade sa han "Eller skriver du om när du svor över datorn idag, haha. 'idag svor jag jättemycket över datorhelvete som vägrade att fungera.' " Jag vet inte vad som var roligt över det men i alla fall. Sedan lade han till att "jag ska slänga ut datorn om du skriver något elak om mig. du får bara skriva snälla saker som världens bästa pappa eller något. Okej? ... Eller vänta nu, skriver du det här jag säger? då ska jag ge dit en äkta karatespark! ... Åhnej, skriver du det nu? Nu kommer ju alla tro att jag är elak och vill mörda mina barn.."
Jag tror inte att det finns någon risk för att man ska tro att du är elak och en mördare, men störd och helt bakom flötet? svar ja!


varför fortsätter jag att hoppas när loppet är kört?


Det bästa på länge

Jag vet inte ens hur jag ska börja. Veckan har verkligen innehållit allt. Den var helt enkelt över förväntan.
Den började ganska lugn, men slutade i party! jag tror att jag sov totalt 12 timmar på tre dygn. Så roligt vi hade! Vi gick ut i Puerto rico och hittade världens party ställe, där man bokstavligen dansade på borden. Det lär väl så småningom komma bilder och då förstår ni nog vad jag pratar om..
Jag har träffat de mest underbara människorna och jag hoppas att allihoppa är människor man kommer att hålla kontakten med i framtiden också. Två grymt härliga svenskar, Tim och Frida. Bor inte allt för långt bort, så jag hoppas på ett kärt återseende! Norges tre snyggaste, raraste och trevligaste killar Lars, Jonas och Ole har jag fått nöjet att träffa. Sedan har vi ju godingen Daniel från England som inte alls såg ut som en engelsman. Om jag säger såhär; det var Happy happy hour hela tiden! 
Det värsta är att vi inte blev så brund som vi hade hoppats. Vi köpte till och med sololja, och den gav resultatet zeeeero. grym besvikelse! Men vi dansade oss lyckliga igen.
Jag dansade nog lite för mycket, för helt plötsligt låg jag på golvet och mitt knä smärtade som aldrig förr. Knät svullnade upp på noll tid och där var festandet över för min del. Lars och Jonas var tvungna att bära ner mig till taxin och folk trodde att det berodde på att jag för för onykter så att jag inte kunde gå själv. Bara för att tala klarspråk, så var jag inte alls full när jag trillade! på lovar sant! 
Nu är det bara att ringa doktorn och se vad som händer härnäst. Jag tvivlar starkt på att jag någonsin kommer att få sparka boll igen. Mitt hjärta värker över detta faktum.
Men jag kan ändå inte vara riktigt ledsen, för jag fick uppleva världens härligaste stunder!
minne för livet.

Nu vill jag bara träffa E och L <3


Jag saknar det redan
och jag önskar mig andra omständigheter.
ibland är livet orättvist.


I'm alive

Jag lever, bara sa att ni vet!
Lever gott, solar, badar, skrattar, frossar och massa annat. Mitt liv leker helt enkelt! Dock inte sa brun som jag skulle vilja vara, men vad fan, det kan jag ta!

Hoppas ni har det lika bra hemma!
(haha, vem forsoker jag lura? hoppas det suger hemma!)


Heeeeejdå

Taggad till tusen. Äntligen är allt - förhoppningsvis - nerpackat. Musiken är fixad och jag är ruskigt nöjd över mig själv. Nästan nöjd i alla fall. Jag tror att jag ska belöna mig med att titta på film, då den här veckah har varit tung. HAr pluggat som ett djur och stressat hela tiden och min kropp har gjort märkliga saker. Har haft ont i huvudet hela veckan och ont i magen konstant de sista 3-4 dagarna. Det är dock inte allt. Idag när jag satt på bussen hem började jag blöda näsblod. Bara sådär liksom! Jag vet inte vad som händer, men jag behöver i alla fall lite semester. Synd bara att jag inte kommer att lyssna på farmors råd och lämna läxböckerna hemma. Dem måste med, tyvärr. Det är däremot fixat på ett kick imorgon på planet, sen är jag fri som en fågel!

