Blåsningen

vilket härligt program! Jag skrattar så mycket att tårarna sprutar varje gång. Är man på dåligt humör när man sätter sig och tittar på det, avslutar man kvällen med ett strålande humör. Det är så det ska vara. Jag kan inte säga speciellt mycket om helgen, då den har gått i körkortets tecken. Det gäller att ligga i nu...
Åkte runt i hela gnesta igår och handlade på alla möjliga ställen. Hyrde tre filmer, köpte semlor och lördagsgodis. Alltså har mitt nya nyttiga liv, inte varit så nyttigt denna helg. Dock blir det ändring på det nu i veckan! träning måndag, tisdag, onsdag x2. Ohyes, I'm back! Gran Torino och Falskt Alibi var de hyrda filmerna och helt klart sevärda! Bland de bättre jag sett på länge, så lookilooki.
Nej, pausen är slut. Dags att skratta lite åt Agneta Sjödin!


Nu börjar det

nu, snart, börjar allvaret. Det kommer allt närmare och jag börjar bli förskräckligt nervös. det är många "tänk om" som snurrar runt i huvudet på mig nu förtiden. Det är nu Ingenting får gå fel, på något sätt. Det är dags att bli vuxen, att börja ta ansvar liksom.
hjälp! Jag måste gå och plugga.


Check

nu är allting avklarat, Riskettan och risktvåan (halkan) NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR!
Jag ska belöna mig själv, efter denna mycket effektiva dag, med att titta på Let's Dance.
Ohyes, I love it.


Mitt humör ska jag banne mig hålla såhär.
Inte tänka, utan bara köra.
 TUT TUT!

(haha, tönt)


Ni kommer inte att tro detta

Jag har blivit beroende av... HARPAN. Vem fan blir det? Ett simpelt kortspel på datorn? Jag spelar det hela tiden och jag vinner nästan aldrig.
Varför fortsätter jag då? Vinnarskallen tar liksom över.

nu börjar nervositeten komma..


Snilleblixt

Det är vad jag måste ha fått när jag satt och skrev mitt matteprov förra veckan. Jag gjorde det med noll förhoppning om att jag skulle kunna kamma hem något som helst poäng, så sätter jag den mitt i krysset! JAG ÄR SÅ ÖVER NÖJD! Jag har aldrig presterat så bra på ett matteprov tidigare och jag trodde inte att det skulle hända. Speciellt inte i matte B. Jag tror att det kommer att bli fler pluggdejter med Sandra. Ohyes, det lär behövas.

Sabba inte detta nu Jennie.

stopp ett tag nu...

...Vad är det som händer? Den där nedrans huvudvärken och det sabla magontet har kommit tillbaka, med förnyad kraft. Varför?! Jag är inte ens hälften så stressad som jag var i höstas. Jag mår faktiskt ganska strålande just nu. Jag och Isabelle har blivit förnuftiga och skiter i allt. Eller okej, Vi har börjat inse att man inte kan stressa igenom allt, utan att man kanske måste tillåta sig själv att ta det lite lugnt också. Man måste inte vara bäst på allt. Det känns som att jag mår strålande. Som om jag har koll på situationen (peppar peppar). Bara för att jag skriver detta, kommer det att gå åt pipsvängen redan imorgon, sanna mina ord!

Jag vet varför jag mår bra. Jag vet varför det känns som att jag har koll. Jag vet varför det känns som att inget kan stoppa mig. Jag har slutat bry mig om det som tog upp den största delen av min tanke- och känsloverksamhet. Man kan ju inte köra mot enkelriktat, det är bara så. Det krävs två för att kunna skapa ljuv musik så att säga. Vad fan skriver jag egentligen? huvudvärken tar kol på mig. sängen och Paradis Hotel känns som ett bra alternativ just nu. (ja, jag har sjunkit så lågt att jag faktiskt ser framemot avsnitten nu, skam)


Det har inte gått - går - kommer aldrig att gå att förklara hur ont det gör att ha förlorat det som man älskade mest. För så var det verkligen. Det är svårt omöjligt att ersatta.
Det är en bit som fattas.


