Ibland blir inte allt som man har tänkt sig

ingen Erik idag, blev det. Men jag är inte bitter för det, utan jag tog tag i mitt liv och pluggade lite istället. ytterst lite.
Det blev till att åka och handla med mamma efter ett besök hos frisören idag. Hem och slänga i mig tre hamburgare. Det är helt sjukt. Jag är så himla hungrig heeela tiden. Äter som en häst verkligen! Jag börjar tro att det är något fel på mig? jag kanska har mask i magen som Sixten hade för lite sedan? hahah.
Snart blir jag 17 år, på fredag närmare bestämt. Hoppas att jag får en trevligdag. fast den kan väl inte bli annat, eftersom att jag ska spendera väldigt lite tid i skolan och mycket tid med emma och pier, och eventuellt kalle. beror på om hon bestämmer sig för att sluta dra dissen o svara på mitt sms.

har ett givande samtal med Sofia om hur lika vi är. Fast människan gillar inte mjök, och där blev jag väldigt besviken. MEN. Hon väger upp det hela genom att vara tokig i exakt samma serier som mig! :) LOOOVEIT!

Semla och grey's Anatomy nästa! kan en onsdagskväll bli bättre?
nej, precis. skulle inte tro det va


/ Jennie

får man verkligen må såhär bra?

Det borde vara olagligt att må såhär bra. Men jag kan inte låta bli. Det spelar ingen roll hur det har gått på dem här proven jag skrivit nu på den sensaste tiden ( säger jag nu, innan jag vet resultaten). Det känns bara så skönt att dem är över, och det sista jag har att göra är det Japanskaprov, sen har jag lov i över två veckor!
Jag fyller år på fredag och några av mina närmaste ska närvara och jag kanske ska träffa Elisa på lördag. Hela tjocka släkten kommer och jag kommer att få äta god mat och hat trevligt sällskap.
Jag har nästan gjort klart allt som behöver göras och jag har nya kläder att ha på mig nere i det vara Thailand. Jag fullkomligen sprudlar av glädje idag, och kommer antagligen göra det imorgon också. För då är det sista dagen hos sjukgymnasten innan resan, jag ska bleka slingor. HEJDÅ TILL FUL OCH ÄCKLIG UTVÄXT!
Erik kommer förhoppningsvis höra av sig och säga att han kan leka med mig imorgon. ah, mitt liv är bara för bra just nu.
Pier laddar också hem låtar till mig, som den goda vän han är.

OH, HAPPY DAY!
....
jag önskar att alla mina dagar var såhär.

/ Jennie

Jag tror att du är anledningen till mitt goda humör, snälla stanna kvar, förstör inte detta

I-kusinens besök är över





och det känns lite trist, men helgen har varit toppen, från början till slut!
Samtidigt som jag hatar att du bor i Halmstad och så långt ifrån mig, älskar jag att veta att en vecka kommer vi har tillsammans i sommar. Att spendera tid med dig är bland det bästa som finns.
Helgen har spenderats ganska mycket framför datorn, där hon har lärt mig mycket:

x En hemsida för att fixa sina bilder på
x Tittade på när jag skrev en engelskarapport och kom med åsikter
x Försökte hjälpa mig att fixa min blogg design
x Lärde mig hur man använder Paint och Word (konstigt nog så finns det tusen saker, jag aldrig tidigare upptäkt)
I-kusin har lärt mig en helt ny värld på datorn, kanon! det tackar vi ypperligt för.

Firandet av farmor gick kanon och jag skulle kunna döda för att få smaka lite av farmors delikata tårta igen. m m m!
Chokladtårta med frukt på, hör ni inte hur smarrigt det låter? Vi åt i alla fall tills vi blev så mätta att vi bara villa fläka ut oss i soffan, men vi gick upp och lekte lite med kameran i stället och jag kom underfund med att jag nog ska börja lägga ner lite mer tid på att försöka kunna hitta lite frisyrer till mitt tråkiga och livlösa hår. Satt och småpratade och slängde käft med hela tjocka släkten.

Dagens dag bjöd på mer umgänge med I-kusin och badande i Jacuzzin. Hela Halmstads klungan hoppade ner i poolen och vi fick nästan vattnet att rinna över. Det måste ha berott på att Håkan satt där också, det är jag bombis på!

Sjukgymnasten och skolan väntar imorgon, kan det blir tråkigare?
ge mig helg igen, då jag går omkring med ett leende på läpparna hela tiden.


/ Jennie


I just can't get you out of my head

Valentine's day

Kommer att firas tillsammans med Isabelle och Louise hemma hos farmor och farfar. Farmor ska nämligen ha födelsedagskalas idag. Hela 77 år blir hon på måndag! 

