you're the reason why love has a name

lalalala, den låten är så himla bra tycker jag! Härlig text och melodi.

Sitter här och har precis tittat på Andra Avenyn. Det händer bara mer och mer nu. Fler och fler intriger kommer upp till ytan, och vet ni vad? jag gillar det! Mycket intriger ska det vara i sådana här program, så att det händer lite. Så det blir lite action så att säga. Klarar mig dock utan alla dessa intriger i mitt verkliga liv. Ja, på tv är det okej, men skulle fan hellre gå och hänga mig än att ha en massa skit hängandes över mig hela tiden. Nej, tacka vet jag mina vänner som kör på raka rör och inga krussidullar. Me like!

Nu måste jag verkligen tagga tills imorgon, när det stora läkarbesöket väntar. jag är faktiskt lite nervös. Okej, inte lite utan ganska jättemycket. Tänk om han säger att det inte alls är bra och att jag aldrig mer kommer att få spela fotboll eller kunna göra något av alla de saker jag längtar efter? Det skulle suga ganska hårt och kommer jag inte igång med träningen snart är jag säker på att jag kommer att behöva knarka lyckopiller eller något. Hualien! Det vill vi ju inte. Nej, jag behöver träningen. Det fungerar som min terapi kan man kanske förklara det som. Den enda gång man bara får ta ut sin ilska eller frustation på något som inte kan ta illa upp eller känna någon smärta. Det är en ganska härlig känsla faktiskt. Nej Jennie, nu är det dags att tagga på riktigt; Okej, var förberedd på det värsta, för då kan du aldrig bli besviken. Gå inte in i något med höga förväntningar, för någon eller något kommer ändå lyckas med att grusa dem framför dina ögon.
Jag ska bara kliva in på sjukhuset, placera mig i stolen och säga "waaaazzzzaaaa, låt höra! fram med diagnosen. hur lyder den?" Sen ska jag sätta upp fötterna på bordet och riktigt steka i mina solglasögon. Japp, det mina vänner. det är min nya tuffa image, mitt nya tuffa jag.
Sedan efter besöket ska jag och min mamma ta en lunch och efter det åker jag bussen hem. Väl hemma kommer jag att studera som en liten ettrig iller och återgå till den tönt jag är, men som jag önskar att jag inte var.

Sayoonara som dem säger i Japan
/Jennie Andersson

I want to break free

Jisses vilken höjdarkväll det blev igår! Jag säger då det.
Både jag och Isa var totalt otaggade på att parta in till småtimmarna när vi klev på tåget till Södertälje, som skulle ta oss till Allans 18års kalas. Vi träffade hela gänget efter en lång väntan på stationen och tog tillsammans bussen mot Hovsjö. Alla var förväntansfulla och spända på vad kvällen hade att erbjuda. Jag satt mest och längtade hem till min säng.. ( jag vet, tråkskalle är mitt mellannamn) Men ack så fel jag hade om hur kvällen skulle te sig. Det blev verkligen en spektakulär kväll och jag kommer att minnas den länge, länge. Allt på rund av flera olika anledningar.
Alla var på toppen humör och jag insåg hur bra och härliga klasskamrater jag har. Nog för att jag anat det hela tidigare, men efter gårdagskvällen övertygade dem verkligen. Jag kan verkligen skratta med allihoppa och alla ställer upp för varandra. Nej, Jennies Riksdag röstar för fler sådana kvällar, ja absolut! Kvällen bjöd på mycket dans, djupa samtal och skratt och jag tror ingen kunde undgå att märka att vi har riktigt kul tillsammans. Kvällens höjdpunkt måste ha varit pussen på kinden jag fick Donald. Den ni, det är inte alla som har fått... Håll i er nu, det blev till och med en på munnen också!  haha, fyfan vad jag ska påminna honom om det sistnämnda i skolan imorgon. Det finns mycket jag kan reta alla för imorgon i skolan. Fast egentligen kanske jag borde hålla tyst? Jag menar, jag gjorde bort mig lika mycket som alla andra och jag var ändå nykter... hm, illa Jennie. Ditt beteende tåls att fundera på. Hemläxa tills nästa bloggning.

Sov gott mina vänner!

/ Jennie Andersson

stress är bara förnamnet

Stress stress stress hela veckan lång, och helgerna är man för trött för att vara social och rolig på. kan det bli värre?
Nej, men ska inte klaga. Är nog bara i någon period just nu, där det känns som att det enda som skulle kunna bota mitt eländiga humör är ett sommarlov och ruskigt bra badväder!