Ditt ....

det är många fula saker jag skulle kunna säga nu. Jag är så himla avundsjuk på min syster!!!! Jag finner inga ord. Här sitter jag och skriver en uppsats i Geografi, om Demografi, som för övrigt är så in i bängen tråkigt... Sedan äntligen när jag är klar så går jag in på Facebook och får ett meddelande av Limpa som säger att det finns bilder att se på resedagboken. JAG VILL OCKSÅ!

ser ni inte hur hon njuter? hur roligt hon har och hur Brun hon är?!
Nämen här sitter jag och pluggar livet ur mig. Hello nolife liksom.

Nämen allt är bra. Min syster är i Australien och roar sig ... och hon är borta till den 16 mars, vilket självklart betyder att hon inte är hemma på årets viktigaste dag - Min födelsedag! Detta blir tufft att smälta och ohboy, vilken present jag förväntar mig att få när hon kommer hem. Helst fem, för att det verkligen ska väga upp detta...


Who says I can't get stoned?

Vilken underbra helg det har varit. Det är allt jag kan säga. Kort och koncist, men ack så sant.

Jag använder mig av ett mer artigt och välvårdat språk idag, då jag har läst förnuft och känlsa och dessutom kollat på filmen. Så ni vet jag minsann hur man ska tala och föra sig. Det vill säga, prata om sig själv i tredje person och säga så invecklade saker så att man inte förstår vad men egentligen menar. Fy skämst på den som säger något så simpel som "jag tycker om dig!". Nej, intelligent och långdraget ska det vara. Dessutom ska jag klippa av lite hårtussar och ge till alla pojkar jag är intresserad av, för det är tydligen så det går till. Gesten som visar äkta kärlek. Klipp av din tjejs hår och lägg det i plånboken eller låt det göras till en ring. Det är inte alls äckligt och fullkomlig galenskap... eller?!

Magen kurrar, dags att gå ner till mams och laga mat. Dessutom var min favorti morbror och moster här idag också. Den förstnämnda fixade och trixade med våra datorer, så nu kan jag skriva ut från min BÄRBARA. så skönt, tack morbror.


Skäms

Jag skällde på Amanda igår för att hon skulle åka till Stockholm idag och handla när hon och jag har köpstop. Det vara bara det att jag och mamma åkte till nyköping... Tjoff pang så var 600 kronor borta. Alldeles för lätt. Därför får jag skämmas rejält idag när jag inte lever som jag lär. Jag mår illa över mig själv. Eller det kanske beror på all den goda maten och den stora biten cheesecake som jag nyss smällde i mig? Kanske det ja.

Idag har jag och min kära mor varit och övningskört i nyköping. Vi åkte motorväg för första gången och det var ju grymt roligt! Fart är ganska härligt faktiskt - och lite skrämmande. Det jag dock blir fullständigt rasande på är dessa äckliga gamla lönnfeta gubbar som tror att dem äger vägen. FY FAAN FÖR ER! Jag kommer in i en rondell precis efter motorvägen och måste stanna för att det kommer andra bilar. Medan jag står där åker det upp en äcklig gubbe i baken på mig - Bara för att det står övningskör på min bil! Dessutom tutar fanskapet... detta leder självklart till att jag blir stressad och rädd för att göra fel, vilket i sin tur leder till att jag gör just det och får motorstop! idiot.
Även inne i staden stannar jag för att släppa fram gående vid ett övergångsställe och väntar in en bil som kommer från höger (jag står alltså i en korsning). Detta gör att den tokiga fan bakom mig ställer sig på tutan och tycker att jag är för seg. Men vad fan ska jag göra? Ska jag låta bilen köra in i sidan på mig för att jag inte lämnar företräde, som jag skulle göra? Jag hade sådan jävla lust att lira fingret åt honom i bakrutan. Mamma höll med mig, jävla idioter. Kul att jag som lär mig köra bil, har mer vett än en medelålders gråhårig missnöjd gubbstrutt.
Nej, lär er uppföra er säger jag bara!


time

jag tror att det är dags nu. det är inte värt det. Eller det är i alla fall det jag intalar mig.
If I had just one wish


Jag tror redan att ni vet det men...

