My new boyfriend?

Det är den här humorn C. Duvefjärd har när hon ska ge mig presenter. Verkligen jätteroligt C!
Du kommer att få en sådan djävulsk present i år. Vänta du bara.
 

och vad glada för att ni inte ser resten av dockan...
Det enda positiva med honom är väl att jag aldrig behöver tappa bort honom. Hans ögon, ögonbryn, mun och brösthår lyser nämligen i mörkret.
ganska sexigt va?


"lasse hänger i luften hela tiden"

vilken galen kväll det blev igår. Som vanligt så är jag dålig på att formulera mig, men vi började kvällen med att ta bilen till Enköping. Jag och Pier fick skaka hand med otroligt många människor och som vanligt, glömde jag namnet på personen lika snabbt som jag släppt deras hand. Helt otroligt. Minne som en guldfisk. På festen bjöds det på god mat, välskrivna tal, grym live-band och galet härlig människor! Amanda, jag hoppas att vi kan ta oss till Jönköping snart och självklart tar vi ju Lasse med oss då. ;) Han blev ett väldigt populärt samtalsämne under kvällen (tack för den förresten Amanda!...) Alla var retsamma, slängde käft, hade djupa samtal, delade en massa skratt och dansade till knäna vek sig. Precis som en födelsedag ska firas. Amanda fyllde ju faktiskt 19 år igår. Världens bästa Amanda dessutom. Jag hade enormt kul och jag hoppas att jag får fler tillfällen att träffa Amandas familj. För det betyder att jag och Amanda fortfarande är lika goda vänner som vi är nu.

Kvällen får 5 av 5, trots allas kommentarer om Lasse. haha

kosing

Det känns så fruktansvärt bra att tjäna lite kosing! Dessutom var det väldigt kul att jobba idag. Så nu är jag inte så negativ längre. Jag klarar nog av denna helg trots allt. Det kommer att gå ganska bra.
Imorgon är det fest! Jag har fixat lite in i det sista, men det kommer att bli bra. Amanda kommer och hämtar mig och Pier imrogon, vi ska ta bilen upp till stockholm. Det känns väldigt vuxet.
Jag hittade en tjuga på jobbet idag, så tjänade lite extra kosing och det är också väldigt bra. Jag vet inte ens vad jag skriver. Är så himla trött. Jag förstår varför mina besökare går upp och ner hela tiden, jisses, kan man vara tråkigare? Jag har helt enkelt för mycket på gång, att jag inte riktigt kan formulera mig. Stressande (vilket ni nog märkte i förra inlägget, haha) men fyfan. nu jävlar!


varsågoda, ni säger att jag är sämst på att lägga upp bilder, så nu får ni stå ut med bilder på moi!

Varje gång du hör av dig, lever jag upp. Sluta aldrig!


ett ord som sammanfattar...

PANIK

vilket otroligt bra ord.

Jag vet verkligen inte hur jag ska få detta att gå ihop. Helt plötsligt så känns det som att jag har tusen saker att göra. Jag skulle verkligen vilja vara hemma imorgon, men kan inte. är för feg, vek, sämst. you name it. Jag vet då inte vad man ska kalla det. helgen kommer att bli ett enda hektiskt helvete från början till slut. Början av veckan kommer inte vara lättare, trust me.

sommarlovet känns alldeles för långt borta, när man vet att man inte kommer att kunna njuta och sova bort hela de kommande loven som kommer innan dessa. Suck.

Negativa Jennie is back gott folk! Det tog faktiskt sisådär två månader för skolan att lyckas denna gång, men dem gjorde det. Tack så jävla mycket liksom.


gissningslekar

det är det många ägnar sig åt just nu. När ska Jennie ta körkort? imorgon? I övermorgon? om en vecka? om en månad? Jani, only me and God knows och så kommer det att förbli. I'm so sorry.

Jag börjar känna lite panik nu. Japan närmar sig med stormsteg. Allt plugg hopar sig på hög och inte tar jag tag idet heller. Så jag skulle verkligen behöva vara hemma på fredag och vara "sjuk". Det skulle vara skönt och behövligt. Fast, som sagt... mitt samvete. Klarar. det. inte. Jag är sämst!

