Kräftfiske och kräftskivor

Helgen bjöd på mycket umgänge då jag spenderade hela fredagskvällen och natten hemma hos M&M. Vi åt förtjusande god mat och fiskade kräftor. Jag tittade på mitt favoritprogram för tillfället, smallville, och somnade utmattade vid tolv tiden.
Halv åtta var det uppstigning för att vi skulle ut och ta upp burarna. Det var bara att kliva upp från den uppblåsbara madrassen, vars luft nästan helt var ur, och ta sig ner mot bryggan. Jag tror att vi behöll 93 st kräftor och slängde i 77 som vi tyckte var alldeles för små för att mätta våra magar. Totalt hade vi lite drygt 250 kräftor att tugga i oss, och det var faktiskt inte alls svårt när det väl kom till kritan, vi var ju trots allt hela släkten, det vill säga elva stycken plus en liten bonus, Björne.
Pier hämtade mig vid åtta någongång och vi åkte ut till Adam för att jag skulle iväg på nästa kräftskiva. Han är toppen den där Pier som ställer upp med skjuts, eller vad tycker ni?
Kvällen hos Adam var väldigt trevlig och jag hade långa och givande samtal med ett par stycken. Det är alltid trevligt att träffa kompisarna. Åkte hem med tjejerna och sov hos Mattis.

Vaknade upp imorse och var genomtäppt. Belönades med att bli sjuk efter gårdagen. Jag får antagligen skylla mig själv, eftersom att jag bara hade tunna strumpbyxor och klänning. Jag vet inte om jag har feber, och vill nog inte titta efter heller. Jag måste verkligen till skolan imorgon, tyvärr

HEJDÅ POSITIVITET

Och hej negativitet! Nu börjar jag känna igen mig själv, grinig och helt enkelt förjävlig. Att folk klarar av att vara i samma rum som mig undrar jag.
dagen har varit ruskigt dålig. Schema ändringar som sög, stress inför allting, människor som smsar hela tiden om att man ska jobba fast man inte kan, strul med äckeltågen IGEN. Började matte B lektionerna idag också, vilket betyder botten. Jag är verkligen sämst på det här med matte, finns det någonting jag verkligen är dålig på så är det just det. FYFAN! 
Dessutom skulle jag laga mat när jag kom hem och jag hade ingen aning om vad jag skulle göra, men tillslut blev det kyckling och klyftpotatis. MItt humör började bli bättre när jag stod och skalade potatis samtidigt som jag lyssnade på radion. Tror ni att det humöret skulle få hålla i sig? nej, precis, såklart inte. När jag skulle skala den tionde potatisen slinker jag och skalar mig i fingret. Jag skalade av min längsta nagel, min längsta nagel! Mitt liv är botten idag. Jag som ville ha fina målade naglar tills på lördag. Nu blir det ju inge roligt om en nagel är kort heller. Bah, Jag är negativ idag.

MEN, för att få in något positivt i hela det här klago inlägget så kan jag meddela att helgen ser ljus ut och att min fotbolls ComeBack lurar runt hörnet. CAN'T WAIT!


Se upp ute på vägarna

för snart ska jag ut och övningsköra, och det vet man aldrig hur det kan sluta. Jag borde skriva om helgen, eftersom det som sagt gick i firandets tecken, men jag orkar inte. Jag har inte lagt in bilderna på datorn än och man kan ju inte blogga utan att lägga in bilder. totalt omöjligt! Dock var helgen kanon, men mer än så säger jag inte. ni får hålla er till tåls, även fast ni håller på att spricka av nyfikenhet. Ohja, jag vet att jag har rätt!

Förresten så kan jag meddela att tåg och jag är ovänner förevigt. När man åker hemifrån vid halv sju för att ta sig till skolan men inte kommer fram förrän halv tio, då är det något som har gått ruskigt snett. TÅG HELVETE SÅKLART!
blir man bitter eller? Svar ja.
Idag på Geografi lektionen visade Elias, vår lärare, hur man använder sig av google earth. För er som inte vet så är google earth en mega häftigt grej som man kan ladda ner på dator, så att man kan se hela världen. Jag skojar inte! varför betala flera tusen kronor för en resa, när man kan använda sig av google earth? okej, kanske inte riktigt så bra är det, men ändå. ganska häftigt! Det jag i alla fall ville komma fram till med detta ologiska och tråkiga bladdret, var att jag kunde se vårt hus i datorn! jag vet, hur coolt är det inte liksom? Jag kunde ta mig till Björnlunda och se mitt hus där, min gula lya uppe på kullen. jag var imponerad resten av dagen. Dock var inte mina klasskamrater lika imponerade, när dem tyckte att det låg mitt i ingenstans. Men en vacker dag mina vänner, ska jag visa er, ohja!
 