Umgicks med Kalle och bräck igår. Väldigt lände sedan man såg och umgicks med dem, måste jag få lov att säga. det blev ett litet födelsedagskalas och det kändes som att sådant kalas man hade när man fyller tio. Men det var brutalt roligt. När jag kommer från bussen ser jag hut fint dem har gjort utanför och jag har till och med fått en skylt där det står "Grattis jennie. 1 år, en månad, en dag och 12 timmar." Haha. Klockrent! Min present vill jag inte ens prata om, där var dem bara elaka. Jag fick en hemmagjord stressboll, tre nagelsaxar ( som om jag behhöver det liksom) och ett par ludna handbojor (Y) Fast dem hade faktiskt varit snälla med en sak, och det var en jättefin ram som de tyckte att jag skulle sätta in foton på dom i. Skulle inte tro det va! inte efter detta! ;) haha. Kvällen slutade med tjo och stimm i kalles vardagsrum och vi somnade fram för the Bee movie.

Dags att ta tag i sitt liv och se till att maten bli klar kanske? orkar ändå inte sitta och häcka här framför datorn mycket längre till.

Jag orkar inte få skuldkänslor längre.
är jag okänslig och grym då?
vet inte, bryr mig inte, vad säger du om det?


/ Jennie Andersson

Fånga den flyende dagen

rutten dag idag gott folk. känns som jag har pluggat i hundra timmar, även om det bara rörde sig om fem. helst skulle jag bara vilja göra som rubriken säger och fånga den flyende dagen, men både du och jag vet att det inte går. Inte nu, vi får helt enkelt hålla oss till tåls, tills sommaren kommer. Åh, sommar med sol och värme och glass som smälter. umgänge med alla nära och kära. gosa till det på sena kvällar.
vem har jag nu att gosa med? min katt Sixten som bara ligger brevid och vill kela när jag har något ätbart i handen? eller som försöker äta upp mina läxböcker? Jo, det är jag i oförsig tacksam för. Tugga på grabben!

Omdömen har jag fått nu också, på tal om ingenting. Dom är ju inte som jag vill ha dom, men dom är väl i alla fall bättre än förra gången. Fast och andra sidan.. kommer jag någonsin bli nöjd? nej, antagligen inte. Jag tror att jag är en sådan där irriterande person. Som aldrig kan bli nöjd. Alltid ska jag ha något att klaga på. Alltid ha något som inte går som jag vill. Kanske får jag skylla mig själv, eftersom att jag ska planera allting så inåt helvete hela tiden. Jag drömmer om att leva efter att fånga den flyende dagen, men jag vet redan att det aldrig kommer att ske. för jag kommer alltid att sträva efter något jag inte kan uppnå och jag är alledeles för envis för att ge upp det också. Så jag är dömd att fortsätta med detta helevete i hela mitt liv.  Men när jag är pensionär, då ska jag leva efter mittt favorit motto. Ja, det svär jag på att jag ska!

Guldstjärna för er som kan hänga med i mitt osmmanhängande babbel.

/ Jennie

Utmanad

gick nyss in på min "kära" systers blogg och såg att jag tydligen hade blivit utmanad. Om hon nu inte har någon annan systeryster? Jag är i alla fall lika uttråkad som hon var, nu när jag sitter här alldeles ensam med mams och paps nere hos L-G för att fira hans födelsedag och med Limpa någonstans mellan Tumba och Björnlunda. Hon hade tydligen ett prov att skriva.
Mår i alla fall mycket bättre idag och det hurrar vi för! måste som sagt till skolan imorgon och plugga som ett jävla djur. huahua!
Längtar till helgen, då jag ska spendera en massa tid med Elisafisa<3

Utmaningen kommer nedan gott folk, och nej, ni behöver inte läsa.
Mitt liv är faktiskt inte sååå intressant! haha