Förlåt för att jag är så ointressant just nu, men jag måste vara det. För det är OS och jag vill se. JAg måste träna och plugga för att hinna klart till helgen. För i helgen är det FEST! (kanske två gånger till och med, utgång ohyes)


Dilemma

Jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Skola eller ingen skola imorgon? Det var ju obeskrivligt skönt att vara hemma idag och slippa all strul med tågen. Jag ser inte fram emot att spendera 1½ timme till på södertälje hamn stationen... men, ja men. Det finns faktiskt ett stort jävla Men. Hur konstigt det än låter. Jag har matematikprov på torsdag och jag känner liiiite panik inför det och skulle verkligen behöva lektionen imorgon för att repitera och få hjälp. Förstår ni mitt dilemma nu? Att vara hemma och kunna sova länge, men riskera ett stort jävla IG på provet. Eller att åka till skolan och få hjälp med matten och kanske, kanske, bli en aning klokare, men då riskera all denna dötid på diverse stationer. Dock får jag ju skjuts till och från Södertälje i alla fall. hm.. åh! Ah, detta måste lösas under kvällen, men jag vet nästan redan nu hur det kommer att bli. Jag kommer att gå till skolan, så svag och vek som jag är. Mitt samvete klarar inte två dagar av skolk ... ljuv ledighet.


Ett år sedan jag fick mina sexiga handbojor, men dock ännu inte använda.
Skandal? Kanske.

Hundrafemte gången gillt?

Okej, nu gäller det. Jag ska börja ett nytt liv. Bort med godis och annat tjaffs (men det är ju så gott!). GREKLAND HERE I COME! jag måste verkligen bli fit. Japp, det är mitt nya projekt, efter att jag är klart med detta nervkittlande. jisses.

Ingen superblogg idag inte, för det är OS!


mini birthday

Idag kom mina morföräldrar som inte kunde komma igår på grund av snökaoset. Det var synd att alla kompisar missade dem, för fy sjutton vad dem är bra!



Mormor hade suttit i timmar och letat efter ett kort på mig för varenda år jag har gått på denna jord. Sedan bakom varje kort fanns det pengar. Dem är bara bästbästbäst!


JAG LÄNGTAR TILL GREKLAND!!!! Fyfan, jag är så himla pepp så det finns inte. Amanda, vi bara måååste boka :D ♥

Historisk dag!

Det är faktiskt sant, min födelsedag kommer att gå till historien. Dagen då Sverige gjorde en mega insats i OS, vilket gav Marcus Hellner ett OS-GULD och Johan Olsson ett OS-BRONS! gaaaalet roligt. På min dag och allt.
Den blev bättre än vad jag först trodde. Jag tackar alla, tusen gånger om, som togs sig hem till mig trots det eländiga vädret. Ni är guld värda! Jag kan inte beskriva hur mycket det betydde för mig. Och tack till mamma och pappa som gjorde sig så stort besvär att försöka ordna så att folk kunde ta sig hit. Ni är bäst!
Alla presenter var grymma och jag fick skratta rejält. Mina kompisar kan det där med presenter!






Haha, ser ni Sixtens nos? den är helt grå. Detta såg jag igår under tiden alla gäster fortfarande var här, men vi förstod inte riktigt vad det var. Nu har vi nog i alla fall kunna lösa det, eller vi har åtminstone en teori: Vi hade lyktor och maschaller (?) som stod runt om på tomten. Självklart har vår väldigt nyfikna kissemisse gått dit och antagligen försökt lukta på dem, därav en bränd nos. hur störd får man bli liksom? ♥

18 ... galen siffra!

Okej, då har det hänt. Det jag har gått och väntat på i sisådär två år, faktiskt sedan min syster blev 18 och jag såg hur roligt hon hade det. Och vilken frihet hon fick i och med körkortet. På tal om min "kära" syster (som för övrigt inte är hemma PÅ MIN FÖDELSEDAG) skickade ett vackert mail till mig. Hon talade om sisådär femton gånger att hon satt på stranden i 35+ bara iklädd sin bruna bikini. JAJA, jag vet liksom! Dessutom påpekade hon att det är snökaos här hemma och hon verkade inte ledsen för att hon missade det, vilket hon naturligtvis inte borde!
Min härliga Halmstad farbror ringde nyss. Det var meningen att hela familjen Tandrup skulle komma upp till min födelsedag, vilket jag såg enormt mycket fram emot! Men vädret förstörde allting, som vanligt. Jag hatar det. Dock talade han om för mig att dem ska försöka komma upp så fort som möjligt och det tröstade lite. Dessutom sa han att han och jag äntligen nu kunde gå ut på krogen tillsammans. Jag vet inte hur det blir med den saken, men han måste ju få drömma lite, så jag hade inte mage att tala om för honom att that's never gonna happen...
Dagen ser ut att bli ganska ljus i alla fall. Det lär säkert vara fler  som inte kan ta sig hit nu, men vad fan. Det är min dag och jag tänker inte deppa ihop på det! Nu ska jag rocka loss till Calle Kristiansson, FÖR JAG ÄR FUCKING ARTON ÅR!




