Ni anar inte

NI ANAR INTE HUR JÄVLA GLAD JAG ÄR!!!!! jag har fan aldrig varit såhär glad. VILKEN FRIHET!
körkortkörkortkörkortkörkortkörkort!!!


hoppsan

här var det dött... och ännu värre kommer det att bli.

har sisådär 14 saker som ska vara klara inom tre veckor. och eftersom jag fick reda på fyra prov till idag, känns det inte som att bloggen är att prioritera just nu. tyvärr.

Det där om att skolan tar över ens liv? Så sant så sant.

no party this weekend, nänä.

som om

fasiken alltså. Här åker hem utomlands i fyra veckor och så sviker varenda läsare en. vad är det för stil? jag trodde att ni skulle vara lite mer ihärdiga och stöttande än så... bakläxa!

Inte för att jag tror att min blogg kommer att vara så mycket att läsa i och för sig. Mina dagar kommer att bestå av plugg plugg plugg och mer plugg. Helgerna kanske däremot kan fyllas av härlig alkohol och dans på borden, men bara kanske. Om jag inte däckar innan nio av denna jetlag...

Nej, ska återgå att få mer hjälp av J nu. he's the greatest!

hemma

Det känns konstigt att vara hemma igen. jag har fakiskt varit borta i en månad. Det känns konstigt och sjukt. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det faktiskt. Resan har varit helt och hållet genomgrym däremot. Jag har väl tusen bilder att gå igenom nu tror jag. Jag orkar inte skriva om allting, men jag har skrivit en logg/dagbok under hela resan, så det kanske kommer upp här om jag orkar. Ni kan ju hålla tummarna för det i alla fall.

Oyasuminasai, som min värdfamilj skulle säga.

RSS 2.0