bad day

Idag har det varit en ganska dålig dag, tänker inte gå in på varför. Det har bara varit en sådan dag helt enkelt.
Fast det ändrades på tågresan hem, där jag blev uppmuntrad mot min vilja. Du lyckas varje gång, tack för det!
Sedan kom jag hem och insåg att mamma var hemma innan mig och hade redan börjat med maten = mitt humör steg ytterligare, eftersom jag nu slapp matlagningen. Dessutom märkte nog mamma på mig att jag var lite nere, så vi spenderade kvällen ihop genom att tvätta min bil och mammas bil. (jaja, det är mammas båda två, men tycker så mycket om att kalla det min) Sedan fick jag en välbehövlig promenad på det, fick ut lite frustration genom stavarna. Och ja, det är okej att gå med stavar när man bor på landet!!!

Sandra tog kort på mig igår när jag satt i bilen, ville bara visa er hur mogen jag faktiskt har blivit! Om man bortser från fingret förstås...

Yuko!

Jag fick precis, faktiskt alldeles nyss ett mail från Yuko Endo.  Dottern i min familj i japan. Saknar henne något så enormt mycket! Hon var underbar.

Hur som helst så fick jag en glädjande nyhet. Hennes pappa ska komma hem från Kina, där han har spenderat flera år, eftersom han har arbetat där. Så familjen har inte kunnat träffats så mycket... Anyway, han kommer hem nu! han ska åka till Japan och flytta hem för att stanna där i två år, sedan kanske hela familjen flyttar till Australien. Hur grymt är inte det? Då jävlar ska jag hälsa på!




morsdag

grattis mamsen!

Jag är helt slut. Spenderade som sagt natten i Södertälje, hemma hos Johanna. Till sällskap hade jag Julia och Sandra också. Det blev god middag (tacos såklart), eurovision och två skräckisar! Mysig kväll med mysiga tjejer.
Jag kände mig ganska vuxen när jag satte mig bakom ratten och skulle åka mot Södertälje. jag pumpade musik på hög volym och tänkte att nu kan inget stoppa mig! Så kom regnet... det stoppade mig viserligen inte, men det var riktigt läskigt att köra i det.

Idag belönas jag, efter gårdagskvällen alldeles för sena tv-tittande, med en trötthet som inte är nådig. Jag skulle faktiskt bara vilja fläka ut mig som katterna gör just nu. Speciellt Charlie. där kan vi snacka avslappning! Lär mig?
(min dator har bestämt sig för att bråka, så ni kan tyvärr inte få se bild. får se om den är på bättre humör ikväll!)

Sådan tur ska jag däremot inte få ha. Nej, när plugget tar slut i skolan, då måste man börja vara social igen istället. Så nu är det bara att masa sig till duschen och åka på middag hemma hos M&M. Får nog ställa mig och hoppa lite och skaka loss, så att all fika som jag åt hemma hos F&F trillar ner och lämnar plats för(förhoppningsvis) tre rätters.


Nu drar jag!

Nu har jag fixat lite härlig musik att ha i bilen, är så himla trött på min kassa radio!!
Nu är det party hela vägen upp till södertälje, där jag ska hänga lite med tre härliga tjejer. God mat, bäst sällskap och lite eurovision. kan det bli bättre? ja, om Anna hade tagit sig vidare kanske... men inte hänger vi läpp för det!
Känner för lite Sandra, Johanna och Julia umgänge nu.

kanske borde duscha och göra mig iordning först? ser inte så jävla fräsch ut!
Njut av kvällen mina vänner, av den första pluggfria helgen på månader. FYFAN VAD JAG NJUTER! :D

Miss you

I fell in love with a 12-year-old...

Det är faktiskt sant. Jag gjorde just det. Han heter Greyson Chance. Ni har väl säkert redan hört talas om honom för månader sedan, eftersom jag alltid är så sent ute med allting. (ingen låter mig glömma det heller för den delen, sorry att jag bor ute i skogen liksom!)
Hur som helst. Han är ruskigt bra och jag föll pladask. vilken söt liten kille. man vill bara gå fram och krama honom. sitta och lyssna på hans röst i timtal. Jag hoppas bara inte att målbrottet snart slår in och förstör hans röst. Det skulle vara tragiskt. Älskar när jag hittar nya låtar att lyssna på! nu vet ni vad det är som går varmt i mina hörlurar ikväll <3 .

the ball is on your court

kom igen nu då
det är din tur
gör det bara
innan jag förlorar, tack.


turn it off!