DET ÄR HELG! HELG HELG HELG!

Jag kan säga det tusen gånger om, utan att det blir uttjatat. Jag kan till och med säga det på japanska, att fredag är min favorit dag. SÅ GRYMT!
Jag har även skrivit mitt helvetiska matteprov som jag har bävat över sedan förra terminen och jag tror faktiskt att jag inte ens bryr mig om hur resultatet kommer att bli, för jag är så himla nöjd över att jag ens klarade av att gå dit utan att svimma eller kräkas.

Idag är det Let's dance igen, tror ni att jag kommer att titta eller? ohyes! Jag ska även försöka samla mod.. om jag kan. Fyfan vad denna blogg börjar gå ut för. jag är en tragisk människa. MEN snart kanske det kan bli lite roligare att läsa, när jag slutar att vara upptagen 24/7 med dessa tråkiga och tidskrävande grejer som bara gör en nervös och jag kan börja mitt nya liv. Ett liv som jag ser mycket mycket ljust på. Ett liv som börjar omkring... ska vi säga.. 20 februari. ja, just det! Lägg det datumet på minnet mina vänner. Just precis det datumet.

Jag blir galen!!

Jag sitter och letar resor så att jag blir snurrig i huvudet. Jag vill härifrån nu! helst imorgon. Vart som helst, när som helst. Det är så mycket jag vill göra det här året och jag ska fullfölja allt. jag ska inte fega en enda gång. Jag ska ta tag i allt nu när jag har blodad tand och känner mig modig. Jag måste bara få klartecken först.
åh, jag vill härifrån. långt bort härifrån. Men inte allt för långt bort om du förstår vad jag menar? nej, klart du inte gör.

RES SUGEN SÅ DET SKRIKER OM DET!


Tokigare pappa får man leta efter...

Jag börjar verkligen fundera nu alltså... är min pappa riktigt riktig? Ni anar inte hur det är att bo med honom, han är så knäpp att man blir mörkrädd. Men på ett bra sätt.


Idag när pappa och jag sitter och äter middag, sitter vi som vanligt och smågnabbas. Mest över om vem som ska diska. jag vann, eftersom att jag lagade maten. Så pappa fick göra grovjobbet. Efter det luffsar han in i vardagsrummet (detta är även efter han har varit helt genom störd i köket) och så ser han soffan och utbrister:
"Heeej! nu är jag hemma igen soffan, har du saknat mig?"
Han gör sig till med en alltför ljus och gnällig röst när han ska agera soffan:
"åh, gud vad jag har saknat dig. Jag kände mig alldeles ensam här idag."
Pappa: "Det är ingen fara, nu är jag tillbaks och jag ska umgås med dig hela kvällen."
Soffan: "åh, tusen tack bäste rolf!"

Något i den här stilen löd deras konversation, eller ska jag säga pappas monolog? Jag satt bara ute i köket och skakade på huvudet. Ni kan väl förstå varför? 
Hur gammal är min pappa egentligen? 49 eller 10 ? knas... ♥


bra jobbat

man kan i alla fall inte anklaga mig för att vara ineffektiv när jag är hemma. Hann i princip bara äta frukost, innan jag tog tag i pluggandet. Så nu har jag pluggat i tre timmar i sträck och jag kan med gott samvete gå och slöa vid tvn. Dock har jag inte fått undan något av alla de tusen saker jag har skrivit upp på min "to do list". Matte är verkligen inte min grej och det är bevisat nu när jag har tänkt så mycket att jag fått ont i huvudet och ändå inte blivit ett dugg klokare. det är illa.
Jag mår precis som jag gjorde igår, det vill säga konstigt. Jag kan verkligen inte sätta fingret på vad det är, men eftersom att jag inte har feber så tänker jag gå till skolan imorgon. Mamma kan inte hindra mig, för jag vill inte skjuta upp några prov. nej tack.

