På't igen ba!

Kvällen igår var grym, det är allt jag har att säga. Belönades med knäont efter en kväll på dansgolvet. Sista timmen blev till att sitta på ändan och titta på alla andra när de dansade. Ikväll är det ny fest, kanske inte så jättetaggad, men det kommer förhoppningsvis. Nu väntar jag på Linda Kjellis som kommer hit och hjälper mig lite innan resten av tjejerna kommer. Känns ganska bra!

tagga till


bråttom bråttom

Nu börjar det bli lite tajt med tid. Ska snart, när som helst faktiskt, åka in till gnesta, där festen finns! Det känns som att det kommer att bli en bra kväll tillsammans med alla fotbollstokiga tjejer! och killar förstås. Det ser jag bara som en stor bonus! Nu är partydresser på och skorna sitter som en smäck. Jag är party sugen!
Farsgubben ropar där nere om att det är dags att röra sig, så ...
Let's party everyone!


Hakuna matata, det är ord som är bra

Nu kan jag klappa mig själv på axeln riktigt ordentligt. Jag var nyligen ute och krattade på tomten, vilket i sig är ett evighetsgöra då det bara kommer nya löv hela tiden, men jag känner mig ändå ganska duktig.
Jag har även tittat på lejonkungen och jag måste bara: WAAH! den är så fruktansvärt bra. Jag skrattade och grät om vartannat. Ja, jag är snart arton och jag tittar på tecknat. Jag ser liksom inge fel med det? Jag kan dessutom göra det i två år till, eftersom att både Limpa och Lina ligger här utfläkta i soffan bredvid mig och tittar på snövit. Visst är väl snövvit den första disneyfilmen genom tiderna? Vi hade en liten diskussion om detta nämligen. Jag tror att det är så i alla fall.

Ikväll tar jag och Pier bilen in till nyköping och hämtar Sofia. Ska bli skönt att komma ut ur huset.
Andas lite frisk luft och få lite positiv energi.
Här räcker man ju ändå inte till

                                  

                                           
                                                  Om man ändå fick vara sådär vacker
 


blodsband är tjockare än vatten

 Jag älskar dig ♥ 


Tänk på det och håll det kvar.


omvårdnad och kärlek

Man måste ta hand de äldre, så idag har jag spenderat hela dagen tillsammans med Mormor och Morfar. Att jag sedan trivs i deras sällskap och älskar dem, är ju bara ett stort plus för mig! Vi åkte in till Nyköping och fixade lite lite saker, sedan hem till M&M för att fixa det sista det maskeraden. Jag är väldigt glad över att ha en mormor som kan sy! Min mormor är helt enkelt bäst på alla plan. ♥

Jag känner mig ganska trött, men jag vet inte varför jag är det. Jag har egentligen inte gjort något som kan göra mig trött. Jag gick i och för sig och lade mig ganska sent inatt. Tiden går fort ibland. speciellt när man fastnar som en nörd framför datorn.


skrivarkungen

Jag läste nyss igenom några gamla blogginlägg (ja, jag har frukstansvärt tråkigt) och jag insåg hur mycket fel jag har skrivit i varenda inlägg. Några tempus fe där och några missade bokstäver här. jag vill bara tala om för alla att jag inte är så här usel på grammatik i vanliga fall. jag orkar bara inte sitta och rätta till felen.
Så jag hoppas att ni står ut, för det lär inte bli någon ändring på detta.