Att stänga av, om det vore så enkelt ändå. Låsa in alla sina tanker i en liten, liten obetydlig låda och låta dem vistas där ett tag. Bara ett litet tag, så att huvudet kan få ro en stund. Andas. Men så lätt ska vi ju inte få ha det, eller hur? Where's the fun in that?

två inlämningar kvar, sen är detta år slut. Två små inlämningar som jag inte hittar ett uns med ork och motivation till. Kunskapen är som bortblåst. Orden finns inte där. Stavningen har aldrig funnits där. Ingenting stämmer. Tankarna tar överhand. Igen. Skolan blir lidande. Orken finns bara inte där... Jag blir galen. Nästan sådär mentalsjukhus galen faktsikt. Kanske borde köra in och lägga in mig själv, för ömgivningens bästa? Jag gör det. Någongång i framtiden. Efter alla roliga helger som kommer. Då... då kanske jag åker. Om det inte har blivit bättre, för såhär störd, virrig och ofokuserad har jag nog aldrig tidigare varit.

___________________
It's all your fault &
today it is your turn
to fight.


ärligt talat

jag tror fasen att jag kommer kräkas snart.. vad sjutton var det i den där maten egentligen? nej, inget plugg mer idag. Blir bara arg då. Fram med soffpotatisen som jag vet finns där inom mig<3


sandra Louríe, Felicia Stevelind och Mikaela Juhlin måste vara världens goaste personer! man kan inte göra annat än att tycka om dem.♥

Kaos i köket

blev det när jag och pappa försökte leka mästerkockar. eller ska jag vara ärlig så var vi faktiskt ganska duktiga. Vi (läs jag) hackade, skar, strimmlade... grät en skvätt när det kom till löken. Hällde i helt rätt mängd i grytan där pappa stod och rörde om. Vi hade ett väldigt bra samspel mellan oss och jag skulle till och med kunna klämma till med att vi var det perfekta teamet! Aldrig osams, utan skrattade bara när vi inte kunde förstå receptet och körde järnet (inte så vanligt när det kommer till oss två, haha) tills vi smakade... fy fan. Det var det starkaste jag någonsin ätit! Vi trodde direkt att vi hade gjort något fel och förstod inte alls varför det hade blivit så stark. Vi hade dock inte gjort fel, utan det var en thailändsk gryta... en jävligt stark sådan! Vi fick typ slänga allt och det känns faktiskt som att min mage är i uppror just nu. Han är i alla fall inte glad på mig. stackars boris.

Jag var hysteriskt arg förut, riktigt flyförbannad faktiskt. Pappa fick mig dock på bättre humör med sitt tokiga sätt. love him.

and you, you always make me happy


bloggtorka

jag har bloggtorka och jag är suveränt glad!
så himla himla himla himla glad och det finns inte en enda levande själ som vet varför!
tjoho och skål på den


rubriker är min grej, yeeeeeah

jag är sjuk. igen.
jag får inte träna. igen.
jag måste plugga. igen.
men jag ska inte deppa ihop för det.

snart tar en av världens bästa kusiner studenten
sedan får vi se om vi kan ta oss till halmstad i sommar, hoppas!
älskar älskar älskar
att spendera tid med mina två favorit kusiner.



♥♥♥♥


spontanitet

h e r r e    g u d!
vilken. hejdundrandes. kväll.

Jag kan fortfarande inte förstå att vi var så spontana. Jag, Matilda, Isabelle och Elisa bestämde hipp och happ att vi skulle åka upp till sthlm och äta mat. Det slutade med att vi gick ut på krogen och sov hemma hos Elisas mammas bekant. Hängde lite på en bögklubb, där vi dansade järnet med bögarna till schlager. Jag tror att de blev lite impade av att vi kunde schlager vi också. lite i alla fall. Efter det drog vi till Solidaritet, där det är 25 års gräns, men vi kirrade biffen och kom in i alla fall. (eller Matilda och Elisa gjorde det snarare) Första halvtimmen sög, eftersom att det bokstavligt talat var 25+ som var där, men vi begav oss till dansgolvet och där spenderade vi väl de närmsta 2-3 timmarna. Dansade järnet med stockholms alla olika män och kvinnor, mest män av någon andledning. fråga mig inte hur det kom sig...