Jag måste bara få säga att innan jag visar er ett härligt sms, att detta var min sista utväg. Jag har tittat på alla tänkbara (köp) sidor för att hitta en film jag behöver till ett skolarbete, men den är slut överallt. Så som sagt, detta är inget jag förespråkar eller tycker är okej. (eh, jo)

Hur som haver, så skickade jag ett sms till min morbror som löd:
"Hej min favorit morbror! (observera att det är min enda morbror) Jag undrar om du kan göra mig en tjänst? Jag måste fixa en film till ett skolarbete jag gör. Den finns inte någonstans att köpa och dem verkar ha just den filmen slut på lagret överallt. Så jag undrar om du skulle kunna ladda (skäms jennie!) hem "Förnuft och känsla" släppt 2008? Jag måste nämligen ha den till helgen eller i början av nästa vecka. Går det att ordna tror du? / din älskade systerdotter Jennie

Erkänn att det var ett ganska hyggligt om än smörigt sms? han verkade också kunna genomskåda mig tyvärr...
"Din lilla smöris! Får kollar och se om jag hittar den när jag kommer hem ikväll. Återkommer. /morbror"

Räddaren i nöden liksom, puss på honom!


Sjuk som en fisk

usch, jag hatar att vara sjuk även fast jag inte riktigt är sjuk just nu. Okej, det där lät ganska konstigt, det erkänner jag. Grejen är den att jag mår som en gammal rutten socka, fast jag har ingen feber. Jag har i princip haft huvudvärk konstant i en veckas tid och de senaste dagarna har jag svettas och frusit om vartannat. Fråga mig inte vad som pågår för jag vet inte själv. Hur som helst måste jag stanna hemma imorgon, order från mamma. (dessa order var ovanligt lätta att följa, undrar varför?)

Jag slutar aldrig att förundras. Jag kommer aldrig att förstå mig på hur ni tänker eller varför ni agerar som ni gör. Och då är jag trots allt en av er. som sagt, ett mysterium.



Jag har bestämt mig. Jag ska åka! Ska ska ska! om jag vågar


Så sant som det är sagt

If holding hands is too descret, lets make out in the middle of the street.
Med dig finns det inga hinder eller stopp
bara dem som är oövervinnliga...
If I had just one wish


Jag är en usel människa med världens sämsta karaktär. Jag har bara pluggat två timmar idag, fast jag hade siktat in mig på det dubbla. attans...
Jag har en känsla av att jag kommer att bli sjuk snart, vilket INTE kommer lägligt. Jag har helt enkelt inte tid med sjukdom. Huvudet bultar, näsan rinner, nyser gör jag (då och då). Känner jag efter eller är det såhär jag mår? jag vet inte, men okej är det i alla fall inte.

Vart finns dem?

Jag undrar bara, vart finns dem? När kommer min hunk och knackar på min axel? Jag måste få säga att ni gömmer er jävligt bra där ute. Det verkar som att det inte finns en normal kille på en 50 mil radie runt en.
När man hittar någon så är det ändå annat som står i väggen.
Så, vart är ni? Kom fram nu.


Berg- och dalbanehumör

Mitt humör den här helgen kan verkligen liknas vid en berg- och dalbana. Det har gått upp, ner, runt och åt alla möjliga håll.
I fredags var mitt humör inte alls vad det borde ha varit. Jag var trött, oengagerad och allmänt tråkig. Igår däremot, då totalvände det. Det kanske berodde på att jag klarade av KIH läsningen på morgonen och sedan spenderade hela dagen tillsammans med Amanda? Jag vet inte, men jag tror att det måste vara därför. Efter att Amanda slutat jobba åkte vi och fikade på Thekannan. Vi satt där i dryga timman och smuttade på våra varma choklader med grädde i och åt en stor kokosboll. Amanda hann även med att hälla halva sin oboy över sig. Hem till familjen Dahnell och äta middag och för att sitta och prata en massa skit. Sedan kom E och P, världens bästa grabbar. VI pratade ännu mer skit och tittade på film. Mysig kväll och som sagt, mitt humör var på topp även om tröttheten tog överhand där ett litet tag.
Idag är humöret nere på noll igen och jag tror jag vet varför. jag har inte pluggat någonting och det gör att jag får jättedåligt samvete. Jag valde bort plugget för att titta på skidor istället som var väldigt spännande! Jisses, jag älskar det. Sååå, nu sitter jag här med mitt dåliga samvete och hoppas att någon kan tycka synd om mig för att jag inte tar något ansvar? någon? ingen? åh, kom igen...