hurtbulle

det kanske inte är mitt nya smeknamn, men jag har i alla fall blivit lite hurtigare nu när jag har tid. Tränade med mamma igår och tränade med Pier idag. Jag kommer att belönas med en rejäl träningsvärk imorgon, men jag tänker inte klaga. Jag vill ha träningsvärk, så att jag vet att mina muskler har jobbat lite. Jag har nämligen försummat dem alldeles för länge.  Pier var dessutom en tyrann idag. Jag förökte lite smidigt säga att "nu ger jag upp", men då gav han mig bara mer grejer att göra. Tur för honom att jag tycker om honom så pass mycket för att inte banka skiten ur honom! Jag kommer inte komma ur sängen imorgon, och det är hans fel.. Fast hm, jag kanske borde tacka honom för detta faktum?
Innan träningen åkte vi hem till Herrarna Larssons som höll på att packa ihop sina rum. Nissarna ska ju flytta upp till en lägenhet i sthlm. Jag vill också flytta hemifrån! Jag kände mig i alla fall väldigt duktig då jag bar påsen med skruvar och muttrar. Det kändes bra att kunna vara till hjälp, när de andra bara lyfte ner sådana lätta ting som sängar och en soffa från övervåningen.

Nu längtar jag till jag får mat. Det enda negativa är att jag själv måste laga den. Det enda jag saknar med att gå i skolan är att jag då kommer hem så sent att maten redan står på bordet. Nu har jag ingenting som kan få mig att slippa undan. Och det är förjävligt.


inte acceptabelt.

det kliar i fingrarna
men jag ska inte.

för engångsskull ska det inte vara jag.

Jennie sämst Andersson

Jag måste vara den människan på hela den här planeten som har sämst karaktär. Jag klarar ingenting jag säger att jag ska eller inte ska göra. Jag vaknar varje morgon och tänker "Idag, då är det dagen jag ska börja ett nytt och sundare liv." Tre timmar senare sitter jag hemma hos farmor och äter godis. Karaktär är att när man väl har bestämt sig för något klarar man det, som att till exempel stå emot en sådan frestelse som godis. Alltså är jag, rätt och slätt, sämst.
Det finns en annan sak jag säger att jag inte ska göra varje dag heller. Att idag är det bra, nu får det vara nog. Du behöver inte. Låt det vara. Det finns ingen anledning för dig att göra det, det är antagligen inte uppskattat. Men.. självklart sitter jag där varje kväll och upprepar det jag har lovat mig själv under dagen att inte göra. Jag kan bara inte stå emot det, hur mycket jag än försöker. Jag ska slå sönder skiten, så att det är omöjligt för mig att använda den. Så att knapparna inte fungerar eller liknande. Jag kan bara inte låta bli och den stora frågan är varför jag inte kan det?


Ibland önskar jag att någon kunde banka lite vett i mig eller i alla fall tala om vad jag lider av för psykiska problem. 

Tummen ner för Spotify

Jag blir galen! Jag har en massa låtar jag vill lyssna på, och så slutar spoti-dum-fy att fungera. Jag vet inte om det är mig eller spotify det är fel på, antagligen det förstnämnda. Jag har absolut ingen aning om vad jag gör för fel. Helt plötsligt står det att spotify är offline och att det är "unable to connect to spotify... trying to connect." BULLSHIT! hade dem försökt ordentligt skulle det fungera vid det här laget.

Dagens och veckans diss går helt klart till; S P O T I F Y ....


Blondiner har roligare

jag vet inte om uttrycket stämmer, eftersom att jag aldrig har varit något annat. Men vi låtsas att jag vet vad jag talar om, bara för den här gången. Okej?

var och klippte mig idag. Passade samtidigt på att lägga i några slingor. Jag är supernöj med resultatet, men jag förstår verkligen inte varför jag utsätter mig för detta flera gånger om året. Det gör ju ruskigt ont när frisören ska dra igenom håret i dessa pyttsmå hål i mössan. Jag vet att jag borde göra folieslingor istället, men det blir ju inte lika fint. Det är uppenbart att mormors ordspråk håller i vått och torrt "Vill man vara fin, får man lida pin". Min mormor är en smart kvinna! 
Gick en sväng hem till farmor och farfar, vilket visade sig inte vara ett så smart drag för min figur. Jag åt upp alla deras gelehallon - eller jungfru tuttar som mamma säger -, tre nyligen bakade kakor. Hon skulle nog ha bjudit på äppekpajen om jag inte hade gått. Tur var väl det, för då hade jag ätit upp den också. Dock lönade sig mitt besök. Jag kom hem med bra saker inför maskeraden. Det är bra att ha en farfar som vägrar kasta saker! Dessutom fick jag en bok som jag ska läsa när jag är på gran canaria, Män som hatar kvinnor. Känns som ett ganska bra besök faktiskt.