Väldigt trevlig kväll som innebar en väldigt tom plånka. Inte lika najs, men fan det var det värt! :D


I väntan på tåget.. när en viss dum person hade gjort bort sig totalt och glömt leget så att en syster fick åka hela vägen till södertälje hamn och lämna det. skäms denna dumma person... vem kan vara så korkad?

käkade lite mat och sådant där annat mysigt

ja, vi var ganska trötta imorse...


deal with it

ni får banne mig stå ut med denna header ett tag framöver. erkänn att mina painskills är ganska bra ändå? tekniska ting och jag... är inte bästa vänner. Så enkelt är det, so deal with it


knasigt

jag förstår inte. varje gång jag skriver ett deppigt eller negativt inlägg, klickar hur många som helst in på min blogg, men senare när jag mår suveränt och skriver att fåglarna kvittrar, kommer nästan ingen in. Vad är det frågan om? Njuter ni av att se mig lida, vara på pissigt humör eller är det för att ni bryr er så mycket så att ni blir oroliga för mig? Jag hoppas innerligt att det är det sistnämnda.

Idag mår jag sådär suveränt bra, så ni kan ju klicka bort sidan redan nu kanske, för ja, detta inlägg kommer att bli positivt. Det kan inte vara annat än positivt när jag har spenderat i princip hela dagen med Johan och Sandra. skrattade väldigt mycket och fick glädjande nyheter från flera håll.

Efter skolan åkte jag och Isac (isabelle) in till södertälje för att hon skulle köpa skor. Det slutade med att jag också kom hem med ett par plus ett par riktigt mysiga gråa mjukisbyxor! mums! ska inviga dem redan ikväll när jag ska ha min slappdag. Det känns inte som att jag har haft det på månader... (tråkjempa is back, isa! haha)
Trevlig dag helt enkelt!

I'm not really black, but don't tell my mom and dad...

Älskar låten. Den går varm hemma hela tiden. Kan bara inte sluta lyssna. Det är bokstavligt talat ljuv musik för mina öron.

Vandrade med klassen idag. Jag och sandra tog vårt första dopp för iår. Satan i gatan vad kallt det var! men jag var tuff, jag doppade huvudet ändå och jag stod inte och velade länge innan heller. (okej, sandra var en bidragande faktor till att jag inte mesa, kvinnan klev ju bara rakt i!) Solade min alldeles för otränade kropp och paddlade kanot tillsammans med världens bästa Felicia. det var riktigt mysigt faktiskt att befinna sig i en kanot och ha så bra sällskap som Sandra, Isabelle, Felicia, Mikaela och Rima. Hela dagen var mysig och jag fick bara lite ont i knäet när vi gick. (eftersom att detta inlägg är så positivt, ska jag inte dra ner det med knäprat)


Jag blir lika glad varje gång, varje gång. Det är inte bra detta, jag borde inte...

end

Nu ska jag gå och lägga mig och låtsas om som att den här dagen aldrig har existerat.
ja, tack. nya tag imorgon?


jag ska sluta bry mig, för varje gång jag gör det, är det jag som åker på nitlotten.

snart

det känns som att det är nära nu. friheten. att kunna göra saker man tycker om utan dåligt samvete, för att man vet att en stor plugghög väntar på en där hemma. SNART ÄR DET SLUT!
Inte för att jag har någon ork att ta tag i det som är kvar. Min sista energi gjorde jag slut på igår. på nationella.
men ändå... snart !!

jag blir galen. jag bryr mig. bryr mig inte. jag vill, sen vill jag inte. kan man vara veligare än mig?! varför kan jag bara inte sluta tänka efter och bara köra liksom. Jag måste fan börja släppa på tyglarna lite tror jag, go crazy!
sluta tänka på andra och bara tänka på det jag mår bra av. Vem som får mig att må bra.
fast frågan återstår ändå... vill du?

slakt

blev slaktade på nationella idag och lär väl bli slaktad på Japanska provet imorgon. Inte hänger vi läpp för det heller. Nej nej, efter dessa två dagar har jag ytterligare två (kanske tre) saker att bocka av från listan. då är jag ett steg närmare sommarlov! det ordet smakar bra i munnen. mmmm.

jag måste säga att den snyggaste bilden från helgens fest stod vi för, GALET! ni är bara bäst.

ohja, ni kan ge er på att det är min nya bakgrundsbild på datorn!


here we go again

jag orkar inte med att folk ska vara arga hela tiden. Jag behöver dem glada! jag behöver dem glada, så att jag orkar vara glad. Så att jag inte känner efter hur mycekt jag har i skolan och faktiskt bara gör det. när alla andra har taggarna utåt kommer jag också få det och vem mår bra av det liksom? bara sluta nu...