Första provet om två veckor mina vänner och den enda kommentaren jag fick av mamma var "Det är väl skönt att det är tillbaks till gamla gängor igen." HALLÅ? vakna!! Sedan när är det skönt med prov? Ibland är hon bra dum den där mamman.


Nu är det fredags mys

och det är det bästa jag vet.. lalalala, hoppas inte föräldrarna stör, lalalala. Den låten är ganska bra va? och den stämmer bra in på min fredag, förutom det där sista dock. Förstår inte vart dem vill komma med den meningen? vad skulle föräldrarna kunna störa liksom? det tåls att fundera på.

Satt vid middagsbordet i drygt två timmar och pratade med familjen. Alla fem var samlade, och ja, Björne räknas som en i familjen. Pratade om dittan och dattan, och en del samtalsämnen var väl roligare än andra. Jag menar, det är väl alltid kul att höra om sina föräldrars glada dagar i ungdomen? Om jag säger så här, det spelar det ingen roll vad jag och Linda gör i framtiden, vi bräcker inte mams och paps på långa vägar. I alla fall inte den sistnämnda muppen, ohboy! Vi fick även reda på en trevlig överraskning. Vi ska nämligen ut och resa, Igen! Jag är så nöjd just nu. En vecka på las islas canarias säger man aldrig nej till, när den dessutom spenderas på världens finaste hotell (enligt mig, har ju inte varit på alla) kan man inte klaga direkt. Nu hoppas jag bara på att Björn beställer en flygbiljett också, det skulle vara utomordentligt!
JAG ÄR TAGGAD HELT ENKELT

Skolan idag behöver jag inte ens kommentera, för jag ska vara positiv. Så byebye skolan, nu är det helg. En helg som ska gå i firandets tecken. Farfar fyller 80 år på måndag, så det ska firas imorgon med hela tjocka släkten. Det stora pluset, ja stora pluset, är att I-vitamin har kommit upp med familjen från härliga Halmstad. Jag älskar det! Saknar tösen som bara den och imorgon ska jag suga i mig så mycket av Isabelles sällskap som möjligt, eftersom jag inte vet när vi ses igen. tyvärr


Långa blogg inlägg blir det fan varje gång, men vad gör det? jag vet att ni älskare!

The Bachelorette

Det är paus i the bachelorette precis nu, så jag har inte mycket tid att skriva. Jag måste bara säga att W O W, Graham, killlen hon var alldeles för korkad för att inte välja är bara för perfekt. Jag har nog hittat min framtida man där. Någon som Graham. Han är bara perfekt! Fråga mig inte varför hon inte valde honom och nu står och velar mellan två loosers. Jag blir inte klok på saken.  I dagens program får man se när alla killar hon har ratat, däribland graham, komma tillbaka och ha en live show tillsammans med programledaren och Deanna, den korkade bruden som ska välja en kille. Jag vill bara slå henne med något riktigt hårt. Ser hon inte hur underbar killen är liksom? Det är i alla fall mycket dramatik och det är skönt att få se lite sådant ibland. Jag gillar att leva genom andra när mitt eget liv är så.. tråkigt på kärleksfronten.

NEJ, nu börjar det, måste ila. IIIE!

Skolstarter är inte toppen

dem är snarare botten. usch. Jag börjar imorgon klockan ett, men måste ändå ta halv elva tåget från gnesta. Ohboy, nu försvinner min positivitet med att bo på landet igen. Hejdå, ses om tio månader igen!

Fast jag har ändå bestämt mig för att vara positiv iår. Det har jag verkligen. Även om det inte kommer att gå såbra alla dagar. En dålig träning eller match och ni kommer att få höra det på bloggen. Ett dåligt provresultat och ni kommer att få höra det på bloggen. Ja, det kommer att komma negativa dagar, men ändå, ändå har jag bestämt mig för att vara positiv. Schemat är ändå helt okej, även om jag måste ta för tidigt tåg varje dag, men ändå, jag klagar inte. För jag är positiv.

Kan inte riktigt fokusera på mitt bloggande idag, tittar nämligen på Extreme home makeover och det gör mig distraherad. Det är alltid så känslomässigt och alla är alltid så glada och börjar gråta. Så vill ni gråta utan anledning, titta på EHM. Det gör underverk. Det är bra att gråta för meningslösa saker, för då slipper man gråta när man verkligen är ledsen. Det är ett asbra motto, kör på det mina vänner, kör på det.


