.

Jag har haft en kaotiskt dag på jobbet så jag strejkar ytterligare en dag från bloggandet. Det bli bara en kortis. Helgen bestod av umgänge med mamma och pappa på taxinge slott, där vi fikade lite. jag åt en överjävligt god bakadpotatis med skagenröra. Sedan åkte jag hem till Johan på fredagen och jobbade i lördags. Johan följde med mig hem efter jobbet och stannade tills idag och åkte hem samtidigt som jag började jobba. Allting har varit väldigt händelserikt. Nej, kanske inte, men hur många här kan säga: Jag har tjänat 2500 på att jobba tolv timmar? Ja, det var nog bara jag ja.

.

Jag höll helt på att glömma att berätta vad jag fick av present av Johan i helgen också. Han lämnar mig mållös hela tiden och han slutar aldrig att förvåna mig. Jag har haft en parfym som jag fick av mamma för många år sedan. Den har nu tagit slut efter att jag har snålat och snålat med den, allt för att min favoritparfym inte ska ta slut. Jag har varit helt förkrossad över att jag slängde parfymkartongen då det inte stod något namn på flaskan och jag har trott att jag aldrig ska kunna köpa den igen.

Kan ni då tänka er min förvåning när jag öppnar paketet och ser en exakt likadan flaska som jag har haft hemma? Då har han lyckats sno med sig parfymflaskan hem när vi åkte till Gran Canaria förra gången för att sedan springa runt hela Stockholm med flaskan och fråga var man kan köpa den. När han fick reda på att den inte längre finns att köpa i Sverige sätter han sig och letar febrilt på internet istället, bara för att hitta den till mig. Jag förundras fortfarande över hur jag kunde få honom på kroken. Han är helt makalös och han är min. 




                           

.

Min helg har varit underbar, toppen, underhållande, mysig och alldeles för perfekt. Den var så bra att jag aldrig ville att den skulle ta slut. Jag ville verkligen inte tillbaka till verkligheten igen, utan ville få försvinna i det härliga humör och situation jag befunnit mig i under helgens timmar, med den person jag tycker allra mest om. Den person som alltid får mig att skratta åt de mest dumma sakerna.

Jag och Johan började vår helg med att ta tåget upp till Stockholm för att umgås med Erik, Elisabeth, Pier och Camilla. Vi beställde Thaimat i en liten kiosk och gick och satte hos på klipporna för att korka upp vinet och titta på solnedgången. Det var jättemysigt och jag hade det väldigt trevligt, när det inte kändes som att jag skulle smälta bort för att det var så varmt. Framåt kvällningen tog vi tunnelbanan till Erik och Elisabeth för att prata strunt och äta glass. Jag somnade ganska gott när jag kom hem sent på natten.

                            


                             

Lördagen kunde ha börjat bättre faktiskt. Jag var tvungen att masa mig upp för att åka till jobbet, men när jag kom hem vid halv fem hade Johan börjat göra hemmagjord pizza åt oss och den smakade gudomligt gott. Hela den kvällen bjöd på Harry Potter maraton, mys med täcke och grönsaker med dipp änd in på småtimmarna. Vi sov ut på söndagen för att sedan titta klart på den sista filmen innan vi åkte till Heron och avslutade en perfekt helg med den allra sista Harry Potter filmen.


.

Jag har så enormt mycket att skriva om helgen att jag blir alldeles matt. Det har hänt så mycket roligt och jag har njutit av varenda sekund! Jag lovar att försöka sammanfatta allt på ett bra sätt imorgon (om det är dåligt väder), men idag tänker jag bara fortsätta njuta av att ha sällskap av världens finaste kille.

.

Gud vad det var underbart att få umgås med Elisa och Linda igen. Efter sådana här dagar tillsammans med dem, ångrar jag innerligt att vi inte ses mer! Dock ska vi ses lite mer nu, passa på när inte vi har Elisa hos oss hela året som kommer. Jag hoppas verkligen att vi kommer att ses mer också. verkligen.