Tog en väldigt härlig promenad med L-kusin förut. hur mysigt som helst! första gången på ungefär två månader som jag kommer ut och rör på mig. Allt tack vare att sötan skickar ett sms och räddar mig från att begrava mig i plugg och bitterhet som resten av världen tycks ha gjort. Nej, tacka vet jag bästa kusiner!! ♥

jag tänker fan inte deppa för att det när nationella imorgon och för att alla är rädda för att det kommer gå åt helvete. går det åt helvete så gör det. vad ska jag egentligen kunna göra åt saken?
jag har gjort allt jag har kunnat.


awsome

en galen sak slog mig nu.. om typ mindre än två månader sitter jag och Amanda och steker på Greklands stränder! två veckor med bästa tjejen. Kan det bli bättre eller?!
och kom ihåg vad du har lovat mig kvinna!! ;)

galet taggad


vad var det jag sa?

är det inte lite komiskt åtminstone? jag sa ju det! jag visste det. Det får bara inte gå bra för länge, man får inte ha flyt. Då är det något som händer, SA JAG INTE DET KANSKE?! helvete...

satans jävla knä. jag ska ärligt talat.... kapa av det! skulle fan ha det bättre med ett ben. det är ju ändå bara ett som fungerar normalt. Dansade igår. vrider knäet en aning utåt och det hoppar och lever sitt eget liv. vad fan ska jag göra åt saken? jag tränar, jag gör allt för att det inte ska hända, och så händer det ändå... det är fan inte normalt! det är ju opererat och allting! han däruppe måste verkligen hata mig!!

Jag hade i alla fall väldigt trevligt fram tills dess. Umgicks med alla mina nära och kära, eller nästan alla. hade en mycket trevlig middag hos fröken Sundblom. ♥ dansade med världens härligaste tjejer på dansgolvet och världens bästa martin dessutom, så jag ska inte klaga.

Det finns folk som har det värre, trust me I know.

balans

varför känns det som att varje gång, någonting börjar gå bra... så väntar man bara på att det ska skita sig?! Så är det alltid. Allting går bra, man tror att ingenting kan stoppa en i hela världen, men så är det det där lilla eller snarare stora som drar ner allting. Förstör. Det händer varje gång, ungefär som att man inte ska få ha det för lätt, för det måste finnas en balans eller något. Därför väntar jag på det där nu, det är som förstör. Det måste komma snart, för just nu börjar det gå alldeles för bra för mig. Jag mår alldeles för bra, så något måste hända. För balansens skull. jag vill bara inte veta vad det kommer att vara denna gång. Denna gång vill jag bara fortsätta att må såhär bra, skit i balansen liksom. Go crazy för en gångs skull!

Imorgon. smäller. det. Lördag = fest! ohyes!!!! måste Ringa Isa och fjäska in mig hos kvinnan <3

"I'm not really black, but don't tell my mom and dad...."

jag blir galen... jag försöker lägga upp bilder på denna helvetes underbara blogg, men det går ju för sjutton inte! Tekniska ting bara fortsätter att motarbeta mig. Det är helt enkelt inte meningen att folk ska få ta del av mina japan- eller festbilder...

J
ag är ganska sliten efter gårdagen, även fast jag inte festade. Jag umgicks med min mycket mycket goda vän Amanda och det kan vara nog så jobbigt. Vi har ju faktiskt inte setts på ganska länge, så det var mycket prat att ta igen = ont i öron, käkar och magen (pga allt godis) och alldeles för lite sömn. Mysigaste kvällen på länge!


