.

åh vad jag inte känner för att skriva ikväll. Anledningen till detta är att det känns som att jag har jobbat nonstop i tre dagar i rad. Jag är helt slut! Däremot får jag tänka pengar pengar pengar, eftersom jag lär behöva mycket av den varan efter jul. I och med att jag inte vet hur länge USA-resan blir har lite nya planer börjat ta form i mitt huvud. Inte istället för USA-resan, det kommer jag aldrig ändra (tror jag och hoppas jag), men utöver den. Ojojoj, vad jag vill göra mycket saker och jag hoppas att det håller i sig tills dess och att vi kommer genomföra det.

.

åh vad jag inte känner för att skriva ikväll. Anledningen till detta är att det känns som att jag har jobbat nonstop i tre dagar i rad. Jag är helt slut! Däremot får jag tänka pengar pengar pengar, eftersom jag lär behöva mycket av den varan efter jul. I och med att jag inte vet hur länge USA-resan blir har lite nya planer börjat ta form i mitt huvud. Inte istället för USA-resan, det kommer jag aldrig ändra (tror jag och hoppas jag), men utöver den. Ojojoj, vad jag vill göra mycket saker och jag hoppas att det håller i sig tills dess och att vi kommer genomföra det.

.

Jag leker elisa,idsg och skriver utan de tre svenska bokstaverna. detta gor jag pa grund av att jag skriver fr
han min telefon och annu inte hsr kommit underfund med hur man gor. saaa, idag ar jag amerikanen elisa!
jag vet vad jag vill ha i julklapp nu. en sak jag sa att jag aldrig nagosin skulle anvanda. en onepiece.  det verksr faktiskt jsttemysigt aven om man aldrig kan vistas blanf folk nsr man bar den, men anda. sa imorgon,ska jsg borja kolla pa lite sadana om jag far tid. maste ju hitta en fin! eller iaf en som inte ser ut som en jsg vet inte vad.

.

Nu börjar jag bli ganska trött på dessa dubbelpass - att hoppa från dagis till konsum hela tiden. Jag säger inte att jag inte vill ha jobb eller pengar, men jag vill inte jobba 14 timmar tre dagar i rad. Det gör mig, faktiskt, alldeles matt. Det känns som att jag jobbar livet ur mig. Inte så att jag håller på att gå in i väggen, utan snarare så att jag aldrig hinner få till en regelbunden träning vilket gör att allting kommer sluta med att jag äter ihjäl mig. Jag skojar inte, har fan gått upp ton den senaste tiden! Usch. Klarar knappt av att se mig själv i spegeln längre. Därför har jag börjat tvinga mig själv att gå i tajta linnen här hemma och titta mig själv i spegeln för att inse att - Jennie, du måste träna! Och antagligen äta nyttigare. Men det är så svårt...

Det blev i alla fall en promenad på 7 kilometer idag tillsammans med Isabelle och Caroline. Shit vad längesen det var när jag bara fick snacka "tjejsnack". Okej, det kanske låter lamt, men jag börjar inse nu att man faktiskt behöver det.

Nej, nu ska jag svara på Isabellekusinens sms för hon kommer äntligen upp hit i helgen! I. Love. It.

.

Idag har jag jobbat. Därför har jag en god anledning till att inte skriva ett långt och roligt inlägg. Jag är alldeles för trött och inget roligt har hänt. Jag är på uruselt humör och gör därför bäst i att hålla mig inlåst hela kvällen. Ja tack.

.

Alla måste verkligen börja uppdatera sina bloggar oftare. Vad ska jag annars hitta på att göra när jag är sjuk och bypassen på min "kolla serier online"-sida har gått ut? Jag tycker verkligen inte att det här är sjust eftersom ni nu tvingar mig att skriva, av ren tristess, och det kan ju inte bli annat än katastrof.

På tal om det förra inlägget... Efter mycket om och men har jag äntligen fattat ett beslut. Det blir det mest drastiska faktiskt. Ja, ni gissade rätt. Jag ska försöka mig på att ha lite mer bilder i bloggen. Försöka, så få inte för stora förhoppningar nu. Jag kanske kan börja med en härlig semesterbild eftersom jag så innerligt längtar till solen och vår semestervecka i vårt andra hem nu i November. Jag vet att jag tjatar, men jag älskar Anfi och Gran Canaria. Det skulle ni också göra om ni fick se det bara en enda gång. 