Gud vad intressant detta måste vara för er att läsa! Sug in all livsviktig information ungdomar!

Där satt den

Äntligen! Jag har efter mycket om och men hittat min outfit till helgens kalas! Jag haar verkligen gått och funderat - och jag vet inte hur många olika personer jag har frågat - men nu är det i alla fall äntligen klart! Jag har min maskerad förklädnad klar. Den är bara att checka av från listan liksom. Det känns ganska bra. Dessutom är jag väldigt nöjd med mitt val. Förstår inte riktigt varför jag inte kom och tänka på det från början? Det bara skriker Jennie om hela grejen. Det är som mamma sa "om Jennie ska vara en person, vem vill hon vara då?"  Nu hoppas jag bara att ingen annan har varit så smart och kommit på samma sak. det skulle ju vara tråkigt. Speciellt om personen klär ut sig bättre än mig! då måste jag nog hälla en öl över den eller något.

Spenderade min söndag med mamma och Limpa i SKHLM ( skärholmen för er tröga). Det var mysigt och lite för mycket stålar brändes även denna shoppingrunda. Avslutade kvällen med god mat, amerikanska revbenspjäll, som förövrigt är min favoriträtt och har alltid varit! det och spaghetti och köttfärssås. Riktigt köttfärssås, ingen jävla smal köttfärssås som mamma har börjat med nu förtiden. Nu sitter jag och avnjuter en smoothie och jag avslutar med orden som någon sa till mig för några dagar sedan "nu ska jag bara njuta av att jag har lov" 


                                


Skämmes tamefan

jag vet, förlåt förlåt. Jag har varit en hemsk människa. Fast till mitt försvar kan jag tala om att jag har varit mycket upptagen och inte fått en ledig stund till datorn sedan jag gick på lov i fredags. Ja, ni läste rätt. Jennie har lov! frihet, känns som ett passande ord.
Det är dock ingen bra förklaring eller ursäkt till varför jag lämnade er i med sådana negativa - och inte alls glada - ord i torsdags. Så mina vänner, försök att sudda ut torsdagens inlägg i era huvuden. Positiva Jennie is back och jag hoppas att jag kommer att få stanna ett bra tag. I alla fall tills nästa gång. 

Vill ni ha en liten quick update?

I fredags  lekte jag med Caroline, som är hemma från norr denna vecka. Jag tycker om det i alla fall, men jag vet dock inte hur hon känner inför det hela. Vi gjorde i alla fall det vi alltid gör när hon är hemma. Tar igen förlorar tid. Det slutar oftast på Vita Villan med en stor och flottig pizza, en Oskar. Denna gång var inget undantag. Efter en oförtjänad tjock måltid begav vi oss hem till mig. Vi tittade på två filmer, åt ännu mer onyttigt och masserade varandra. Eller okej, jag erkänner. Caroline masserade mig och jag drog handen över Carolines rygg några gånger, bara för att inte få dåligt samvete över att hon alltid masserar mig och jag aldrig masserar henne. Nu låter jag som en hemsk kompis, men jag är inte det jämt, trust me.

I lördags var det jobb för hela slanten som gällde. Jag slet som ett djur tills klockan 17.00 och blev på så vis några kronor rikare. Jag åkte snabbare än vinden hem till Ekhammar för att äta middag och den var - som alltid - gudomligt god! Jag och limpa tog vår lilla pärla in till gnesta och medan jag väntade på att Elisa skulle komma in med tåget, åkte vi hem till herr Mikael Larsson, där det bjöds på hockey. När Elisa kom in med tåget var det filmkväll och girltalk som gällde hela natten. Vi kurade ihop oss i soffan och tittade på låt den rätte komma in och Saw 5. Det är lov jag lever för helt enkelt! Då man äntligen har tid för nära och kära.