Har man inte världens bästa syster kanske?
(fast jag hoppas verkligen att du kommer med en maffig present, då du har mage att inte vara hemma på denna stora dag)

Sluta opp med negativiteten

Det ska jag fanimig göra nu. Efter ett litet samtal med Amanda blev det bättre. Hon muntrade upp mig och talade om för mig att det kommer att bli bra. Och allting blir ju vad man gör det till. Det är sant. FAST, ett stort fast! Jag hatar verkligen när mina planer ändras eller att det inte går som jag vill...

hellmuttski !!!!

Satans jävla helvetes ..... !!!!!
varför kan det aldrig gå åt det hållet jag vill? Varför kan inte allting bara flyta på som det ska och sluta motarbeta mig. Är det inte det ena så är det det andra och nu är det vädret.
Allting imorgon kommer att bli förstört på grund av detta fucking äckliga helvetes väder. Ingen kommer att kunna ta sig ut hit och min 18 års dag kommer att suga pung. Halmstad kommer antagligen, nästan 100% säkert, inte. Jag hatar det! jag hatar det! jag hatar det!
Jag är bara så himla less och det känns som att dagen imorgon bara kan få vara över. Allt är bara ett stort jävla kaos. Mamma och pappa sliter som djur för att få det bra, och sen så går allting åt helvete i alla fall. Nej, just nu vill jag inte att det ska bli imorgon. Jag vill inte se på nyheterna och det står "stanna hemma!" allt kan bara dra åt helvete. just det!

tummen ner och gråtfärdig

När Anja Pärson åker ur och ser ut att göra illa sig riktigt ordentligt. Fyfan. Jag avskyr verkligen när det blir sådär. Hon hade silvermedaljen säkrad. Bara ett hopp kvar, för att sedan kunna glida in i mål och vara nöjd över silver medaljen. SÅ ÅKER HON UR! Jag blir så less. Nu är det nog över för hennes del. För gott. Tragiskt. Hon har varit så jävla grym under hela hennes karriär. jag tror att jag har sagt det förr va? Jag hatar knän. (ja, jag hatar dem verkligen)


JUSTE

Måste bara tala om en annan "dagens höjdpunkt" Limpas inlägg på resdagboken. Jag älskar när dem skriver!
Let's read. Mums.

okej, lite kul var det tidigare också. happy happy surprise! Det var på tiden att få ett svar dessutom.

RUBRIK

Farmors födelsedag igår. Min födelsedag om tre. Jag känner mig stressad som ett litet djur. Körlektioner, Plugga, Fixa till födelsedagen, plugga ganska mycket till, fylla år, städa rummet som är så jävla stökigt att man knappt kommer in och får en allergisk reaktion på grund av allt damm. YES! love my life.

Mitt knä är cpcpcpcpcp och jag är så fruktansvärt trött och arg på detta nu. Eftersom att jag är positiviteten själv så kan jag ju tala om för er också att jag är ganska så jättepeppad på Vinter-OS ikväll. Något som verkligen förgyller ens dag, när allt annat motarbetar en.

Okej, jag är inte så negativ som jag låter, men jag this is my style liksom.

VINTER-OS!

Allt känns verkligen botten just nu. Jag vill inte fylla år. Jag vill inte kliva ur sängen imorgon. Jag vill inte plugga. Jag vill helt enkelt inte stressa. Jag orkar inte och jag orkar inte må såhär för något jag inte kan göra något åt. Jag hatar det. Därför är det så sablans skönt att följa OS. Att få se hur någon bara pressar sig själv till det yttersta för att nå sina drömmar. Hur svetten rinner och hur allt slit för någon verkligen har lönat sig. Det är så det ska vara, det är så jag vill ha det. Det skulle vara så jag vill leva. Om det gick. Men eftersom jag inte bär på någon jättetalang och mitt knä vägrar att samarbeta, får jag agera åskådare.
Ohboy, jag älskar idrott! Det finns fan inget roligare. Det spelar ingenroll vad det är, bara det går bra för svenskar. Jag har fan till och med suttit och tittat på Curling när det gick bra för svenskarna. Och jag ska tametusan kolla på Hockeyn också. Även fast alla hockeyregler står mig upp till halsen.

