Snarkande mammor

kan jag vara utan. Sitter just nu i soffan och det ända jag hör är hur mamma snarkar. Hon snarkar nämligen så högt att hon överröstar tvn. Det är skamligt!

Helgen har varit sådär lagom härligt, med umgänge och övningskörning.
började helgen med att arbeta lite, efter det åkte jag hema med mamsen och ordnade det sista tills släkten skulle komma. Hela fredagskvällen bestod alltså av att fira min härliga pappa, som är så gammal som 48 i år. Lördagen bjöd på tidigt uppstigning för att plugga lite historia ute i solen. Därefter tog jag och mamma bilen för att ta min första övningskörningsrunda ute på vägarna, härligt! men jag måste säga att jag är lite besviken på mamma, kvinnan tycks inte lita på mig...
Därefter blev det fotobll för hela slanten, det var nämligen A-laget som hade sin seriepremiär. tyvärr blev det torsk.
Gasen i botten och hem till Adam för att äta och göra sig vacker inför det stora partajet som skulle dra igång. Mycket trevligt var det iaf, och mams och paps hämtade mig in på småtimmarna.
Dagens dag bjöd på fotboll i björnlunda och mat hemma hos kusinerna. trevligt!

Jag vill bara skrika av frustration just nu. Känner mig så otroligt hjälplös. jag vet inte vad jag ska göra eller säga, men jag vill att du ska veta att jag finns här. Jag älskar dig och det känns som att du är en del av mig, som att vi är syskon och så har det alltid känts.

<3

/ jennie Andersson

Nu känns det minsann...

...att man bor på landet. Den där härliga lukten av kobajs som slår emot en varje gång man kliver av bussen och varje gång man öppnar dörren, lurar stanken på andra sidan, redo att attackera mina stackars näsborrar. Jag kan inte ens kela med katterna längre, dom är förpestade och luktar rent ut sagt vedervärdigt! Att man ska behöva stå ut med detta... Men och andra sidan.... Lukten av kodynga kan ju bara betyda en sak... att sommaren snart är här!
Johan Lennis gjorde mig mycket glad idag när han poängterade att det snart bara är en månad kvar på detta läsår. Tänk er, en månad av hur många? nio? Tiden bara rinner iväg när man har roligt sägs det, men tydligen är det bevisat nu, den rinner iväg oavsett.
Dock är jag lite orolig för denna månad. Det är mycket som måste hinnas med, när det gäller skolan. Jag har en del ämnen att jobba upp för att nå det önskade betyg jag så gärna vill ha. Ni vet, jag och mina oändligt höga krav. Never satisfied liksom!
Kom förresten hem halv ett från skolan idag, för alla er som sitter och funderar på det. Det var mycket skönt, eftersom att jag, redan nu, är klar med allt mitt ihärdiga studerande för ikväll och jag då kan njuta av annat, som att skriva blogg till alla mina hundratals läsare. (man kan alltid drömma) Jag trodde att skriva blogg skulle vara busenkelt, och jättelätt att tjäna pengar på, men jag tror att jag får lägga den karriären på hyllan. Ni kanske undrar varför, jag vet. Jag har för några läsare! Ibland gör det ont när sanningen går upp för en.
Nej, ska ner och tjata lite på mamma om att övningsköra. Antagligen kommer jag inte få som jag vill, men ihärdighet vinner i längden har jag fått höra. Eller var det kanske ärlighet? Äh, vem vet, bra lät det i alla fall!


På Återseende mina vänner!
/ Jennie Andersson


Hurtful

Känner ni igen låten?
Erik hassle pumpar in mina öron och jag sitter här och njuter av söndagskvällen, för snart börjar mina favoritprogram. 
Jag vet att ni vet vilka det är!

Det blev ingen lugn hemma kväll igår, vilket var tanken. Jag träffade istället Mikkis och Robin för att gå en promenad, men det slutade upp med att vi tog Robins stora fula Epa Traktor in till Gnesta istället och jag sova hos dem.
Gnesta tröttnade vi ganska snart på, så vi ringde Mikkis bror David som kom och hämtade oss och vi tog en sväng med bilen. Dunkade väldigt hög musik och åkte aningen för fort för min smak, men Robin och Mikkis tycker att jag behöver lära mig det där. Och vet ni vad? efter ett tag njöt jag till och med av det. haha
Fart tror jag kommer att bli min nya grej, skulle inte det vara ganska häftigt?  Vi träffade i alla fall upp en massa människor och senare åkte vi hem till Davids lilla krypin och spelade kort, eller de andra spelade och jag kollade roat på. Kvällen var trevlig och det är alltid kul att träffa nytt folk, så tack för det M och R. Hoppas det blir fler sådana kvällar.