                                 

.

jag måste få säga att det är en väldig kontrast i antalet besökare på min sida från dag till dag. Ena dagen är det 40, andra dagen 5 för att nästa dag vara 21... Jag förstår faktiskt inte mycket alls av detta, är jag så ojämn i mitt skrivande att jag varannan gång jag skriver är intressant? Jag får helt enkelt börjar slå klackarna i taket lite mer... Som om det skulle hända liksom.

Hemligheten kanske ligger i att ha mycket bilder i bloggen? Jag vet att jag i alla fall tycker att det är roligare att läsa då eller att personen i fråga alltid hamnar i onåd eller gör konstiga grejer som leder till en massa roliga kommentarer eller skvaller. Jag vet, ganska ytligt. Så antingen bilder på bloggen eller supa skallen i bitar varje dag eller bli på smällen för att locka till sig mer återkommande läsare? Vi får se vilket alternativ det blir... stay updated!

.

Jag tror inte att jobba dubbelpass tre dagar i rad förra veckan var mitt smaraste drag genom tiderna... jag blev kanonförkyld och har huvudet fullt med snor och jag ångrar rejält att jag inte hämtade ut den där nedrans hostmedicinen som doktorn skrev ut igår.

Jag har faktiskt inte uppdaterat något eftersom jag har varit för lat för att slå på datorn. Jag har haft mobilen med mig hela tiden, men då istället varit för trög för att förstå hur man kan skriva inlägg... När jag väl förstod det, gick det fasen inte att göra Å, Ä och Ö.

Helgen spenderade jag först med Pier. Sen fredagnatt åkte jag och hämtade Johan som sedan bodde hos mig hela helgen och stannade även när jag blev sjuk. Han åkte hem igår och jag saknar honom redan. Han har äntligen fått boende uppe i Uppsala, så han flyttar så fort han kan, men senast den 1:a november och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Hur som helst, kan jag verkligen inte vara sjuk mer nu. Jag har faktiskt inte råd med det, inte om jag vill kunna leva livet i USA i tre månader med världens finaste Isabelle. Så Skärpning nu förkylning!! Bara för det nös jag tre gånger till på raken...


.

Blogg. se vägrar samarbeta och raderade återigen ut mitt inlägg så därför tänker jag fatta mig mycket kort.
Veronica Maggio var grym. Kräftskivan i helgen med släkten var lika mysig som alltid. kolla bilder.












.

sjuk idag. Eller sjuk och sjuk vet jag inte. Jag vet snarare inte vad det är för fel på mig. Mår bra förutom att min hals gör något så fruktansvärt ont. Det är en smärta som är olidligt då det gör ont hela tiden. Inte bara när man sväljer, eller pratar, utan hela tiden!! Det slutar inte där helller, åh nej, smärtan går upp i käkarna och öronen konstigt nog. Plus att det gör ont i min tunga. I tungan liksom? Vad är det som pågår...

Skönt nu har jag fått gnälla, så nu är det fotboll!

.

Taskig uppdatering, jag vet. Jag har dock en väldigt bra ursäkt och det är att jag faktiskt att slitit arslet av mig de senaste veckorna. Har anställning på ett dagis hela spetember ut och har redan varit där i två veckor, samt att jag kör kvällar på konsum några gånger i veckan. I den tajta planeringen ska jag börja försöka träna seriöst så jag kan förlora lite äckligt fläsk som bara hänger på kroppen på ställen jag inte vill ha det, plus att jag försöker ha ett liv med vänner och Johan också. Därav den dåliga uppdateringen som kanske inte blir bättre på ett tag, men jag lovar att försöka.


Pengarna börjar i alla fall rulla in nu och jag hoppas verkligen på att det blir en USA-resa för min och Isabelles del. Jag vill verkligen åka iväg, även om det kommer att vara ett helvete att vara borta från Johan, så vet jag att jag behöver det. KOmma bort, se någonting annat, och kanske börja uppskatta det man har här hemma på ett annat sätt.

Syster har åkt över till England för att hämta hem sin man. Hon och Adam är från och med imorgon sambos och vi hoppas att det ska gå bra. Jag tycker mest synd om Adam som ska stå ut med den där... lortgrisen. Jag måste försöka få in ett besök nere i Linköping snart också. Och i Uppsala och till Stockholm. Nu har jag inte längre skolan som håller mig hemma så nu ska jag banne mig träffa erik, linda och Pier mer. Caroline får stå ut med att vi inte ses ofta, för flyttar man upp till norrland för att gå i gymnasiet för att sedan flytta hem över sommaren bara för att bestämma sig för att flytta tillbaka, ännu högre upp, så får man fan skylla sig själv! ;)

RSS 2.0