OS gör mig glad i allt detta. så, bra sagt.


Fotografering

Jag och Pappa fick för oss att gå ut och fotografera snön här hemma. Limpa tyckte ju att det var synd att hon missade snöyran här hemma, så vi tänkte visa henne den. Lite roligt hade vi medan också. Synd bara att pappa inte kan trycka på slutarknappen vid rätt tillfälle... Ni ser ju resultatet liksom.
Jag blev väldigt snöig, väldigt mycket i onödan.








Vad är oddsen?

Jag var nyss inne och läste Elgens blogg och då hade hon skrivit ett inlägg om att hon beställt en resa till grekland mellan den 29e juni till den 15 juli. PRECIS dem datumen som jag och Amanda planerar att åka dit. Okej, vi kommer nog inte hamna på samma ställe, då vi ska till Kos och Rhodos, men ändå. Ganska coolt. Om vi vill, så kan vi ju ses. GOTT! nu blev jag lite glad. Kom även på att det var ett tag sedan man såg den där elgen... och även yllet. Dags att ändra på det kanske tjejer?

DAGS FÖR VINTER-OS! som jag har väntat.

Nu är det på gång!

Resan i sommar är på gång. det känns så jävla bra och jag hade inte kunna ha haft en bättre respartner! Klockers.

Nästa helg fyller jag år. Helt galet. Jag känner mig stressad som ett djur, men då ska jag njuta som aldrig förr. men fram tills fredag är det hårdkörning som gäller. NU GÄLLER DET!

Ingen förstår nu mitt bladder, men what ever. TUT TUT

skrattar högt

Lydde Rebeccas råd och gjorde personlighetstestet som hon hade länkat på sin blogg. Jag kan bara skratta högt. är det såhär jag är? Fyfan vilken torr jävla människa. Bara en massa avancerade ord och torra saker som "är en bra talare" bullshit! Datorn föreslog framtida jobb som Politiker, advokat, VD eller marknadschef. Konstnär fanns inte med någonstans och då letade jag i listan två gånger. Attans.

"Din personlighetstyp:
Bestämda och uppriktiga. Födda ledare. Utomordentlig förmåga att förstå övergripande organisatoriska problem och finna hållbara lösningar. Intelligenta och allmänbildade, ofta mycket bra talare. Värderar kunskap och kompetens och har inget överseende med ineffektivitet eller dåligt organiserad verksamhet."

Låter jag inte torr eller vad? Nej, dags att börja släppa loss lite. Det ska jag och Amanda ta itu med imorgon, då vi äntligen ska beställa resan till i sommar! Amanda får väl helt enkelt bli min "släppa loss" coach.

Nu önskar ni att ni inte kände mig va?


Konstnären

Jag är så jävla konstnärlig! Åkte till södertälje efter skolan för att övningsköra. Efter det gick jag till mammas jobb och väntade på henne för att få åka bil hem. Där började jag skapa vackra bilder. Fyfan, jag tror minsann att jag har mitt framtids yrke här va? ohyes.


Jag är så jävla HARD CORE!



Kom hem

Kul att man börjar grina när man läser mail från sin älskade, saknade, underbara syster. Man är känslokall om man inte blir rörd av att få ett sådant här avslut från sin syster.
"Saknar dig sa hemskt otroligt sjukt mycket! Saknar dig mest av allt och alla i hela varlden faktiskt! Alskar dig ♥"
Åh, jag blir galen! Jag behöver henne här. nu. på stört! jag trodde inte att det skulle bli såhär jobbigt. Jag trodde faktiskt att det skulle bli skönt. oj, så fel jag hade. så väldigt väldigt fel. Jag hoppas dock att hon lever loppan där borta! Och jag ser verkligen framemot att få höra allt. Ja, allt. Alla detaljer, roliga som tråkiga.
Jag vill bara se henne. prata med henne. Berätta om mina ute-party kvällar för henne. Jag behöver henne. usch, så jobbigt det är att inse. att inse att det var såhär mycket.


Lämnar du oss, vet jag inte vad jag ska göra. Du måste kämpa. Jag kommer gå under om du inte finns mer.