Kräftskiva

I lördags var det party för hela slanten mina vänner. Det bjöds på kräftskiva hemma hos Herrarna Larsson. I och för sig så åt jag och Amanda aldrig kräftor på kräftskivan, men vad sjutton, det fanns en massa annat gott istället man kunde roa sig med. Kvällen blev faktiskt riktigt lyckad och jag hade suveränt roligt. Det kändes väldigt bra att flickvännerna till två av mina bästa kompisar någonsin var med hela kvällen. Vi delade många fina stunder både utanför och i badrummet. jag måste säga att E & P har gjort ett mycket bra val gällande sina flickvänner. Jag kan inte vara annat än glad för deras skull. Fortsätt så pojkar små! Men för allt i världen, glöm inte bort er Jennie här ute.


Jag träffade alla människor jag tycker mest om i helgen, eller nästan alla i alla fall. Jag hoppas att det blir fler sådana här kvällar, för dem kan man inte få nog av.  Jag dansade en hel del. Jag och Fredrik försökte överträffa varandra på dansgolvet, och självklart vann jag. Vad annars liksom? Träffade kusin Johan som var tillbaka från lumpen under helgen och det var jättekul. Även om det verkar lite väl tufft att göra lumpen. Johan avrådde mig från att göra tjejlumpen, det var tydligen ingenting för mig och jag är nog benägen om att hålla med honom. Jag är en mjukis, egentligen. Jag visar det bara inte så ofta. 
Nu ska jag upp till min invalida syster och reta henne. Det är ju inte direkt så att hon kan springa efter mig och slå mig med det där uppsvullna mongobenet. Ibland tar sig djävulen i mig ut!

Aladdin

Jag bryr mig inte om, om att jag snart är arton år och att jag borde vara för gammal för att titta på tecknat. Jag älskar det! Jag har spenderat förmiddagen med att titta på aladdin och det är nog en av mina absolta favoriter. Nu vill jag dock se uppföljaren, Jafaars återkomst. jag har inte sett den på år och dagar känns det som, kommer till och med inte ens ihåg vad den handlar om eller vad som händer. Då mina vänner, då är det alldeles för länge sen. Skamligt!



Mamma och Pappa är i nyköping på sjukhuset. Linda pajade sitt andra knä igår, så nu vet jag inte riktigt vad som händer. Jag tycker i alla fall så himla synd om henne. Precis när båda två har kommit igång och får träna som vanligt igen och allt kändes bra, så skiter det sig i alla fall. Jag vet inte vad jag ska säga riktigt, mer än att det suger. Någon annan, som inte är idrotts intresserad kan väl paja knäna istället för mig och Linda? ibland är han där uppe bra elak och korkad!

röda och smarriga kräftor

med gigantiska klor, det är det jag har njutit av ikväll. Så himla gott! jag älskar kräftor! Min kära mor och far är riktigt festprissar och har gäster här, så vi har ätit lite kräftor och sedan badade dem. Jag har kollat på mitt favoritprogram för tillfället, nämligen smallville. Det är så himla bra, man fastnar för det direkt. Det hela får ju självklart ett plus, när huvudpersonen är en riktigt hunk. Yummi! Nu ska i alla fall gamlingarna fortsätta festen uppe vid hembygdsgården där det tydligen är lite partaj till live musik. Kul att dem har ett mer händelserik liv än mig liksom. Jag hatar att vara sjutton... men dock är det en viktigt ålder, jag vet jag vet. blablabla.

Jag är astaggad inför imorgon ovh hoppas att det kommer att hålla i sig även efter en arbetsdag. Håll tummarna!

Ondskefulla kisse

Min elaka katt Charlie har skrämt upp grannens katt i trädet. I vår björk som är i alla fall femton meter hög satt den stackars katten och han var väl i alla fall 7 meter upp. Ibland vill jag bara slå Charlie. Han gör sig inte poplär bland grannarna inte.


Mamma och Pappa 20 år



1989 den 12 augusti gifte sig mamma och pappa och 20 år senare är de fortfarande gifta. Fråga mig inte hur de har lyckats eller stått ut, men igår vid sex tiden befann sig hela familjen på Trosa sjökrog för att fira hela detta otroliga faktum.
Vi satt och pratade gamla minnen och hade det allmänt mysigt, sådär som bara vi kan ha. 

<3 till min familj

Efter middagen åkte vi vidare till Gnesta och tittade på sista perioden mellan AIK-SSK och jag och Limpa hamnade precis rätt. Det vill säga brevid de mest hängivna fansen som skrek så mysko grejer att man inte kunde hålla sig för skratt.


Pizza är bara för tjockisar?