Jennie. solstol. strand. sol. vatten. MJ i lurarna. = HIMMELRIKET!

Erkänn, liiite avundsjuka är ni? Pusspåer!

what a beautiful day

Fy fabian vad jag är rädd när jag går hem från bussen om dagarna. Det är kolsvart och jag är livrädd för att bilarna ska köra över mig. Det värsta är raksträckan jag måste gå som ligger mellan två skogar.. Där kan vad som helst hoppa fram! Jag håller ett krampaktigt tag om mina nycklar, redo att hugga ner den som vågar sig på att skrämma mig...

Mitt humör börjar sakta men säkert återkomma. det vill säga att jag inte riktigt är lika ilsken av mig. Humöret steg faktiskt igår, när jag skrev klar den djävulska uppsatsen i svenskan! Har även packat klart inför resan. Eller packat klart och packat klart, det beror väl på hur man ser det. Hur som helst är jag väldigt glad!

gud vilka inteligenta inlägg jag skriver nu förtiden. Jag tycker synd om mina lärare som måste läsa mina uppsatser om dem ser ut såhär.

pappa hälsar också alla puckon som läser detta! (han tvingade mig att skriva detta)

just det ja

Känns skönt att veta att man har några trogna som kollar in sidan då och då, trots mina hemska inlägg som kommer ibland. Jag ber om ursäkt för det. Dock hade jag anledning till att låta bitter i förra inlägget. Jag har verkligen fått stressa som en gris. Panik är ett ständigt återkommande tillstånd för mig den här veckan och om det är någon tröst för er, så har jag inte struntat i att blogga. Jag har helt enkelt inte haft tid och det är hela sanningen.
Har haft huvudvärk i över en vecka nu och igår åkte jag på magont också. Jag vet inte om det beror på skolan eller på att jag håller på att bli sjuk. Hoppas nästan på det förstnämnda, då jag kan hata skolan ännu mer och kan dessutom fortfarande åka utomlands! MVG på naturkunskapsinlämningen gubbar. Den satt skönt då det verkar gå åt pipsvängen i alla andra ämnen!

Det kanske är dags att byta kanal? det är ju ändå grey's om några få minuter.


kom och sätt dig här bredvid mig ♥

Bloggtorka

Jag är usel på att uppdatera min blogg och känner inte direkt någon ork till det heller. Inget i mitt liv känns så värt att blogga om just nu, då man kan sammanfatta det i ett enda ord: Plugg. Jag vet, det är så illa faktiskt. Jag spenderade den mesta tiden i lördags med att titta ner i naturkunskapsboken och vässa pennan tusen gånger. Jag hann dock med en snabb fika hemma hos F&F. Vi firade farsdag en dag för tidigt eftersom att Mamma, Limpa och jag skulle på spa idag. Vilket var grymt skönt! Så idag var den enda dagen jag inte har pluggat, vilket var välbehövligt. För jag har inte mått såhär bra på hela veckan som jag gjorde idag. Efter en härlig hot stone massage, åkte vi hem till M&M för att äta farsdag middag. Mycket gott och trevligt! Även fast jag ändå inte riktigt kan slappna av på grund av allt jag vet att jag måste fixa innan fredag, kändes det skönt att träffa släkten. Nu ska jag sova för att förbereda mig inför ännu en dag i helvetet. Skola 8-16 och sedan hem och plugga sisådär tre timmar.

Om jag var ni skulle jag inte förvänta mig några roliga - om ens några - inlägg under den här och nästa vecka. Jag ser helt enkelt inte hur jag skulle få tid.
Kanske dags att slopa både bilddagboken och bloggen?