Idag har jag varit och tittat på fotboll, min vänner. Det är nu det börjar på riktigt, fotbollslivet. Tyvärr får jag ju inte ta så stor del av det än, men det är väl ändå en ganska viktig uppgift att fylla vattenflaskorna eller? Konny kom och tittade på matchen och han är grymt saknad av alla, men vi är samtidigt väldigt tacksamma för att Patrik har tagit över, då vi stod helt ensamma. Räddaren i nöden liksom. Behöver jag ens säga att jag saknar fotbollen? Nej, jag tror inte det va.
Jag saknar det så mycket att det gör ont i mig att bara få stå på sidan av och leka åskådare. Jag tror inte riktigt att jag kommer att fungera som människa förrän jag har kommit igång med fotbollen igen. Jag behöver känna mig riktigt utpumpad och sliten fysiskt. Just nu gör jag det bara psykiskt av allt detta helvetiska pluggande som jag utsätter mig själv för hela tiden, gah! Nej, fotbollen får gärna komma tillbaka till mitt liv inom kort, annars tror jag att jag kommer bli galen snart. Jag menar allvar, jag blir snart rädd för mig själv vissa dagar. Hur löjligt det än låter, så är nog hela den här grejen med fotboll mitt liv.


/ Jennie Andersson


Varför inte bara lära sig direkt?

Jag förstår inte riktigt grejen med att lära sig saker. Varför kan man bara inte förstå direkt och lära sig jättefort?
Jag kommer aldrig klara att ta körkort. Jag var så fruktansvärt arg idag när jag övningskörde med mamma, men inte på henne.. Utan på mig! Någon som har lust att slå mig riktigt hårt, för att jag är så jävla kass?

I torsdags fyllde min kära vän C.Duvefjärd år. Hon har nu blivit ett år äldre och ett år närmare 18. Vi åt massor med smörgårdstårta och prata en massa skit. Däremellan hann vi även med att kolla in hennes presenter och titta på Step up 2.
Igår jobbade jag för andra gången, det gick väl sådär. Men jag börjar lära mig nu. förhoppningsvis i alla fall. Runt halv sex kom Amandis in och hämtade mig och vi tog bilen hem till mig för att bada och äta en massa onyttigt. Ja, ni läste rätt, vi tog bilden hem. Amandis har nämligen fått körkort, så ett STORT GRATTIS till henne <3 =)
Jag kan bara tala om att det kändes ganska vuxet att Amanda kom och hämtade mig på jobbet. Ojojoj, jag säger då det. var tar åren vägen?

Nej,  magen kurrar och mamma vill nog ha hjälp i köket. Vi får se vad kvällen har att erbjuda, just nu ser det ganska dött ut, men jag klagar inte. Jag är ju trots allt tråkig.

/ Jennie Andersson

påsk för hela slanten

Nu är det dags för årets påskfirande. Spänningarna verkligen ligger i luften.. Ska jag få något påskägg iår, eller anser mamma att jag är för gammal?

Spenderade gårdagen på följande vis.
- Gymmade i en och en halv timme med Madelene. Vilket jag belönades med en hejdundrande träningsvärk idag.
- Hälsade på mormor och morfar, vilket jag drog det där smarta draget och fick en ruskigt god lunch, bestående av lax och potatis med en efterrätt som man kan döda för. Nämligen glass och frysta bär, slå det ni. Jag vet inte med er, men den lunchen låter mycket godare och nyttigare än panpizzan som jag skulle ha tagit om jag var hemma.
- Åkte in till gnesta med M&M för att hälsa på kusinerna på skillingagatan, hämta kvarglömd mobil (slarvigt morfar) och köp en domkraft.
- åkte hem för att äta pannkakor och drog sedan vidare hem till Erkan, där det bjöds på Guitar hero, glass och film. Pier kom förbi en stund också.
- Fick skjuts hem av den övningskörande Erik och däckade i säng i en välförtjänt sömn.

Som ni ser så är jag inte speciellt nyttig nu såhär vid lov och påsk, det blir mycket godis och glass. men snart mina vänner, då ska jag börja mitt nya och sunda liv.. (haha, jennie, som om det skulle gå?)
Idag bär det av till stopp vid fyra tiden för att hjälpa folket att packa varor. Tydligen så är det dam och herrlaget som ska stå för det såhär på skärtorsdagskvällen. Dock tror jag att jag inte kommer vara till en sådan stor hjälp, då jag är sämst på att packa varor enligt min kära mor. Nej, måste kanske ner och träna?