Det var så jag och Kalle resonerade när vi i måndags satt och väntade på att våra kära vänner Emma och Caroline skulle komma och göra oss sällskap på  Vita villan. Caroline resonerade inte lika vettigt som oss andra och beställde in den godaste och fetaste pizzan i hela Gnesta, en Oscar. Det makalösa med den är att man får fläskfilé och bea-sås till den. Det är garanterat min favorit! Alltså slutade det med att caroline satt och suktade mig hela middagen med sin flottiga, men ack så goda pizza. Vi andra beställde sallader eftersom att vi ska börjat vårt nya liv, såhär efter ett alldeles för onyttigt sommarlov. Caroline skyllde på att hon inte fått äta ordentlig pizza på över ett halvår, eftersom att de tydligen inte kan göra pizzor uppe i torps. Hon talade om för oss med förskräckt röst att det är svenskar som gör pizzorna där uppe, det är ju skamligt! Svenskar kan ju inte göra pizzor! Nej, visst Caroline, vi säger så, fläska dig du medan vi andra tar våra förnuft till fånga och äter kanin mat. 

före 

& efter. Bra Jobbat caroline! (och jag åt bara en slize från hennes pizza, BARA en) 

 

Död åt datorer

Jag erkänner. Jag är faktiskt värdelös på datorer. Helt hopplöst. Jag försökte byta header och... ingenting. Det är bara ett stort jävla vitt hål där bilden ska sitta. Så om ni fortfarande ser ett vitt hål när ni läser detta, skratta. Det är okej, håll inte inne någonting. Det sägs ju att ett skratt förlänger livet.

Som jag sa i förra inlägget så har jag varit usel på att blogga, men jag lovar, det kommer att bli bättre. Jag har faktiskt haft en anledning till att inte blogga. Virusskyddet på min dator gick ut för typ en och en halv vecka sedan, så sedan dess har det inte blivit mycket internet för min del. Jag ber er därför mina vänner, om att inte ge upp hoppet om mig än! I'll be back.
Fick min andra lön idag och om jag säger såhär, så är jag en ganska rik flicka för tillfället. Det känns ganska bra, med tanke på att jag vill köpa både ny mobil, kamera, dator och träningsväska. För att inte tala om alla mysiga höstkläder jag har spanat in. Jag som hade lovat mig själv att spara åtminstone halva lönen till min utlandsresa nästa år. Jaha, så var det med den resan, men vad fan, jag har ju ändå ingen att åka med så. E och L dumpar ju mig för något annat trams. Jag får hoppas att övertalning är en av mina starka sidor detta år helt enkelt.


tusen gånger förlåt

För att jag inte har bloggat på hundra år känns det som, men jag har verkligen inte haft varken tid eller ork för att sitta vid datorn. Jag har solat hela dagarna och umgåtts med släkt och familj på kvällarna. Nu känner jag ett stort behov av att träffa lite kompisar, men ingen verkar ju ha tid för att träffa mig. Därför blev jag ruskigt glad när mina favoriter Erik och Pier fråga om vi inte ska åka och bada imrogon. Så efter jobbet är det Erik som plockar upp mig och sedan drar vi tre någonstans för att "hänga" (snyggt Jennie, slang och allt!) 
Spenderade dagen ute vid havet. Det var första gången någonsin jag var vid stendörren, och jag vet inte om det är dåligt av mig att jag inte har varit där, men i alla fall, det var första gången. Idag tog jag min Stendörren oskuld! Stor dag med andra ord. Fast jag måste träna på namnet då jag kallade det stenbrottet påväg till träningen, den annars ganska tröga madde såg ännu mer förvirrad ut än vanligt.  Stackare!

Det känns lite som att jag håller på att tappa greppet? Jag är sämst på att hålla kontakten med folk, och det skämms jag för. Jag försökter bättra mig, men det går inte. Skärpning Jennie!
Däremot så har jag åter fått väldigt mycket kontakt med L-kusinen på Ekeby, och det gillar jag skarpt! <3
Nej, nu babblar jag bara, det är fan inte ens intressant att läsa den här skiten.
förstår om ni bara bläddrar förbi sidan, inte ens jag skulle vilja läsa det här inlägget. usch, Jennie, du är sämst på att blogga. INSE!


"The Mansion" som alla obildade kallar det. fast det egentligen skulle kunna betecknas som en liten stuga i ingenstans.
Fast det är mitt hem, så jag måste älska det ändå

Trrrrrrråk-Jempa

Jag vet att det är en dag för mig att uppdatera, men jag orkar verkligen inte. Därför ska jag fatta mig väldigt kort
Igår - Jobbade, åkte till M&M, åt och åt och åt, åt lite till, titta på tv, myste i soffan, somna.
Idag - Vakna, solade, åt frukost, fixade present till Alex kusin, duschade, åkte till Skillingagatan, åt, åt, åt och åt mer.

Är nu hemma och har pisstråkigt. vad gör man då? japp, går till tv eller läser en bok. Tror att jag har läst minst tio böcker på bara två veckor.


RSS 2.0