Vad i...

Jag har haft världens sämsta dag, men som den goda bloggare jag är tänkte jag ignorera det och skriva något roligt ändå. Men när internet lägger av och raderar hela mitt inlägg så tänker jag banne mig inte skriva ett till. Nu får ni stå ut med min ilska och den är inte nådig. JAG ÄR FRUKTANSVÄRD IDAG!
Vad fan är det för fel på allt? Allt jag tar i går sönder, allt jag gör går åt pipsvängen. Jag kan inte ens tala sammanhängande. Det är tillåtet att svära idag, men jag tänker ändå inte göra det. Alla stackare i skolan har redan fått höra ett och annat könsord hoppa ur munnen på mig idag.

Pricken över i:et måste ändå ha varit när min mobil lade av tusen gånger på vägen hem och att jag fick ärtsoppa till mat.

Jag går och lägger mig och hoppas att jag vaknar på andra tankar imorgon.
Den som inte tror mig om att jag har haft en dålig dag kan köra upp ngt. Den har till och med varit så illa att jag är otrevlig. godnatt

Don't bring flowers

titeln till Eric Hassles nya låt. eller den kanske inte är ny? haha, hur som helst så älskar jag den. Härlig på alla sätt och vis. Grym text härligt "gung" i låten är det också.
Min nya favorit kanske? Hurful var trots allt också en favorit ganska länge tills man lyssnade sönder den.
Tacka har jag Linda för att jag började tycka om den här låten, hon knarkar ju sönder den hela dagarna nu när hon sitter här hemma som en invalid. Jag är faktiskt nästan avundsjuk på henne. Jag menar, hon får i alla fall vara hemma och göra ingenting med sitt ben. Mitt är bara fucked up och gör ont varje gång jag sätter mig på huk. Bra att man har underskåp då liksom... jag har kanske sagt det förr? JAG HATAR KNÄN. Ja, jag vet Sandra, hata är ett starkt ord. Men det är den känslan jag har gentemot mina knän.  

I'm under pressure
Kicking into overdrive
I'm a loose cannon
I will not make it out alive

See I'm wrapped around your finger
I'm digging in the dirt
I'm so deep into this shit I can taste the earth
'Cause you're running me in circles
I'm running out of breath
But you ain't gonna stop 'til there's nothing left

Don't bring flowers after I'm dead
Don't bring flowers after I'm dead
Save your givings for the living instead
Don't bring flowers after I'm dead


Låten stämmer så bra överens med mitt liv just nu känns det som. nästan kusligt.


flying solo

Jag vet inte vad jag vill få sagt med rubriken, men om ni kommer ihåg så har jag svårt med rubriker och ... i 2 ½ män, sa precis "flying solo" och det var det enda jag kunde komma på sen. Så ni får helt enkelt finna er i den osammanhängande rubriken. 

Jag fick önska mig något idag, då jag hittade en lös ögonfrans på min kind. Jag önskade mig såklart någonting, någonting jag inte kan berätta för er, hur mycket ni än vill, för jag vill faktiskt att det ska kunna slå in.
Egentligen vet jag inte varför man önskar sig något. det är ju inte direkt så att det kommer att slå in ändå. Fast och andra sidan så kommer jag aldrig ihåg vad jag önskar mig för att se om det faktiskt slår in? Det är konstigt alltihoppa och nu pratar jag om ingenting igen. Det är så lätt att komma på andra tankar, men jag har faktiskt ingen aning om vad jag pratar om förtillfället. Min hjärna är grillad, ni vet som det där programmet där dem grillar folk? Okej, det är ju faktiskt ett humurprogram, men i alla fall. Min hjärna är grillad. Punkt slut. Imorgon måste jag sitta kvar efter skolan i fyra timmar för att vänta på mamma och pappa som ska gå på möte med mig. (nej jag har inte gjort något dumt, jag är en mönster elev!)
Det känns ju kul, men för att vara lite positiv får jag ju extra tid för att plugga och kanske kan gå och äta middag på donken!