Jag har däremot lagt upp en plan inför hur jag ska få min vecka att gå ihop, så nu jävlar kör vi! Och dessutom fick jag ihop det så att jag slipper plugga idag, men då gäller det att jag får hjälp med matten av Sandra på tisdag! min räddande ängel liksom. det hänger på dig nu. Det jag alltså vill försöka få fram och övertyga mig själv om är att jag inte borde ha dåligt samvete, men.. ah, ni känner mig. Jag oroar mig för allt och överanalyserar och tänker alldeles för mycket. skål på det!

Dags för fight

Har pluggat i en och en halv timme i sängen med katterna liggandes bredvid mig. De tycks tro att dem bara kan komma och ta överm in säng när helst de önskar. Vilka odjur det där är!

Det är nu det är dags. Jag och mamma ska bli osams, vi ska nämligen övningsköra... Jag uppskattar det inte, det kan jag lova.



Idag är det en bättre dag


Jacuzzibad i winter wonderland

Ni kan inte förstå vilken känsla det är att sitta i jacuzzin när det ligger tre decimeter snö på backen och frosten glänser på träden från tomtlyktorna. Man andas in friskluften tillsammans med all klor när man kliver ner i det kokhetta vattnet. Man lutar sig tillbaka och låter massagestrålarna massera ens ömma axlar och blickar upp mot den stjärnklara himlen.. är det någon som är med mig i känslan här? ... ingen? okej, jag kanske inte var så bra på det här med att överföra en känsla genom text. hysteriskt skönt och avkopplande är det i alla fall, det skriver jag under på tre gånger om!

Medan hela familjen sitter i jacuzzin (utom Limpa såklart) så säger pappa att jag ska hoppa ur och göra en snöängel. han har en utmanande blick, som säger att jag inte kommer att våga, så jag går med på det hela OM han också gör det. Jag säger dessutom åt honom att han får göra det först, då jag inte litar på att han gör det om jag gör det innan honom, den fule räven.. Han tvekar lite för att sedan svänga över benen och hoppa ur. Jag blev verkligen förvånad och han såg inte ens ut att tycka att det var kallt, förrän han låg ner i snön och viftade med armar och ben... Det tog väl tre sekunder innan han började gasta och slängde sig ner i poolen igen. Jaha, så var det min tur.. jag var inte riktigt lika macho. Jag lade mig ner i snön och viftade på armarna.. benen hann knappt vidröra marken innan jag hoppade upp igen och ner i poolen. DET VAR JU ISKALLT! Aldrig mer säger jag bara. Eller det sa både jag och pappa faktiskt. Aldrig mer.

Det har aldrig gjort så ont att sätta sig ner i poolen. Det stack och sved i kroppen i en timme efteråt på grund av chocken..
dårar tänker ni och ja, det stämmer.

Idag ...

är jag lite besviken. Ibland får man vara det. Ibland får man tappa orken och lusten. och idag är det en sådan dag. jag har hoppats ganska mycket, men till ingen nytta alls...

Mitt humör kommer nog säkerligen att höjas imorgon av Erik, Amanda och Pier. Då ska vi umgås och som tur är har vi alltid kul tillsammans. Det bästa ska i alla fall bli att träffa Amanda. Saknar henne något enormt. Vi lär hitta något att sysselsätta oss med.  

Men idag ska jag ha en botten dag, för ibland måste man få ha sådana också. Speciellt en sådan som den här...