Dags att slänga på sig lite andra kläder nu då! Får se hur modig jag är i dag. Ska jag våga använda det röda läppstiftet jag köpte i Halmstad eller ska det fortsätta med att bara ligga och damma som det har gjort hittills?


.

I dag är nog fan världens lyckligaste dag. I alla fall årets. För exakt ett år sedan kom världens finaste person hem till mig och det var äntligen vi. Efter så mycket tid och om och men. Äntligen fick jag säga att "han där, han är min." Jag älskar dig!

Dagen och helgen ska firas med Johan. Idag är den bästa dagen för jag får först umgås med Elisa och Linda, för att sedan åka till Stockholm med Johan och umgås med Erik, Elisabeth, Pier och eventuellt Camilla. Imorgon vet jag inte vad som väntar mer än jobb, men jag tänker inte bry mig om morgondagen i dag. Jag ska njuta av varenda minut. varenda sekund. Vartenda leende från Johan. Jag känner mig fortfarande nykär. Jag känner mig som världens lyckligaste människa just i dag och jag tror faktiskt inte att någon kan vara på bättre humör än mig idag.

Snart kommer Elisa och Linda, har saknat dem rejält och mer kommer det att bli när Elisa snart åker i väg. Kommer att bli tungt. Bara fler och fler vänner sprids ut över hela sverige och världen.


.

Kommer säkerligen att ha ett jättestort blåmärke på vänstra skinkan om en dag eller två. Min kära pojkvän råkade göra det i sin iver att visa mig hur läskigt det var när jag låg i soffan och han kom och skulle låtsas attackera mig, det vill säga hoppa upp för att låtsas hoppa på mig men att inte göra det. Denna lilla demonstration resulterade alltså i ett dödande knä mot min vänstra skinka. Det gjorde ont.

Idag blir det nyköping med mamma innan jobbet. Vi ska titta på mobil och klocka till mig samt byta Limpas Pandora armband. Jag är i ganska stort behov av ny mobil då mina högtalare inte fungerar längre = kan inte prata i telefon, hör inte sms, kan inte ställa alarm. Mobilen stänger av sig själv och den håller helt enkelt på att falla sönder totalt. Frågan är, Sony Ericson Arc eller en iphone?

.

Jobbat idag. Det var inte så roligt som jag hade trott, utan det var desto roligare att gå hem för att få komma hem till världens finaste. Han är på sprall- och djävulshumör idag också. Jag vet inte vad det är med honom. Sist jag var här och jag kom ut från toaletten stod han med ryggen mot mig med ett uppfällt paraply bakom ryggen och sa "music maestro" innan han började gala I'm singing in the rain och hoppa runt som en galen schimpans... Ibland blir man ju rädd. Vill jag ens veta vad som väntar i dag?

.

Jag. är. död.

Jag förstår inte varför, för jag har faktiskt inte jobbat speciellt mycket i dag. Kan det ha varit Caroline Duves besök i några timmar och solen som tröttade ut mig? Jag tror faktiskt det, men mysigt var det. Väldigt mysigt.

Jag kom hem från Mr. Lenntorp runt tio tiden och masade mig genast över till världens bästa granne - farmor och farfar. Farbror Håkan och faster Pernilla är på besök från Halmstad och stannar hela veckan. Jag tycker att det är ganska okej faktiskt. Synd bara att Håkan inte förstår sig på det där med bilar... vadå, seat är ingen bil liksom?

Jag tycker såhär nu. Att jag ska sova så att det kan bli imorgon. Då ska jag jobba livet ur mig i fem timmar och sedan gasa med gamla bettan hem till världens finaste Johan.

.