                           

Slaveri

Det har min "Kära" syster börjat med nu när hon är skadad. Igen... Hon var nämligen ute på krogen i helgen och klev snett, så nu sitter hon här återigen som en invalid. För att komma tillbaks till ämnet så kör hon med mig som värsta slaven. "Jennie kan d inte hämta mandarin åt mig? Nej, förresten ta två" hm. jag känner att detta kommer att sluta med en strypning från mig sida.
Nejdå, jag är snäll, så som den goda och vänliga syster jag är hjälper jag henne!

Jag har varit på body power idag, och det är precis vad det låter som. Man arbetar med kroppen och det är jävligt mycket power med i matchen. Nej, okej. Inte riktigt kanske. Men tränar gjorde jag i alla fall! Jag kommer att ha hysteriskt ont i mina armar imorgon, så ska försöka att hålla mig ifrån alla som kan tänkas slå mig på armarna.
Fråga mig inte hur, men mitt humör är på topp idag. Fick MVG på körkortsteori provet, så det kanske är det som gör det hela? Nej, det tror jag faktsikt inte. Faktum är att jag borde oroa mig för engelskaprovet imorgon, då jag har pluggat alldeles för lite, i stort sett ingenting. Det som är lite underligt är att jag inte känner någon som helst oro, eller ångest. Jag orkar helt enkelt inte bry mig, för vet ni? Om fyra dagar har jag lov och min hjärna har redan gått på lov.

Självdisciplin?

Någon gång under mina nästan 18 år har jag tappat det. Jag har ingen som helst självdisciplin kvar. Den är som bortblåst, tragiskt nog. Jag och Isabelle kom just överens som att inte studera något mer idag och väljer hellre att ta ett IG på engelska provet. Det känns faktiskt kanske bra, då jag inte ens har någon ork kvar för att vara irriterad över detta faktum. 

nu ska jag spendera kvällen med att titta på så många serier jag hinner med! Jag förtjänar det idag. Då jag var tvungen att gå upp jättetidigt för att åka till jobbet. Det enda som var härligt med gårdagen var att jag fick umgås med mina kära vänner. Amanda, Erik, Pier, Elisabeth och Jag slog hos ner hemma hos Amanda och åt spaghetti och körfärsås. Efter det spelade vi sällskapspel och jag önskar att jag kunde säga att mitt lag vann, men jag ljuger aldrig. Senare tittade vi på film. Vi hade hyrt den, men den var så pass dålig att vi var tvungna att stänga av den. Vi bytte helt enkelt film och den funkade bra, så vi fick vår mystid i soffan. Pier somnade som vanligt och började snarka som vanligt. Alltid pier liksom. 
Kvällen var perfekt och mysig. tack för det! 
 
                           
                                       Jag kan inte hjälpa det, jag älskar disneyfilmer.


Varm choklad med grädde

Det är förfärligt gott kan jag be att få tala om. Jag har ätit något från att jag satte mig vid matbordet klockan sex (och nej, det är inte alls för tidigt att äta då) så nu känner jag mig lika uppsvullen som en ballong. 

Jag är fruktansvärt trött. undrar om jag orkar hålla mig vaken under hela Idol? Jag har ångest inför jobbet imorgon, vad hade banan för kod nu igen? 4011 eller 1140? Avokado, 4046 eller 4728? Nej, just det det sistnämnda var ju potatis. Kom ihåg att vara trevlig också. Ignorera alla elaka tanter som bara måste hitta något att klaga på "Klart jag vill har kvittot. Jag förstår inte varför ni ens frågar om det! Man ska bara ge kvittot utan att fråga, det borde ni om någon ha lärt er!" Ja, för det är ju inte så att alla andra i hela affären skulle bli arga om jag INTE frågade om de ville ha kvittot. Tjurtant. Sådan som hon kan inte ha något liv, så enda gången de kommer ut bland folk, tar de tillfället i akt för att få klaga på allt de kan.
Nu försvann mina tankar iväg helt och hållet. Jag som skulle skriva om hur mycket jag tycker om varm choklad med grädde.

