länge sedan sist

Jag som trodde att jag skulle bli Sveriges nästa bloggdrottning. Ha, I wish. Deppig 24/7 och skriver så sällan att bloggen möglar.

Hur som, har jag för tillfället placerat min gigantiska rumpa på min absoluta favorit ö, Gran Canaria. Jag ser det faktiskt som mitt andra hem, eller nja, kanske tredje. Johans hem är nog faktiskt mitt andra hem, eftersom jag spenderar lika mycket tid där som hemma känns det som.

Livet leker just denna vecka, för jag går inte i skolan och jag lever i solen samtidigt som jag får sova ut. Kan det bli bättre? Knappast. Därför tänkte jag att det skulle vara roligt om ni för en gångs skull fick läsa om mig när jag är på detta sprudlande humör. Insup varje litet positivt ord, för det kommer inte ofta. Inte på denna blogg i alla fall.

Sådärja, så ska det se ut! Det var tyvärr allt jag hade att dela med mig för idag, då jag är så himla trött efter att ha sovit i tio timmar i natt, solat järnet hela dagen, ätit mig sprängmätt tre gånger om och även sovit lite till i solstolen. Vad kan jag säga, fullspäckat schema liksom! Det är inte lätt att vara mig ibland, det ska gudarna veta.


RSS 2.0