Pappa kom nyss in till Lindas rum när vi satt där och han började skryta om hans nya MP3 (han äger den modernaste prylen i hela huset). Han talade om hur bra ljud det var och hur mycket plats som fanns, så frågade han:
P -Vart har ni era då?
J & L - Vi har ingen. Vi använder våra mobiler, för att lyssna på musik.
P - Jaha, det var så ja.
Sedan gick han ut nöjd ur rummet, men vänder tvärt i dörren och säger:
P - hur stänger man av den här grejen? Kan ni hjälpa mig?
HAHA, sopa rolf!

Igår åkte jag hem till Pier och umgicks med honom, Sofia och Erik. Det var jättetrevligt, förutom att jag och Sofia åkte på storstryk i Alias. Senare kollade vi även på The Day The Earth Stood Still och det var kanske inte den bästa filmen jag sett precis. Halv ett började jag och Erik vandra hem till mig och stupade i säng, genomfrusna. Kvällen får fem av fem bittra tanter, eftersom den spenderades med toppenmänniskor!
Och jag säger som Erik, " det här har ändå varit en ganska bra dag"

Imorse lämnade Erik mig och mitt stökiga rum. Det fanns inga undanflykter längre, bara att ta tag i dammandet. Dock kom Isabelle ganska snart och räddade mig, och det bjöds på våfflor till lunch. Sedan spenarade vi hela dagen med att sitta vid datorn och skratta åt alla möjliga kort och leka lite.
Nej, dags att få arslet ur vagnen och masa sig till duschen. Måste ju åtminstone försöka vara vacker, på denna stora dag!

/ Jennie


Det får inte bli såhär, det får inte!

DRA PUNGEN I GRUSET

Pappas Briljanta ordspråk!

Nu har jag slutat var arg, för den här gången. Jag orkar inte vara arg längre, för tro det eller ej, det tar på krafterna!
Skrev spanskaprov idag, haha. Det gick nog så pass bra att det blidde ett G i alla fall. 
Helgen kommer att spenderas med min kära kusin, Isabelle. Förhoppningsvis kommer Louise leka med oss också.
Det kommer att bli en toppenhelg, det känner jag på mig redan nu.
Jag kommer alltid att finnas här för dig, C. alltid <33


Det spelar ingen roll hur många streck du drar över det, jag kommer ändå inte att glömma.


Om ändå bara modet fanns där

Om jag bara hade varit lite modigare, hade jag kunnat hjälpa många människor, men just nu... Just nu, känns det som att jag gör allt bara för att hålla mig flytande.

Historiaprov idag. Skrev tills jag fick skrivkramp och kände mig helt dum i huvudet. förhoppningsvis kom det ner några smarta tankar och lösningar.
Sjukgymnasten gick bra, känns dock som att mitt knä aldrig kommer bli som det har varit. Kanske är det dags att lägga skorna på hyllan? Den tanken skrämmer mig, för vad ska hålla mitt humör uppe då? Det är i alla fall skönt att det går mot ljusare tider nu, att vi börjar närma oss sommaren.

9 och 11 dagar kvar!
20:e och 22:a februari, SKA bli bra dagar.

/ Jennie

Är det nu vi gör ett nytt försök?

Jag har haft en blogg tidigare, men då var jag inte så effektiv i mitt skrivande.

Skrev nyss ett riktigt bra inlägg, men som den otekniska människa jag är, lyckades jag radera den, innan jag hann publicera den. kanon, ännu en till sak att lägga till på min lista över dåliga saker med denna dag.

Jag känner mig verkligen så stressad just nu. Jag vet faktiskt inte ens varför, men det känns som att jag har tusen saker att ordna med innan jag åker till Thailand inom mindre än två veckor. Antagligen har jag ingen anledning till denna stress, men det är så jag är. Stressar upp mig för ingenting, eller för mycket lite. Ni vet, jag är en sådan där människa som står vid busshållsplatsen redan 20 minuter Innan bussen ska gå.
Humöret jag har levererat till folket runt omkring mig idag, har inte varit det bästa kanske. Allting har gått dåligt och jag är allmänt virrig. Men.. imorgon är det en ny dag med nya möjligheter, men det tar jag tag i efter det vidriga historia provet som väntar runt hörnet.
Jag känner ärligt talat inte igen mig själv nu förtiden. Mitt humör pendlar värre än den läskigaste berg- och dalbana du kan tänka dig. Jag brukade se mig själv som en ganska glad person, men nu undrar jag?

/ Jennie


Min säng känns alldeles för stor just nu.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0