Ikväll, eller snart, om cirkus en timme faktiskt, så ska jag och makarna Rinaldi (okej, inte riktigt, sofia heter fortfarande Holm i efternamn) på bio. Vi ska titta på The last song. Jag har hört att den inte ska vara så mycket att hänga i julgranen, men jag har ju trots allt läst boken och då måste man ju se filmen. Ända gången man verkligen kan klaga på filmerna för att dem missar så jävla mycket viktigt. Har ni inte läst boken, men tänker se filmen. GÖR INTE DET! läs boken först, bara ett tips. grymtbra!


men kul... bara för det funkar det nu.
aaaaanyway, jag och min underbara värdsyster på bild, iförda kimono(den skumma klänningen)


snart exploderar jag

ibland blir jag bra trött. På människor. På att tänka. På att ha en massa måsten. att inte kunna göra det jag vill(knähelvete!)
Människor som får röra sig, göra det dem älskar, är så jävla lyckligt lottade. Jag önskar att jag hade uppskattat fotbollen mer när jag väl spelade. Att jag aldrig hade kommit hem från en träning, fly förbannad eftersom att det hade gått så fruktansvärt dåligt, att jag inte varit en sådan dålig förlorare eller att jag verkligen hade njutit av varenda seger. Tänk när vi vann vår serie, vilken känsla. Vilket fotbollsår det var för mig! Fick vara med flickor 93 och dela deras serieseger, efter en spelad match med dem. Jag fick vara med och dela mitt eget lags seger. Det gick fan bra för mig det året, och det gick bra för mig hela hösten, hela våren... så kom dommedagen. den där äckliga dagen. 14 maj. jag hatar den dagen....

I höst ska jag opereras igen. för andra gången på mindre än två år. Läkaren ska inte operera, som i ordets rätta bemärkelse, utan han ska bara öppna upp och titta hur illa det ser ut, sedan därifrån.. kan han inte göra något mer. Ingenting. nada. allt är finito. jag måste gå på rehabilitering. igen. för andra gången på mindre än två år.
Och folk klagar på att träningen tar deras tid, att dem inte har tid för någonting annat än skolan och träning. Jag skulle göra allt för att få träna igen. snöra på mig ett par illaluktande dojor och benskydd.
sluta klaga på att ni får träna, jag står fan inte ut med att höra det.

Grattis

Säger vi till världens bästa Isabelle Isacsson idag!!!!


hem till Amanda snart, mysa järnet. Saknat henne som fasen!


nu får det banne mig vara nog

här går jag och är helt oengagerad i att skriva. Känner ingen som helst sug och DÅ ska ni börja klicka er in på min sida så att jag får dåligt samvete för att jag inte skriver. Så here it goes!

JAG HAR SKICKAT IN MIN HELVETES INLÄMNING IDAG! nu är det bara elva saker kvar inom loppet av typ en och en halv vecka....

sådär, så roligt var det eller hur? Eller inte alls. Jag är dessvärre rädd för att mitt liv kommer att vara just sådär genom tråkigt de närmsta dagarna, ända fram tills lördag. för då sickelibubb vad jag ska festa! dans på borden i helgen igen! kan faktiskt vänja mig vid den här livsstilen tror jag... alldeles för lätt är det också

Jag ska fortsätta skriva lite mystiska meddelanden på bloggen tror jag, för det får folk att reagera! eller vad säger du C? haha.
synd att jag inte har något att komma med idag, förutom att... suck, väx upp.



du är trög, jag är bortskämd

kan man bli trögare än vad du är?! jisses, förstå någongång då!

jag erkänner nu, jag är fan bortskämd. Mamma kommer hem med en ny bil idag. Jag och Limpa blev jätteförvånade, eftersom att det var meningen att mamma och pappa skulle ha köpt en BMW, men nu kom hon med med en SEAT. efter ett litet tag började det gå upp ett ljus för mig. det omöliga, det ofattbara, det mest fantastiska har hänt. DE HAR KÖPT EN EXTRA BIL BARA FÖR MIN OCH LIMPAS SKULL! nu slipper jag bussen för all framtid, jag kan ta bilen till tåget varje jävla dag och jag är så himla glad. Nu har jag verkligen frihet!! ett litet problem är dock bensinen, men vad sjutton. får väl börjar jobba lite oftare eller ngt (som om, haha)

JAG HAR TILLGÅNG TILL BIL NÄR JAG VILL! Jag tror inte att ni kan förstå känslans alltså... och okej, jag måste ju fråga först, but still... mina föräldrar är bästbästbästbäst ♥