Squashkungen

det är mitt nya smeknamn. Jag och gabriel ägde sönder idag på squashträningen vi hade med Träning, hälsa, livstil. MVG klass ända tills vi blev så trötta att vi knappt orkade lyfta våra rackets. fyfan, vad jobbigt det var. Det ser enkelt ut, men tro mig, det är det inte!

Det börjar bli jobbigt nu, min planering går åt helmuttski hållet. Bara för att jag har sagt att det har varit lugnt i skolan, så belönas jag nu med att det kommer grejer och min livsplanering är ... som bortblåst. Okej, i skolan har vi egentligen inte så mycket, om det inte var för att jag har saker runt omkring mig som ska hända och bli av. Jag känner redan att jag inte kommer att orka. Jag måste nog säga ifrån mig vissa saker. No time liksom.
Känns ganska ruttet. men som sagt, life's a bitch.


Nu börjar jag bli otålig. Är allt okej? mår du bra? lever du?
 I need to know

Beach 10 ?

är långt borta. Alldeles för långt borta. suck...

Kom igen, skrivskrivskriv. snälla.
Jag behöver höra att allt är okej.


Min nya kärlek

Jag har äntligen hittat honom. Min framtida man. John Mayer är numera min, bara min. Jag såg honom först! Har lyssnat på honom i flera år nu, men det har aldrig slagit mig hur otroligt snygg han faktiskt är. Jag har en annan snygging att tacka för det förresten. Hans förtjänst att jag fick upp ögonen för honom återigen. tack. Nu ska jag sluta ha drömmar om ständigt kaos. Inatt ska jag sova riktigt gott.

Äckel internet gör så att jag inte kan ladda upp en bild på honom, men gör en sökning på google eller något. lätt värt det! Plus att ni får se att han är min och så kan ni börja grina för att jag hann först! HA


Life's a bitch

fc-cupen är nu slut för i år och jag har spenderat alldels för många timmar i frejahallen. Det är galet roligt!
Jag skulle nog kunna spendera några fler timmar där, Om jag kunde vara med och spela vill säga. Annars har mitt psyke fått sig rejält med träning denna helg. Att sitta bredvid och veta att det är där man kommer att spendera hela kommande år, är inte nådigt. Men, jag klarade det! Jag blev bara lite, ganska mycket deprimerad. Life's a bitch liksom.
Jag har blivit, om möjligt, ännu sämre på att blogga. ganska konstigt jag vet. Mitt liv innehåller inte så mycket roligt nu förtiden ändå så, ni går inte miste om något. Som tur är!
x Linda är fortfarande i Australien. Hon kommer antagligen inte komma hem det datumet som är satt, vilket betyder att jag kanske inte kommer att kunna träffa henne innan jag åker till Japan. suck. 
x Japan känns ganska ... overkligt. Ja, bra ord. Helt och hållet overkligt. Jag kommer inte att fatta det förrän jag irrar runt i Tokyo, gråtfärdig för att jag inte hittar dit jag ska.
x I helgen ska jag och Amanda, äntligen, boka resa till i sommar. Klockers! <3
x Det är ganska exakt två veckor kvar tills jag fyller arton. Vilket jag inte alls är redo för längre, då jag inser att jag faktiskt inte har planerat mitt liv särskilt bra. suck.
x Nyköpning har fortfarande inte hört av sig om någon röntgen tid, men dem har i och för sig fyra veckor till på sig. Men ändå. skäms!
x Min nya livstil går inte så bra. Allt nyttigt jag gör och äter i veckorna, förstör jag på helgerna.

Sådär, nu behöver jag inte blogga seriöst under typ en månad till. För det kommer iprincip se ut såhär för mig nästa månad också. Samma händelser, samma sinnesställning, samma ständiga förvirring och nervositet.


diiiiisch

öh. typ. bah. liksom. ah.

Det är ganska dött här va? och ännu dödare kommer det att bli, för jag har inget att delge eller att berätta. Sorry, men sådant är livet ibland.
bad for you liksom.

FC-cupen hela helgen. Missade damerna igår dock. Då jag fastnade hemma hos Elisa hela kvällen igår. Ångrar nu att jag inte masade mig upp dit, eftersom att det tydligen hade varit en ganska bra fotbollskväll. Sorry tjejer, ska inte upprepas! Mamma sa dock att ni var grymma! saknar er, saknar allt som har med fotboll att göra.