This is it

Det är helt sjukt vad jag vill se den filmen. Det finns dock inte en levande själ som verkar vilja gå med mig...
Vad ska jag ta mig till undrar jag då?

Det finns inget som skulle kunna göra mig gladare just nu

Och det är inte lätt


MICHAEL JACKSON! ♥


Being you's the best you can be

Ibland skulle jag behöva lyssna på mina egna råd. Det är konstigt hur man kan säga till alla andra som rubriken lyder, men när det kommer till en själv, så blir jag aldrig nöjd. Det spelar ingen roll vad det gäller. Jag fick MVG och MVG+ på två olika grejer i svenskan. Glädjer jag mig åt det? Nej, jag frågar istället om läraren har tittat på rätt namn. Varför kan jag bara inte vara nöjd?
Höga krav är väl bra, men frågan är hur höga dem kan vara för att det inte ska gå över styr.
Jag tror att du har rätt, jag måste lära mig att jag inte kan vara på topp jämt.


fyfan för elaka syskon!

Här sitter jag och pluggar på en fredag. Jag mår redan dåligt över detta faktum. Då ska det komma en elak syster och förvärra det hela. Hon skriver till mig på msn (fast hon är på nedevåningen, jag vet, astöntigt liksom)
" Pluggapluggaplugga!" När jag öppnar upp rutan för att svara, ser jag hur hon har skrivet ett personligt meddelande som lyder "Jennie sitter och pluggar. Det gör inte jag. Älskar't! :D "
           Kan man vara elakare eller?
Nej, jag menar det. Hemska människa! Och henne ska jag stå ut med i en vecka på Gran Canaria... Det blir ju inte bättre av att Vivvi hänger med heller. Två mot en liksom. Inte okej!
Min hämnd satt ändå ganska bra när jag fick rätta henne då hon skrev fel!

8 dagar kvar nu folket, sen slipper ni mig! Tjohej!

Hockey idag kanske? återstår att se, återstår att se.

Skolfoto

Jag fick hem mina skolfoton för iår igår. Jag tänkte bjussa på klassfotot såhär på kvällskvisten.
Vi är inte många, men desto snyggare eller?
Jag vet då inte.



förövrigt är det 9 dagar kvar nu, ifall ni ville veta alltså


historiskt

Idag var första dagen, typ någonsin, som jag kunde ta halv tio tåget.
Jag är ganska nöjd.
Om drygt en ½ vecka drar jag till varmare breddgrader.
Jag är ganska nöjd.
Provet på fredag blev uppflyttat en vecka på grund av sjuk lärare.
Jag är ganska nöjd.
Snart är det helg och då ska jag för en gångs skull gå på hockey.

Jag är bara nöjd liksom.

miljömedvetenhet = dåligt samvete

Det är inte kul när skolarbetet gör att man får dåligt samvete. Jag läser om Miljökunskap i naturkunskapen och det slutar med att jag får jättedåligt samvete för nästan allt jag gör. Jag känner mig bortskämd, oansvarig och övergödd. Varje person äter i genomsnitt 800 kg per år. HALLÅ? Det är ju nästan ett helt ton. Jag blir mållös. Det är inte så konstigt att jag aldrig lyckas gå ner i vikt. Jag lovar att jag ligger över snittet också, så jag är alltså dömd att misslyckas med att bli snygg och smidigt tills semestern.
Idag när jag skulle laga mat, råkade jag koka för mycket makaroner och vi blev tvungna att slänga en massa och ja, ni har alldeles rätt. Jag fick otroligt dåligt samvete. Sedan fick jag reda på att jag är jätte omiljövänlig som åker buss till tåget. Så nu är jag väldigt kluven. Buss är bättre än bil, eftersom att den tar mer folk. Men samtidigt så släpper den ju ut lika mycket avgaser som en bil. Min fråga är alltså, hur ska jag ta mig till skolan? Boken föreslog att jag skulle gå eller ta cykeln, men jag är inte riktigt så sugen på att cykla två mil bara för att ta mig till och hem från skolan...
Jag är kluven. Jag vill vara miljövänlig, men jag vill inte ge upp saker för att vara det. Tänk bara om jag ska strunta i att köpa mandariner för att dem färdas över hela jordklotet? Vad ska jag då äta på förmiddagen och kvällen när magen kurrar?