                
     Om man bara hade fått sådär mycket grädde sin kopp och två polkagrisar bredvid.

Plötsligt händer det

Det är alltid kul att höra när det går bra för andra. Jag vet en som är ruskigt lycklig just nu, och jag tror att det har och göra med en viss pojke. (nej, det är inte jag som pratar om mig själv i tredje person)
Ruskigt glad för hennes skull är jag i alla fall!
När är det min tur?

Jag känner en ganska kraftig saknad efter Caroline just nu. Det ska bli skönt att träffa henne igen nästa helg. Hur länge sedan var det sedan sist liksom? tre månader? usch, skärpning! Ibland undrar jag varför du var tvungen att välja att gå i skolan där uppe? Det är ju mitt i ingenstans ju! Fast bara du är glad, så är jag glad. Ah, ni vet hur det funkar va?

SNART ÄR DET LOV!
Jag vill och behöver verkligen lite lov nu. Min hjärna protesterar på alla möjliga vis. Den får dock inte kollapsa än, då jag har två läxor, två prov och två inlämningar kvar att ta itu med. Fast det ska vi inte tänka på nu, när det är helg. Idag och imorgon är pluggfria dagar och morgondagen hoppas jag kommer att bli bra. Jag vill i alla fall inte göra bort mig på något sätt på jobbet imorgon. Men det känns ändå som att det kan bli så, då mitt mentala tillstånd inte tycks vara på topp.

                                 
                                                                               ♥♥
                                 


Jag hoppas att du vet att jag tycker om dig

jag tror det stavas korkad?

Ibland vill jag bara ta en jättestor hammar och slå mig själv i huvudet med! Jag är den stördaste människan i hela världen. Kommer hem från skolan och känner mig faktiskt ganska sugen - för en gångs skull - på att ta tag i spanskan. Jag resonerade så att det var viktigast att ta itu med, då vi har prov imorgon. Jag kände mig verkligen duktigt som resonerade så, det finns ju trots allt roligare saker att göra. Nej, men det hjälpte inte att jag var klok! Självklart ligger alla mina anteckningar kvar i skolan, så jag måste åka in tidigare imorgon för att plugga, eftersom jag verkligen inte kan det. Hur kul är det på en skala? Ah, precis. -150!!
Jag fick dock ett "klockrent MVG" på geografi provet och min kära lärare, väldigt bra förövrigt, använde till och med ord som grymt! Jag känner mig trots allt ganska nöjd. Det väger dock inte upp att jag är totalt körd i huvudet och knappt klarar av att hitta till mitt eget sovrum här hemma längre för att jag är så förvirrad. Dessutom kommer jag att belönas med en grym träningsvärk efter skolans hårda gymnastikpass. Tack för den Sarah och Sandra! haha 

            
                                                 
                                                                               3 år 
                                             
                                                                               15 år 

Tiden går alldeles för fort.
bland kan jag sakna hur lätt allting var.
Hakuna Matata tiden


systrarna skadad

inte igen...
Linda ska operera sig igen, denna gång för att hennes vänstra korsband är av och inte det högra som förra gången. Det enda positiva jag kan få ur det här är att hon inte har några knän kvar som kan gå sönder sen.
Mitt knä strular igen. Jag får inte vara inärheten av någonting som har med lagsport och boll att göra, det har jag lovat min sjukgymnast. Jag får inte spela fotboll inomhus på hela vintern och jag måste gymma tre dagar i veckan. Sedan kanske jag kan spela fotboll till våren, med en vidrig betoning på kanske. Är det så konstigt att jag inte orkar vara positiv ibland?