Björnstigen

Sitter hemma hos Elisa tillsammans med Linda och Elisa (såklart). Vi har haft en mysig kväll med lite planering, mystalk och lite sådant. Känns ganska bra faktiskt, eller det känns riktig bra. Nu sitter Linda och Elisa och diskuterar Kemi, och de är jag inte så intresserad av så jag tittar på Top Gun istället. Toppen bra film! Önskar bara att man kunde få en sådan man. Mums!
NU slutade dem att diskutera, äntligen liksom. Så let's mysa!

P i s s d a g

det är det jag har idag och det är allt jag tänker säga. Nu ska jag gå och tycka synd om mig själv i soffan och vänta på att mamma kommer hem med maten.
heippa


nu måste det få ett slut!

Kan det inte bara sluta snöa? Pappa har till och med varit tvungen att skotta taket på alla föråd (fult ord!) två gånger nu. Första gången var det 30 centimeter och nu ikväll blev det 40 cm. GALET! det är fan över en halvmeter snö vi har fått och nu pratar vi Björnlunda, inte Åre eller så! Jag som ville att snön skulle försvinna...

Idag var jag på öppet hus, ställde upp för skolan, snäll som jag är. och... Aldrig mer! Det ger ingenting förutom en enorm huvudvärk. Det är inte okej. Min hjärna är riktigt grillad!

Dessutom tycker jag att alla kan skänka en tanke till min stackars kisse Sixten som har gjort sig illa. Det började tydligen idag när mamma kom hem. Då såg hon att han inte kunde öppna sitt ena öga och att han gick och blinkade som om han hade ont. Sedan när vi kommer hem, både jag och mamma, berättar pappa att han och Sixten varit ute och skottat. (ja, katten är med oss överallt, till och med på toan!) Då när dem skulle gå in, så ställde pappa dörren på vid gavel för att sixten skulle kunna springa in. Sixten tar fart och missar stentrappen och halkar till, så han glider rakt in med huvudet i stentrappen. Stackars! Pappa sa bokstavligt att " det var en jävla smäll" och att han sedan hade vingat in och inte sett någonting. Pappa trodde då att han fått en blödning och blev jätteorolig. Men nu när jag kom hem verkade ha ha piggnat till, även fast han går och jamar och vill att man ska tycka synd om honom. stackars söta lilla kisse, inatt ska han få ligga bredvid mig, även fast han tar upp hela sängen och kurrar som bara den. Bara för att visa att jag är snäll och omtänksam.


Cpknäklubben

Det är det jag och Elisa har startat nu. Henne knä är paj och mitt knä är nog paj. Jag vet dock inte eftersom att jag fortfarande inte har fått kommit till doktorn och röntga mig. Jag blir tokig. Jag säger som Elisa, jag hatar nyköping och jag ska stämma länstinget. absolut.
Verkligen alla stressar som djur inför ett arbete som ska in på torsdag. Jag har nog skrivit klart det, eller jag orkar inte sitta med det mer. Så det får helt enkelt bli som det blir. positivitet!

Mitt humör är värre än vanligt. Det går upp och ner, åt höger, åt vänster. Snart slår jag knut på mig själv. Vissa saker gör mig så fruktansvärt irriterad att jag har lust att skriva, medan andra saker och speciellt andra människor, får mig att vilja skratta livet ur mig. Tur att man har sådana människor i sin närhet. Jag tycker dock synd om dem, när dem måste stå ut med mitt humör. stackars. Jag vill att morgondagen ska vara slut nu, aldrig mer igen efter imorgon. aldrig mer.

Galet

VAD I HELA HELVETES MAKARONISTUVNING HAR JAG GJORT ?!
Jag tror att jag har tappat huvudet någonstans, för detta är inte normalt.
Inte för att vara mig.
GALET är ordet. jisses!

Idag har jag tränad som en toka och kommer därför att belönas med en saftig träningsvärk imorgon. Men jag klagar inte för det, nej på't igen ba. Då är det träning, hälsa och Livstil som gäller tillsammas med Donald och Gabriel! (fan er om ni bangar nu!)

Jag är hyper idag gott folk. Njut av mitt härliga humör, för det lär inte vara länge. (snabba vändingar, dessutom. stackars alla i skolan imorse när hornen kom ut ur pannan på mig. Jävla SL)

'
På begäran av Elisa. Hon tycker jag lägger in för lite bilder. Så denna är för dig, Elisa fisa!


RSS 2.0