Frågorna snurrar runt i skallen på mig. Nu ska jag ta och fundera över detta till två och en halv män, på TV:n som alltid står på stand-by läge och drar en massa onödig ström.


och så var det igång igen...

han där uppe verkar göra allt för att jag inte ska kunna vara på bra humör så fort det blir skola. Hela dagen idag har jag fått stressa som en jävla gris. Okej, det kan ha varit mitt eget fel också, men i alla fall. Man kan bara inte klaga på sig själv!

Mamma kom in till mig imorse och säger "Jennie borde inte du gå upp snart?" ... det tar ett tag för mig att reagera, innan jag sätter mig käpprätt upp i sängen i panik och skriker " VA? vadå? Vad är klockan? " jag tittar på klockan samtidigt som mamma säger att den är 06.15. Jag hade försovit mig i 45 jävla minuter. Plus att min buss skulle gå runt halv sju. Ja, det kom en hel del svordomar medan jag kutade till badrummet för att göra mig iordning. Jag är ganska imponerad av mig själv och hur snabb jag faktiskt var på att göra mig färdig, det tog bara tjugo minuter och på den tiden hann jag med att tvätta håret, äta frukost, klä på mig, sminka mig och borsta tänderna. Sen hade jag fem minuter till godo att ta på mig skorna innan pappa skjutsade mig till tåget. I skolan var det inte så stressigt kanske, men jag kände mig ändå stressad eftersom att min morgon hade varit så knasig.

Varför slutar min hjärna att fungera när skolan drar igång?
Jag förlorar kontrollen över mig själv då. Ingen koll. Ingen disiplin. Ingenting. Tomt.
Jag ska börja mitt nya liv och köra hakuna matata style.
Jag och Pumba liksom <3  -  "lämna  ditt bakomförflutna före dig"


stort plus i kanten

till alla som var smarta nog att ta med sig kameran igår. Min kamera låg hemma, men lika bra var väl de, då den inte kan ta kort när det är mörkt... Alltså är det dags att införskaffa en ny. Här kommer några bilder från gårdagen, från alla möjliga kameror.





galet

Det är det enda jag kan säga om gårdagen. Sjukt mysig middag hemma hos mig innan, med lite småprat, fix och ölspel. Sedan åkte vi vidare till festen och partade hela natten lång. Jag måste säga att jag och Martinpartin ägde hela dansgolvet när vi "groovade" loss riktigt ordentligt. Sedan var jag ju tvungen att lära Fredrik hur man gjorde också. Tillsist tror jag att det fastnade!
Festen drog igång riktigt ordentligt när Sara och Bulan kom in. Då var det dags att rocka loss! Jag svettades lika mycket som vanligt och i slutet av kvällen kände jag mig lika ofräsch som alltid efter en kväll med massor av dans. Precis som det ska vara! Jag och Gabriel gick hem hand i hand i natten och skyddade varandra från hemska insekter och andra varelser. Väl hemma åt vi allihoppa och sedan däckade vi i säng. Alla sex små dvärgarna; Jag, Isabelle, Gabriel, Viktoria, Matilda och Donald. Dock fick vi inte sova så länge, eftersom att katthelvete(!) började jama, som han gör varje natt och jag hade lust att strypa honom. Alltså resulterade kvällen i att vi inte har sovit mycket alls, så jag lär somna tidigt ikväll. Dock hade jag grymt roligt och jag fick träffa folk som jag annars, stort tyvärr, inte träffar så ofta!!


RSS 2.0