universals

Har just haft en toppendag på Universals Studios. Disney Land, släng dig i väggen, säger jag bara. Detta var en rejäl upplevelse utöver det vanliga. Det var 3D, 4D, fart, fläkt, vackert väder. Allt för att det skulle bli en bra dag och det blev det tillslut. Favoriten blev garanterat The Simpson för oss alla tre.
Middagen intogs på Santa Monica Piren vid Malibu beach i solnedgången. Ganska mysig och väldigt god middag. Är ändå imponerad över mig själv att jag inte bara har fått i mig pommes och friterat denna resa. Mycket fisk ooch skaldjur, sallad och pasta. Tror dock att vågen och måttbandet ändå inte kommer vara på min sida när jag kommer hem. Det blir svält i två veckor när jag kommer hem. MEN, nu är det semester = det finns inte riktigt någon morgondag.

Änglarnas stad.

Nu är vi framme i L.A änglarnas stad. Galen biltur med massor av intryck och härliga vyer. Jag har verkligen blivit glatt överraskad av californien. Mamma och pappa tjatade om hur häftigt det var att åka längs kusten och blablablabla, jajajaja, tänkte jag. Ack, så fel jag hade. Vilken total och häftig upplevelse det var. Jag längtar verkligen tills jag får komma hem och visa alla vackra bilderna jag har tagit för mina nära och kära!
Nu är jag helt och hållet genomslut. Imorgon ska jag och Elisa på konsert med Emily, en av tjejerna från Atlanta. Det hoppas jag kommer att bli grymt roligt. Det kan väl inte bli annat en en big hit om Justin Bieber är gäst Host på konserten?! ...
Eller så kan det beror på att det är artister som Pitbull, Nicki Minaj, Maroon 5, The Wanted och Gym Class Heroes som kommer att sjunga sina superhits. Med flera andra grymma artister. JA, jag försöker göra er avundsjuka och ja, jag vill lyckas, för jag befinner mig just nu i Los Angeles och det gör inte ni. HA!
XOXO L.A girl.

USA nummer 2

Sitter just nu i ett hotellrum i San Francisco tillsammans min fina vän Elisa. Elisa strosar runt i det nästan minimala hotellrummet och packar det sista innan vi ska checka ut. Snart börjar nämligen vår roadtrip genom USA. Första stoppet är L.A och dit börjar vi resan ikväll när Elisas pappa Håkan kommer från Sverige.
På två månder har jag varit i New York, Orlando, Atlanta, San Francisco och nu kommer L.A och Las Vegas också. Det känns väldigt surrealistiskt om jag ska vara ärlig. SF är en helt underbar stad. Jag kan se mina föräldrar verkligen flytta hit som pensionärer. Jag vet att de älskar staden redan, men jag skulle kunna föreställa mig dem bo i ett hus en bit utanför Golden Gate bron där de har nära till stadens puls, men lika nära till den vackra naturen som finns här också. Dessutom skulle jag få en stor fet anledning att åka hit flera gånger om året. Men vem försöker jag lura? Pappa kommer aldrig flytta ifrån Ekhammar i Björnlunda. Och tur är väl det, vi har ju vårt eget lilla privata paradis där, istället för att dela det med cirka miljonen andra.
Jag försöker att inte shoppa, men både jag och Elisa misslyckas ganska totalt på den fronten. Både två har väl redan bränt ca 1000 kronor var på shopping och då har vi varit på resande fot i två dagar. Det är däremot inte det värsta, det värsta är att båda redan nu är på gränsen till övervikt i våra väskor... Detta kommer att bli intressant. Tur att Håkan är på väg hit och kan styra upp detta.
Dags att gå ut i solen och njuta av att man är i en underbar stad. Några affärer hinner vi kanske med också (man får faktiskt titta iaf)

RSS 2.0