Jag är besviken

Jag trodde verkligen att jag skulle få träningsvärk efter igår. Ack så fel jag hade. Jag och Pier åkte som sagt till gymmet och det gick bra. Nu gäller det bara att hålla i detta och faktiskt träna. Jag måste ju verkligen träna upp mitt knä. verkligen verkligen verkligen.. igen.
Jag har snart avslutat min första skolvecka för iår och har redan hunnit med att ha två prov, toppen! Har fått reda på betyg i tre avslutade kurser och jag kan väl inte, inte vara nöjd liksom.

Jag måste verkligen ta tag i mitt nya nyårslöfte som jag kom på i efterhand. Jag ska nämligen skriva en "att göra lista". Saker jag måste genomföra innan jag dör. Någon som har några bra tips på vad den kan innehålla för smaskigt och roligt?

Rör på fläsket

nu drar jag. Dags att äntligen röra på denna alltför slappa kropp. JAG SKA TRÄNA! dock inte det jag vill träna, utan gymma. Men bättre än ingenting liksom. Även om fotboll är uteslutet för all framtid ett tag till, så måste jag ju underhålla vad gud har skapat åt mig. Beach 10... Mål: att vara snyggast på stranden. Någon som är med på att genomföra det?


Jag har gjort ett löfte med mig själv och jag ska fan genomföra det. GO WILD liksom!

TRÄNING NÄSTA! booooya. jag kan inte vara lyckligare


Amanda saknad!

NU FÅR DU BANNE MIG KOMMA HEM!
Jag har abstinens efter Amanda nu. Kom hem från det där äckliga Thailand nu. Bara så att du vet, Helgen är min! Är du inte med mig då, kommer jag inte att kunna ta ansvar för mina handlingar. Sanna mina ord, kvinna!
saknar dig otroligt mycket liksom ♥




Dags att inse, dags att släppa..
Det hänger på dig nu. bara dig

Tv stjärnor

Min läsarstatistik går upp och ner likt en berg och dalbana. Jag blir inte klok på detta, är jag så tråkig vissa dagar?

Tittade nyss på Godkväll, eller pappa tittade snarare på det. Sedan ropar han att vi ska slåp på 1:an här uppe också, eftersom att Konny - min förra tränare - var med på tv. HUR GRYMT ÄR HAN INTE ? Han jivade i tv liksom. As cool och lugn som en filbunke. Tummen upp!

Dessutom ska alla titta på Vem Vet Mest på fredag. Då ska min släkting vara med Anders Lerner heter han. Han kommer att knäcka sönder alla som är med och ni kommer äntligen se hur inteligenta vi i Anderssons släkten är. Ohyes!


back in the game

Det blev en myskväll för mig och mor i lördags. Vi åkte till Heron och tittade på Avatar. Jag gillade den skarpt! Klart sevärd.
Jag är inte så värst bra på att blogga nu förtiden, då jag faktiskt har tagit tag i mitt nyårlöfte. Dessutom har jag äntligen kommit igång med träningen. Jag har dock belönats med en enorm träningsvärk.
jag har myror i brallan. Kan inte slappna av. Det känns som att jag går på fullspeed hela tiden. Det är galet.


let it go

and move on?

Som sagt.

Jag känner mig ganska effektiv. Jag kanske har sagt det förr? Jag har övningskört idag, varit och handlat med min mor, pluggat lite. Ja, effektivitet är liksom min grej. Jag ska nu för första gången på väldigt länge, äntligen komma igång med min rehabilitering för knäet. Det blir nog hemma och gymmet denna gång. Åker bara till sjukgymnasten om doktorn beordrar mig till det. Jag och mamma ska försöka lägga upp en plan för hur jag ska få min vardag att gå ihop utan att jag ska bli galen på köpet. Nu händer det ganska mycket i mitt liv, som måste genomföras, tro det eller ej. När jag dessutom stressar upp mig för ingenting, så är det bäst att planera så att jag slipper någon slags psykisk kollaps för att jag är så störd och blir ännu stördare av allt jag måste få rätsida på.

Jag tror att det blir lite mor och dotter mys ikväll, då "bossen" (han vill verkligen att vi ska tro att han är det, stackars sate) ska iväg på hockey, ssk - HV71. Vi ska nog ha en riktigt brakmiddag och bara njuta. Vi får se vad kvällen bjuder på förövrigt.