FESTEN I HELGEN VAR GRYM! (tänk att jag inte har skrivit om det än, skäms!) tacktacktack alla som kom och gjorde den bästa kvällen på mycket mycket länge. :)



pepp!

har precis haft en grymt trevlig kväll med fröken Isacsson. Hämtade partyklänningen inför imorgoon hos mormor (tack mormor) och badade jacuzzi i flera timmar. Mys på hög nivå! nu har jag spräng ont i huvudet så borde gå och lägga mig, men jag orkar inte kliva in i sovrummet. Det ser förjävligt ut. allting ligger i en enda röra och det har gått till den grad då till och med JAG inte vill vistas där inne längre. suck. snart måste jag tillkalla proffesionell hjälp..

i alla fall, kvällen var mycket trevlig och var skönt att få prata av sig. Blir inte mycket sådant faktiskt. grym tjej det där! saknar att umgås med de där flickorna över huvud taget...

IMORGON ÄR DET FEEEEST! (snällla, låt mig inte vara sjuk imorgon)

babbel

mitt humör har av förklarliga (? fult ord) skäl varit ganska mycket upp och ner på den senaste tiden. och den största anledningen till det tror jag kan sammanfattas med ett ord: Stress.
stress och annat som har legat och byggts på och byggts på för att nu nästan explodera. Ja, faktiskt. Ibland har jag till och med bara fått en känsla av att vilja slå, skrika och sparka!
ni vet den där känslan när man går i korridorren i skolan och bara vill slå med all kraft in i väggen bara för att? inte ? okej, då är det väl bara jag då.

hur som helst var det skönt att äntligen få släppa ur sig skiten igår. tur att du lyssnade!
har sagt det förr och säger det igen, he's the greatest!



kniv i ryggen? svar ja.
det känns inte så bra faktiskt. trodde inte att det skulle komma från dig. efter allt


nog med klagomål nu för fan. TAGGA LÖRDAG! TAGGA TAGGA TAGGA!!!


no words

for it.


it happened. Again.


motivation? nepp

har skrivit en uppsats om välbefinnande idag. Jag har insett att jag är spritt språngande galen. Helt ärligt. Jag är det. Tragiskt kanske ni säger. jag håller med, säger jag.

Lördag närmar sig med stormsteg. Jag börjar känna mig ganska pepp tror jag ! jag tror det i alla fall, om ingenting annat händer nu. jag hoppas verkligen inte det! tagga järnet liksom!!

----
jag förstår inte att jag inte ger mig. Att jag inte lär mig. det kommer att bli som att få en kniv i ryggen, smärtsamt och förjävligt


det får aldrig hålla i sig

det ska alltid vara någonting som sätter käppar i hjulet för mig. Nu har jag gått och blivit sjuk också. nedrans skit säger jag bara! har inte tid med sjukdom, inte idag, inte imorgon, aldrig någonsin!

Spenderade lite tid hemma hos kjellgren idag. Det var festplanering för hela slanten. Mer än så säger jag inte. :)
Efter det åkte jag till fotbollsplan och spenderade några timmar där. Blev på dålig humör, eftersom jag inte får spela så åkte hem tidigare och åt en god avokadosallad framför tvn istället.

jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag HATAR mina knän....


-

kom igen då! hör av dig!


vill inte att det ska ta slut

min lyckliga helg fortsätter!

Åkte på bio med Isabelle, Johan, Calle och Mattias igår. Jag tyckte att det gick bra att köra, men när johan utbrister "yes, jag överlevde!" när han kliver ur bilen på Heron City parkeringen, var jag inte lika säker längre.
VI tittade i alla fall på bio, på I love u Phillip Morris och den var kass. Jag och Isabelle höll på att somna, medan killarna satt och skrattade i princip hela tiden. Alltså betyder det att det var helt fel humor för oss tjejer, vi har lite mer mogen humor så att säga. höhö.

Idag har jag varit hos mormor och morfar. Åkte dit och lämnade min klänning, så att mormor kan sy upp den lite tills på lördag. Snart är det fest! är ni taggade? Jag är taggad till tusen! Och väldigt nervös. Vill inte att något ska gå fel. håll tummarna!

Ska väl snart bege mig mot Gnesta igen. Ska träffa mina favoritmänniskor. blir ett härligt återseende efter resan ♥

RSS 2.0