Varför var det spöregn igår och fint i dag när jag ska jobba? Jag undrar bara... Jag är fruktansvärt opepp på att åka och sätta mig bakom kassan just nu, men jag tröstar mig med att det bara är för 5 och ½ timme. Det ska ändå bli skönt att få komma hemifrån och jag tror faktiskt att det kommer att gå bra på jobbet när jag väl är där(Hoppas). Jag ska inte klaga på att ha ett jobb för sjutton!


.

Fruktansvärt trött efter en dag spenderad med ingenting. Jag och Emma låg i sängen hela dagen och pratade om allt mellan himmel och jord. Därefter åkte jag hem till ett outtröttligt energiknippe till pojkvän. Just nu sitter han och skrattar hysteriskt för sig själv, åt vad vet jag dock inte... Konstig kille. Jag älskar honom av hela mitt hjärta.

.

Tack världens bästa Frida för att du har gett mig Sveriges snyggaste bloggdesign! Det var det här jag menade i det förra inlägget. Jag är så fruktansvärt bortskämd med att ha underbara människor omkring mig, men hjärnspöken ska alltid komma och dra ner ens förstånd och strula till det för förnuftet.

Nu vet ni det i alla fall, jag är inte världens lyckligaste person hela tiden, som vissa tycks tro. Jag har mina dagar jag också. Alla har dem. Det är bara normalt, och jag om någon är väl i alla fall inte så speciell att jag ska gå emot hela mänskligheten.


hjärnspöken

Jag är trött. jag är trött på att känna att alla tar en för givet. Att man ska finnas till hands när man behöver det. Ibland känns det som att jag bara är någon som duger ibland. Jag kommer aldrig att kunna vara någons bästa vän, för det finns alltid någon som är "lite bättre". Jag har ingen bästa vän och jag har aldrig haft det, men jag har jävligt många ruskigt bra vänner. Så många att jag ibland känner att jag inte har tid att tillbringa så mycket tid som jag vill med dem. Att jag inte hör av mig tillräckligt. Jag känner så ibland, att jag inte räcker till. Men jag försöker, det gör jag verkligen. Jag vill träffa allihop, hela tiden, men det går inte. Och det gör att jag sliter och drar i mig själv eftersom jag vill vara på alla platser samtidigt. Jag försöker verkligen vara en bra vän och höra av mig så ofta jag bara kan, försöka få ihop det så att man kan träffas. Men ibland känns det som att det inte spelar någon roll. För jag har ingen bästa vän. Jag säger inte att jag inte är lyckligt lottad, för det är jag. Jag är jävligt bortskämd med att ha underbara människor runt mig. Men, som alltid finns det ett men, oavsett vem eller vilka är jag med, känner jag mig ändå inte riktigt med. Jag hänger inte med i intern skämten, jag kan inte alla detaljer, är inte med i alla minnen, och jag känner ibland inte ens personerna som det diskuteras om. Detta är för att jag aldrig är en bästa vän. Detta beror på att jag aldrig spenderar tillräckligt med tid för att komma in i "tugget" som det finns i de olika gängen.


Jag kanske låter bitter över detta och på ett sätt är jag väl det, för jag känner mig utanför. Det gör jag verkligen, men samtidigt vet jag att jag själv har valt det. Jag skulle aldrig kunna välja bort någon av mina vänner för att komma så nära någon för att kunna veta varenda liten detalj om varandra. Oavsett hur mysigt det skulle vara, så är det inte jag. Jag är nära väldigt många, men jag går ändå miste om intimiteten och stabiliteten som det ger i att vara en del av ett kompisgäng. Jag vet att jag inte kan ändra på det, men detta gör att jag så många gånger känner att jag är ensam. Jag blir på något vis femte hjulet fast det inte ens egentligen är meningen och jag hatar det. Av hela mitt hjärta. På något konstigt vänster gör det att jag inte känner mig uppskattad och jag tvivlar på att till och med mina närmsta vänner ens vill vara med mig. Jag missar så mycket, samtidigt som jag vinner så mycket på att vara den person jag är. Ibland önskar jag bara att det fanns någon som mig och att mina vänner kunde förstå hur mycket de betyder för mig även fast jag inte umgås med dem hela tiden. Ibland önskar jag att dessa människor visade för mig att de verkligen vill ha mig hos sig, för att inte mina idiotiska hjärnspöken ska komma och äta upp mig inifrån. jag antar väl att jag bara vill känna mig uppskattad, som alla andra.