Fy fan vad jag är bra

Rätt och slätt, jag är bra. Jag känner mig faktiskt ganska positiv. Som omväxling. Den här terminen ska jag hålla modet uppe, det har jag bestämt mig för. (hoppas innerligt att det håller)
Nej, men ärligt. Jag känner mig ganska effektiv och det är bra. Jag brukar inte vara det... så ofta.

Jag vet vad det är som får mig på så bra humör och jag ber till han där uppe - om det nu finns någon sådan - att det håller i sig. Finns här, så lovar jag att jag ska le jämt.

Pappa och Mamma lämnar mig för att åka ut på en liten utflykt ikväll med F&F. Det är i sådana här stunder jag önskar att jag hade ett syskon till, när inte Limpa är hemma. Aja, det får bli jag och katterna då. Det kan vara ganska mysigt i sig om dem bara vill lägga sig ner och sluta leta bus...


Från Elisas överraskningmokkafjonggrej.
Jag tror att jag skulle ha varit ganska het på 80-talet faktiskt.. ohyes, come to mama!


Yes

Nu är det som vanligt igen. Humöret i botten och jag stressar sönder mig. Jag älskar det!

hör av dig. hör av dig. hör av dig.
 Innan jag gör det
.


Peter Pan

Jag tittade nyss på Peter pan, en otecknad version. Jag började böla, såklart. Jag förstår inte, jag är så känslig när det kommer till filmer och böcker. Det kanske är då mina riktiga känslor kommer fram? nääe, tror inte det va.
Jag struntar fullständigt i om jag är barnslig och fullkomligt störd som tittar på disney och barnfilmer, men på den punkten kommer jag aldrig att växa upp. Alla som slutar att titta på tecknat/barnfilmer, missar så himla mycket. Det är dessa personer som är barnsliga och omogna som inte vågar vara sig själva. För man kan bara inte låta bli att beröras och vilja se sådana här filmer som Peter Pan.


Skådespelaren har dessutom växt upp och blivit en riktigt hunk, mums!


fan också

Jag har verkligen undantryckt känslan av att Limpa inte är hemma och inte kommer hem än på ett tag. Jag har verkligen försökt att undvika att tänka på henne, så skriver fanskapet till mig på facebook och allt brister... hela min plan gick i bitar, nämligen att ignorera det faktum att hon inte kommer hem förrän i mitten av mars. Nu blir jag ju tvungen att erkänna det, jag saknar henne. Det värsta var nyårsdagen, när jag kom hem från stockholm. Allting kändes helt fel.. jag gick runt i huset och bara väntade på något, men jag förstod aldrig riktigt vad.. tills det slog mig. Jag väntade ju på att Linda skulle komma hem så att vi kunde sitta och prata om vad vi hade varit med om kvällen innan. Nu måste jag vänta tills den 16 Mars innan jag får höra alla historier och jag kommer ju hinna glömma bort allt jag måste berätta för henne! Jag kanske ska skriva en bok hon får läsa?

Hur som helst, det var inte meningen att jag skulle börja sakna fanskapet såhär tidigt. Attans.

I want you ugly

gud vad mitt liv skulle vara så mycket enklare då.

Jag har tjänat mina första stålar detta år. Det känns ganska bra faktiskt, men tanke på att jag har 900 snodda kronor att jobba in. Det finns sådana äckliga människor i vår värld, hoppas ni alla skäms! Jag var hysteriskt nervös när jag skulle tillbaka till arbetet. Jag menar, jag har ju faktiskt inte jobbat sedan... slutet av september. Herregud tänkte jag, hur ska detta gå? Det gick faktiskt över förväntan. Jag kunde till och med klara mig igenom dagen utan några större problem. tror jag i alla fall.