/Jennie Andersson

BANGKVÄLL

är det enkla ordet som kan beskriva gårdagskvällen.
Jag började dagen med att åka till södertälje tillsammans med Madelene för att gymma. Spenderade ungefär en och en halv timme på gymmet och drog senare hem till Ekhammar. Väl där gjorde jag inte mycket vettigt.
Men för att komma till det roliga, hoppar jag över några timmar i mitt liv och går direkt på efterrätten så att säga.
Gymnasiefesten blev riktigt lyckad faktiskt! Spenderade nästan hela kvällen tillsammans med L-kusin, Sara och Martina. Härliga brudar det där! Dessutom är det så härligt att ha kontakt med L-kusin igen. Saknar dock I-kusin och jag vill verkligen träffa henne! men åter till ämnet.. Träffade mycket trevliga människor och många var dem. Dansade tills svetten bokstavligen rann. jag vet, ganska äckligt, men vad ska man göra liksom? Sluta dansa? ALDRIG! Jag tror verkligen inte på den där frasen "jag dansar aldrig nykter". Till er som säger det kan jag bara säga, SLÄNG ER I VÄGGEN! det går alldeles utmärkt. Kvällen får i alla fall fyra bittra tanter av fem möjliga. Pricken över i:et var nog när min Kära syster och hennes "trevliga" pojkvän Björn kom och hämtade mig mitt i natten. När vi var på väg hem kom vi alla tre på att vi var hungriga, så vi vände om och drog oss mot Mc Donalds drive in. Det blev en Big Mac för min del, as always liksom.

Idag har jag varit på konsum och pratat med Bengan. Jag har nu fått sommarjobb gott folk! As skönt att ha det fixat i alla fall och jag kan nu andas ut och känna min framtida ekonomi säkrad, i alla fall fram till hösten. Efter det gick jag till min gode vän Erik och fullkomligt krossade honom i guitar hero. Just det, ni läste rätt. Jennie vann! .... Okejdå, jag vann inte så många gånger, men jag vann i alla fall en och det kan ni inte ta ifrån mig.
Dags för Andra Avenyn nu mina vänner, är nämligen helt utmattad efter att ha städat rummet.

Adios som man säger på spanska
Er Jennie Andersson

And when it ends, she'll remember her long lost friends

tyvärr stämmer rubriken alldeles för bra, så att det nästan blir skrämmande. Vad vissa saker kan förändra människor.

Jag har kommit på att jag inte alls är samma person som jag var för ett år sedan, när jag började i skolan efter det långa sommarlovet. Mycket har hänt och mycket har förändrats. Kanske är jag en sämre person i vissas ögon, kanske en bättre i andras. Jag vet faktsikt inte mer än du, jag vet bara att jag inte kan ändra på den jag är och vad jag tror på.

En annan sak som har förändrats är att jag har blivit STENRÎK mina vänner! Ohja, pengarna bara rullar in. Om jag säger såhär; äntligen har mitt skadade knä betalat sig. Jag fick nämligen 5200 kronor från försäkringsbolaget igår. Hade dessutom råkat spara en massa pengar från mitt förra sommarjobb. Fråga mig inte hur det gick till, men jag och mamma kom underfund med detta fenomen för några dagar sedan. Jag tänkte bara att ni kanske ville veta det, jag menar, så att ni kan sitta och avundas mig nu när jag kan göra alla möjliga bravader och stojigheter. Tjolahopp liksom!
Äntligen är det påsklov också. Det känns ju sådär lagom härligt. Dock har jag typ ingenting att göra, eller det kanske jag har men jag orkar inte riktigt. Det som är komiskt i hela den här situationen är att jag har sett framemot lovet hur länge som helst och hade gjort upp en massa planer i mitt huvud, men alla har grusats på två röda sekunder. Och det är givietvis bara mitt eget fel, för att jag är så associal och tråkig en människa kan bli, när det väl kommer till kritan.  Du har mycket att ändra på under detta kommande lov, Jennie. det är bara att sätta igång.
Först och främst vill jag ta mig till gymnasiefesten på måndag, men har ingen att gå dit med och ingen skjuts hem typ. så ja, där grusades dem drömmarna också. Men vad ska man göra liksom, när ens syster drar i väg på studentkryssningar hit och dit och antagligen inte kommer att vara så pigg på att hämta sin kära lilla syster mitt i natten på en måndag?
Vad gör jag inne egentligen? åh, fyskäms Jennie som sitter inne i detta otroligt fina väder. Jag ska se om jag vågar mig ut, eller om pappa kommer att attackera mig med en kratta i högsta hugg. Jag ber till gudarna att så inte kommer att vara fallet, har redan tillräckligt mycket träningsvärk och vill gärna slippa ha det i armarna också.

/ Jennie Andersson

RSS 2.0