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? Abbonemang såklart!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? det har det varit dåligt med hörredu! om man inte räknar dom jag ofrivilligt tagit emot från systern? tragiskt jag vet.
3. Vem tillbringade du två timmar med idag? Katterna Sixten och Charlie.
4. Hur lång är du? Så stor som hela 1,67 cm!
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Batman - the dark knight! den sjätte  gånger i raden kanske?
6. Hur löd ditt senaste sms? haha oh ;) a sign liksom..loggar nog in på msn ikväll, :) <3  från Elisafisa
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Eftersom att jag är snål och har gratis sms, så sms såklart!
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta sedan 20 år.
9. När såg du senast din mamma? En halvtimme sedan kanske, innan hon åkte till Ekeby.
10. Icke godkänt i något ämne?
 Never!
11. Mvg i något? Sedan nian? jaaa absolut! nu? inte den blekaste!
12. När vaknade du idag? 10.00
13. Vilken är din favoritplats? min säng efter att man har kommit in och är sådär alldeles genom kall.
14. Vilken plats föredrar du minst? Mörka platser efter en skräckfilm
15. Vem får dig att må bra? Det finns hur många som heeeelst! =)
16. Hur stor är din säng? 120 cm bred gott folk!
17. Vad sover du i? trosor och t-shirt everytime!
18. Hur många kuddar har du i sängen? tre
19. Var har du bott/bor? en tvättäkta Björnlundabo
20. Tycker du om kinamat? Ja, när det inte finns något annat på bordet så.
21. Tycker du om kaffe? hua, nej inte specillet mycket.
22. Vad dricker du helst till frukost? mjööööööölkispölkis:)
23. Kan du spela poker? Ja, men inte så strålande
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Naaada för att var ärlig.
25. Vill du ha barn? Nu? nejnej. senare? jaa, troligen.
26. Kan du några andra språk än svenska? Lite engelska, spanska och japanska.. men det räknas nog inte.
27. Har du någonsin åkt ambulans? Aldrig
28. Föredrar du havet eller bassäng? lätt fråga! havet såklart! =D
29. Vad spenderar du helst pengar på? Jag sparar hellre pengarna ;) haha. nej, men.. nöjen!
30. Äger du dyrbara smycken? typ ett par örhängen och halskedja kanske.
31. Kan du rulla med tungan? Världsmästare!
32. Vem är den roligaste människan du känner? finns många som gör en massa tabbar! haha.
33. Vad har du för ringsignal? Aint no sunshine when she's gone
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?  ett par :)
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min filt som ligger brevid mig i soffan.
36. Kan du byta olja på bilen? kan inte ens köra en bil, men det kommer!
37. Vilken var den senaste boken du läste? När jag hör din röst
38. Dansar du i bilen? om att röra på huvudet och armar räknas så absolut!
39. När var du i kyrkan senast? När jag slutade nian.
40. Hur många hål har du i öronen? Ett i vardera öra
41. Har du någon piercing? Oh nej nej nej nej nej!
42. Har du någon tatuering? Samma svar där, men kan kanske tänka mig en liten en.
43. När slutade du med gosedjur? slutade med gosesjur? nänä, dom hänger med. står på hyllan!
44. Har du pojkvän/flickvän? nänä
45. Har du en bästa vän? inte en, många!
46. Vad är ditt mobil nummer? hör av dig och du får det! =)
47. Vad ska du göra ikväll? Titta på GREY'S ANTOMY! =D
48. Har du några syskon?  En irriterande äldre en ;)

jag utmanar alla som har tråkigt och inget liv som jag ! haha

Hem ljuva hem

är väl ett ganska överskattat uttryck när att komma hem bara bjöd på elände för min del. Fick feber efter första natten i min ljuvliga och alldeles för mjuka säng. Har inte sovit så skönt på två veckor, kan jag meddela.
Och ni ska bara veta hur kul det har varit. hur skönt jag har haft och hur mycket brunare jag faktiskt önskar att jag är, nu när man kommer hem och ska visa upp brännan för alla kompisar. Så, jag varnar er redan nu gott folk, inte någon härligt svart bränna hos mig inte! Den överlämnade jag åt resten av familjen. haha.

Resan bjöd på en massa härligheter. Tre snorklingsturer, med koraller som faktiskt var lite av en besvikelse och med fiskar som var så nära att jag hade kunna fånga en med munnen om jag hade velat. Två av dessa snorklingsturer spenderades med familjen Andersson som också lekte med oss under resan. kanonkul att umgås med andra än BARA familjen!  Besökte även munkarna och fick en välsignelse. Så numera bär jag ett band på armen, som ska sitta där tills de trillar av och när det gör det, ska det tydligen bli min lyckodag. tänka sig!

Nej, nu tar sjukdomen över min ork.
Jag har så mycket mer att skriva om resan egentligen, men vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Det får jag klura på tills mina krafter kommer tillbaka, men nu är det dags för lite mer tv tittande? ja, jag tror att det skulle passa mig alldeles utmärkt.
Gå gärna in på Justjennie.bilddagboken.se och kolla bilder från resan.

/ jennie

RSS 2.0