Senare kom Elisa hem till mig och badade jacuzzi, sedan fick hon mig till att göra det jag hade lovat mig själv att inte göra. Titta på Paradise Hotel. Så nu är jag fast i skiten och längtar till det är ett nytt program ikväll igen. Jag skyller allt på Elisa! alltihopp. Hon drog ner mig i skiten och nu är jag besatt av ytterligare ett meningslöst program. För det är verkligen meningslöst och personerna som medverkar kan inte vara svenska medborgare... Jag menar, inga svenskar kan väl vara så inåt helvete korkade och falska? Nej, dem måste ha ursprung från Amerika eller liknande. Jag kan bara se det som den enda lösningen.

Nu luktar det gott nerifrån köket, jag tror att det är dags att masa sig ner och äta lite mat! Om bara gästerna kunde komma NU...

vad hände?

Jag förstår verkligen inte hur man kan göra något sådant.
ofattbart



Galet

Det är ett bra ord för gårdagen, nyåret. Galet bra!

Jag är helt slut och jag orkar inte skriva mer, bilder kommer så småningom. Men tack för en härlig kväll! Nu ska jag titta på Harry Potter med mamma. Bara njuta av att det finns lite ledighet kvar att ta ut.

2009 - it's over

Jag kanske borde skriva några rader om 2009...
Eller behöver jag?

Okej. Jag är inte så bra på det här egentligen.
-
x  Mitt knä blev bättre under våren. Spenderade väldigt mycket tid hos sjukgymnasten. till sist blev det Äntligen "klart". Jag friskförklarades, om man kan säga så. Jag fick äntligen börja träna fotboll igen, eftersom att jag skulle kunna leva som förut (innan skadan). Jag fick spela i drygt en och en halv månad innan helvetet bröt ut igen. Jag är nog tillbaks på ruta ett och detta är det sämsta som kunde hända.
 Som tur är, var detta nog egentligen det enda riktigt dåliga som har hänt under året. Dock en väldigt dålig sak, men det är en annan historia.

x  
Jag åkte till Thailand med familjen och andra familjen Andersson. Där var det verkligen u n d e r b a r t! Jag trivdes som fisken i vattnet.

x  Jag tog mig till Halmstad med L-kusin och hälsade på den härliga familjen Tandrup. Vi hade en underbar vecka och jag hoppas att jag kommer att få göra dem och speciellt Isabelle sällskap där även iår. (ja iår, det är ju trots allt 2010 nu)

x  Jag var på kräftskiva hemma hos herrarna Larsson. Där fick jag lära känna Eriks flickvän Elisabeth, som jag nu anser mig stå väldigt nära för att inte ha känt henne så länge. Sofia och Amanda var där också och vi fyra hade härliga samtal inne i Larssons toalett. Minnesvärt faktiskt. Jag har även kommit på i efterhand att jag efter den kvällen kom min kära vän Amanda närmare. gillar skarpt! Sofia hade jag bra kontakt med sedan tidigare och det har stadigt hållt i sig tycker jag.

x   Jag åkte på ytterligare en utlandsresa. Nämligen till mitt andra hem, Gran Canaria. hem till Anfi Del Mar, världens finaste ställe! Jag åkte dit tillsammans med familjen och Viveka. Vi spenderade en vecka där och under den veckan träffade jag några väldigt underbara personer. Jag saknar allihoppa, även om det finns en jag saknar mer än de andra. Jag är väldigt tacksam för att vi lärde känna varandra under den veckan. Har aldrig känt mig med levande, som jag gjorde med dig!

x  Jag måste säga att skolan, om man nu behöver säga något om det, också gick väldigt bra. Året innan gick det lite krassligt, men det känns som att jag nu börjar komma in i skiten. Även om det fortfarande är jobbigt, så har man liksom vant sig vid det. (peppar peppar)

x  Sedan har vi tusen händelser som kommer ligga varmt om hjärtat: Tältningen med Elisa och Linda, maskeradfesten, alla uppesittarkvällar hemma hos Elisa, Biokvällen med Elisa och Amanda, bad, film och spel kvällar med främst Erik och Pier. Ibland bara vi tre, men även med annat härligt sällskap. Sedan har vi ju självklart midsommar, en härlig - som jag ser det - familjehögtid.

2009 var även året jag slutade bita på naglarna, precis till Limpas student. Jag har nu äntligen blivit vuxen!


RSS 2.0