Trots allt så finns det något positivt att få ut ur dagen. Jag var nyss på fotbollsmöte och det ser ut som att det kan bli ett damlag nästa år. Det känns faktiskt toppen, då har jag något att kämpa för. (sista gången jag försöker och om det inte går måste jag lägga skorna på hyllan om jag fortfarande vill bo hemma.)
Jag hade dessutom bara tre slarvfel på matteprovet som vi fick tillbaks idag, så jag borde vara nöjd. Dock ni som känner mig vet ju att jag inte är det. Tre fel är liksom tre fel för mycket. Jag vet, ett lyxproblem, men ändå.

Nu ska jag hålla alla tummar jag har för att Sverige ska vinna idag, så att jag slipper flytta utomlands. Jag trivs ändå här. Åtminstone lite grann.


positivitet?

det känns som att det är något svårt att hålla fast vid nu förtiden. Jag lyckas riktigt bra i början av dagen, tills jag kliver innanför dörren här hemma och brer ut alla mina läxböcker över sängen. Jag gör samma misstag varje gång. Varför vill jag se hur mycket jag har att göra? Jag måste vara planetens mest korkade person!
Satte mig dessutom med vår härliga inlämningsuppgift vi har fått i svenskan. Att analysera en dikt! Klockers liksom. Jag känner inte alls för att skriva den, då jag inte alls är poetisk av mig eller kan sätta mig in i dikten och verkligen "se" vad personen vill få fram genom att skriva den. Jag förstår bara inte! Hur svårt kan det vara att tala klarspårk? "jag älskar dig" "jag hatar dig" "jag vill inte leva längre, då jag känner mig ensam". Sådär, nu har jag analyserat typ varenda dikt i hela världen. åh, jag känner negativiteten komma krympande. Jävla dikt helvete

MEN, för att föra över tankarna åt mer positiva håll, så kan jag tala om att jag faktiskt räknar ner nu. Dock inte till lovet, även om det också ska bli väldigt skönt. Nej, anledningen till min nedräkning är helt klart resan! hela familjen + Vivvi drar till vårt älskade Anfi på gran canaria. Mitt andra hem!

SER NI INTE HUR FINT DET ÄR?! 

                                 
                                
                                
                                                                            jag är såld

mogna klubben

tack till "dd" som kommenterade med sin fyndiga och intelligenta kommentar "den här bloggen suuger ju". Jag önskar att jag också var så modig att jag vågade skriva kommentarer på andras bloggar under ett annat namn, bara för att jag inte vågar stå för det jag tycker. Jag är verkligen imponerad av det faktum att personen i fråga läser bloggen om den nu "suger så hårt" som den här tycks göra. Jag glädjer mig över att göra livet surt för dig genom att ignorera din kommentar! Men tack för din synpunkt, den åkte rak i papperskorgen!


Lyckans dag?

Det måste vara någon form av en lyckodag för mig idag.
Jag slog mig ner i tv soffan vid sex snåret och tittade på One Tree Hill, som förevrigt är makalöst bra. älskar det! Timmen efter det väntade priviliged. Jag fick gråta ur mig några tårar till båda programmen. Nu när klockan är åtta, ser jag att Superman Returns börjar! HUR BRA ÄR INTE DET PÅ EN SKALA?
Jag älskar stålmannen och just den här filmenn hag jar velat se hur länge som helst. Det måste vara tv gudarna som har hört mina böner. Jag menar, eftersom att jag är laglydig och inte laddar ner så måste jag vänta tills jag kan hyra eller att filmerna går på tv.
Så jag menar, ni har här en mycket nöjd Jennie. Pricken över i:et är att den går från klockan åtta också, vilket betyder att jag hinner se klart hela filmen innan jag slocknar.
Som sagt, det måste  vara någon form av en lyckodag.

Tack tvgudarna!

                       
                                                                 mums
                        (ett ständigt återkommande ord från min sida har jag märkt)

svårt med rubriker

Skriva fyndiga rubriker är inte min grej. Jag skriver ett inlägg och sedan får jag spendera en kvart med att försöka hitta på en rubrik, som sedan slutar med att jag skiter i det och skriver det första jag kommer att tänka på. Därav ruttna rubrik som denna.