.

Ingenting duger för dig, va? När jag ska resa bort är det något dåligt. När jag stannar hemma för mycket är det något dåligt. Hur fan ska jag klara av att göra dig nöjd? Låt mig åka härifrån. Måste få ihop pengar, måste.

Grattis säger vi till min kära syster som fyller 21 i dag. det har firats av hela tjocka släkten plus lite vänner. det var trevligt såhär efter en intensiv jobbhelg. Lite kvalitetstid med Johan har hunnits med också. Johan är dessutom föräldrafri denna kommande vecka, så vi får se om vi inte kan stjäla lite tid till tillsammans. Annars hoppas jag på mycket kompis umgänge!!

Jobbjobbjobb

Jag jobbar och och sliter hela tiden... Okej, det kanske inte är riktigt sant, men jag jobbar alla tider alla andra är lediga och umgås!! Detta har jag kommit fram till... är väldigt tråkigt. Visst, jag tjänar kosing, men jag vill också ut och skaka mina lurviga. Jag vill också dricka. Jag vill också skratta och sitta i en trång bil med goda vänner. Jag vill också dansa till Petter på Tullen.

Men nej, jag ska upp och jobba imorgon. 12-21.20. WIHO! Tur att jag får träffa Johan efteråt i alla fall.

målarkungen

Jag borde kunna starta en allt i allo firma. Jag är ju bäst på allt! Har målat hela dagen med pappa och har kanske, om jag har tur, tjänat lite kosing. Pappa sa trots allt att jag skulle få en tjuga för besväret. Jag tackar inte nej till någonting nu när jag ska spara för att kunna resa, så kom med mer jobb bara! Om bara min jävla förkylning kunde släppa så skulle allting vara perfekt.

Jag börjar bli riktigt taggad på att åka till USA nu. Jag hoppas bara att jag kan få med mig Isabelle. Jag vet inte hur sugen hon är, men jag hoppas att hon har lite vilja i alla fall. Känner att hon är en av de få som skulle stå ut med mig under så lång tid... Eller?

Elisa har ju dessutom, efter mycket om och men, äntligen bestämt sig för att åka till USA. Jag som precis hade vant mig vid den härliga tanken att ha henne här hemma ett helt år till... Jag måste åka och hälsa på henne. Ett helt år utan hennes glädje, peppande ord och kramar klarar jag bara inte utan.<3

vaxarkungen

inte för att skryta eller så, men... Fan vad jag är bra på att vaxa bilar. Jag vaxade min gamla bettan idag och jag måste säga att hon skiner som en diamant nu. Pappa sa att ju mer man gnuggar, ju mer kommer den att blänka. Jag gnuggade till knogarna blödde! Eller något. Hur som helst så hade jag Gnestas 24 timmars parkering snyggaste bil när jag klev ut från jobbet ikväll.




Jag hatar hjärnspöken. Du vet sådana man kan få när man tror att ingen tycker om en eller sådana som gör att man inte hör av sig till en nära vän för man får för sig att han eller hon inte vill vara med en. Du kanske inte känner igen dig, det kanske bara är jag, men jag hatar det ändå. Önskar att jag bara struntade i mina hjärnspöken och tog kontakt och jag vet inte. Hade en mer lättsam attiyd åt hela grejen.

Jag kan ju inte göra mer än att vara mig själv, varför kan jag inte inse att det räcker?

katastrof

Om jag ska försöka mig på det här med blogg måste jag fan ändra min header... Kanske kan tjata på frida eller min kusin? Något måste ju ordnas i alla fall. Allt är bättre än det här.

RSS 2.0