somebody to lean on

det är väldigt tur för mig att jag har dig just nu, för annars skulle jag bli spritt språngande galen och seriöst börja fundera på mentalsjukhus.

Årets roligaste kräftskiva är nu över. Den ägde rum igår, i Larssons residens, precis som vanligt. Det fanns en massa kräftor, alkohol och härliga människor. Alltså var allt som det skulle vara. Jag älskade varenda minut! Äntligen fick jag spendera lite kvalitetstid med mina grabbar och Elisabeth. Det var grymt!

idag har varit en dålig dag. jag var inte så pigg när jag vaknade imorse och har därför spenderat hela dagen i soffan. ganska skönt i och för sig, men jag hade velat haft sällskap! Det är ganska mycket tankar som snurrar runt i huvudet nu. Saker som jag trodde att jag aldrig med skulle behöva tänka på och framför allt känna. Som att jag inte har tillräckligt i mitt liv att bestämma. Det känns som att detta skolår verkligen kommer att testa mina gränser. Vem satsar på att jag är vid mina sinnes fulla bruk i juni nästa år? Inte gör jag det i alla fall. Mentalsjukhus here I come!


head forward?

jag borde skriva något jätteintressant, typ något som kommer att gå till historien en vacker dag. Jag borde komma med något revolutionernade... Men vad F-asiken skulle det vara? jag är en lantnolla. En björnlundabo. Vad skulle jag kunna bidra med liksom? vad ska jag göra med mitt liv? Det känns som att jag bara har ett till två år att komma fram till det, annars kommer det att börjar brinna i knutarna här hemma. Då är det fan dags för mig att flyga ut ur boet och skapa mig ett eget liv. Jag måste komma fram till vad jag vill göra, men just nu kan jag inte ens bestämma för vad jag vill ha för kläder på mig imorgon. Kanske borde jag låta slumpen avgöra? Krona - USA:s President och Klave - uteliggare?

Vad säger ni, krona eller klave?

Imorgon ringer doktorn... känns det som att jag kommer att vara på bra humör imorgon? Nej, inte alls. Så ska njuta extra mycket idag av den här underbara dagen. Mitt favorit datum nu för tiden faktiskt. Till och med bättre än den 20 februari, på lovar sant. (och lovar sant är heligt)


back to hell?

kommer det verkligen att bli ett helvete? Ett lika jobbigt helvete som förra året? Jag hoppas verkligen inte det. Det är ju trots allt mitt sista år. Mitt sista år. Sedan ska jag resa. Hitta motivationen och bara leva. NO MORE SCHOOL!

Jag tror inte att det kommer att bli ett lika stort helvete. Visst ett litet helvete kommer det att bli, det är det alltid om man går på Tumba Gymnasium. Dock tror jag att jag ska klara av detta år också. Jag har gett mig tusan på det. Sjukgymnast, operation, tidig uppstigning, ton med plugg. Bara jag har dig här, så känns det som att jag ska klara allt det. Du förstår inte hur mycket du får mig att orka. I love you for that you know.

Var på Oskar Linnros med Pirrsen och Johan igår. Han var grym, han är grym, jag fick gåshud. Jag började till och med gråta lite. Visst, jag är ganska sentimental när det gäller filmer och sådant, men inte musik. Alltså är det ett jävligt högt betyg!


2010-08-13

and off to work...
hoppas att det kan skingra tankarna lite, men det är väl att begära för mycket


.

ibland känns livet bra patetiskt, inte sant?


dålig uppdatering

jag skrev tydligen ett sådant dåligt inlägg för tre minuter sedan att det raderades med automatik. därför skiter jag i att skriva ett nytt, ni får skylla på blogg.se eftersom att det är helt deras fel för att jag tappade sugen att skriva något som helst vettigt här.


hjärtat

det finns ingen som du
jag har aldrig känt såhär förut
jag vill bara skrika ut till hela världen
hur mycket jag tycker om dig.
ord räcker inte till
J ♥


Världens bästa

är nog ändå Johan... (säg inte att jag har skrivit det, han blir så mallig då)

Ni kan alla sluta leta efter min tröja, Johan har nämligen gjort det omöjliga - HAN HITTADE DEN!
Jag blev om möljligt ännu kärare i honom i det ögonblicket när han lite mystiskt ville visa en tröja han hade hittat som han tyckte var snygg. Vilken kille va? Så nu återstår det bara att punga ut med pengar och beställa skönheten! Måste även hitta en bra belöning till honom... vad nu det kan tänkas vara. visste att jag skulle gå äta upp det där med " bli rikligt belönad" tjaffset. -.-

jag drömmer till och med om dig

Man skulle kunna tro att det är Johan jag drömmer om, men nej. Jag drömmer om en gul tröja. En vacker, gul, tjock och mysig tröja från nellys... ni ska få höra historien (tröjan existerar i verkligheten. Eller ah, gjorde i alla fall...):

ibland blir jag så frustrerad, så galen, så rebellisk, så fruktansvärd arg...

Just nu riktar jag bara ilskan mot mig själv, därför att jag är så himla slö och lat att jag inte tar tag i saker i tid. Jag hittade en ruskigt snygg tröja på Nellys precis i början av sommaren... En gul (självklart i killmodell, men det är ju som vanligt...) tjocktröja och den bara skrek MYS och JENNIE! Tror ni jag köpte den? Nej, självklart inte... Jag tyckte att jag inte hade tillärckligt med pengar för att köpa både den och klänningen jag ville ha, så jag köpte bara klänningen. Jag gick in för ett tag sedan för att äntligen få beställa min lilla goding. Tror ni att den fanns kvar?

NEJ SJÄLVKLART INTE!

Därav min ilska, som är riktad mot mig själv. Jag är en snål liten häxa. Den som kan hitta den tröjan åt mig, den någon blir jag evig tacksam och jag lovar att denna någon ska bli rikligt belönad! kan inte få den gula tröjan ur mitt huvud.... kan inte!


RSS 2.0