Var inne på www.pliktverket.se förut och fyllde in någon ansökan till Lumpen. Det är inte så att jag faktiskt funderar på att göra lumpen. Lappen bara damp ner i brevlådan och så gjorde jag det här frågeformuläret som kommer att avgöra om jag är lämplig för lumpen eller inte. Jag tror att jag redan vet svaret på den frågan faktiskt, det vill säga att jag inte är lämplig. Dem kommer aldrig att ta in en invalid jävla brud som inte ens hittar hem från Stockholm. Hur som helst så var det ändå ganska knepiga frågor, man var ju tvungen att verkligen känns sig själv och kunna tala om vad man är för en person. Hälften av frågorna fick jag fråga mamma om råd.
Vi får väl se vad som händer nu, för man måste väl inte göra lumpen när man väl har fyllt i det här frågeformuläret? För då skulle jag har fyllt i alla möjliga sjukdomar och besvär. attans! 

Alla som kan se Jennie i militärkläder och lyda order på ett bra sätt räcker upp en hand?!
Ingen?
Nej, jag håller med. Dömt att misslyckas.
Tror inte att jag skulle klara av att bära upp kläderna med den auktoritet som krävs, jag är trots allt bara en lantjänta.


I'm a fool

Har precis skalat och klyftat potatis till min och pappas middag. Gamla och goda Westlife låtar pumpar ur högtalarna på datorn. Det spelar ingen roll vad ni säger, Westlife var/är grymma!
Jag tror faktiskt inte att jag överdriver när jag säger att jag kan 95% av alla deras låtar. Utantill. Jag tröttnar liksom aldrig på dem. Det är samma sak med Michael Jacksons låtar. Det går inte att tröttna!
Jag kanske borde lyssna på något mer fartfyllt så jag taggar till riktigt ordentligt till kvällens match, Sverige-Danmark? Kanske borde jag sätta på mera mål eller du gamla du fria istället? Hur som helst, westlife eller inte, jag är redan taggad! Måtte dem vinna bara. Annars kommer jag inte kunna ta ansvar för mina handlingar i soffan. Stoppningarna i kuddarna ligger risigt till.
Pappa insåg nu, ett halvår försent, att jag har skaffat blogg. han frågade lite försynt om jag hade några hemligheter på bloggen. Självklart har jag inte det, så jag lät honom läsa. Det enda kan hade att klaga på var att jag inte skrev tillräkligt mycket om honom. Han sa faktiskt: " du kan väl skriva något om mig? Något i stil med 'Min pappa kan rulla på magen, därför är han världens bästa pappa' ". Ja, visst pappa, allt för dig:
Min pappa kan rulla på magen, därför är han världens bästa pappa. Nog för att du är ganska grym på att rulla på magen, men det är inte därför du är världens bästa pappa. Det finns det tusen olika anledningar som bevisar det.
                                                                     Te amo ♥
                             

Nej, dags att gala vidare.

" So how do I say,Do I say goodbye
We both have our dreams, We both wanna fly
So let's take tonight, To carry us through the lonely times " lalalala


något radikalt

jag känner bara för att göra något riktigt galet. Jag vill slå klackarna i taket och glömma att det finns en morgondag. Men främst av allt vill jag glömma bort att det finns en nästa vecka. Jag vill vara galen, spåra ur.

"Jag vill kasta loss, och lära mig slåss
Raka av mitt hår och bäras ut på bår
ta tjuren vid hornen och hålla dem hårt
lita på sanningen och kväva all gråt
börja sluta tro och låta vansinnet gro
jag vill sparka bakut och göra något sjukt"


Det beskriver verkligen vad jag känner just nu. Jag vill bara göra något radikalt. Något olagligt?
Nej, okej. det var att gå för långt, men ni fattar grejen. Jag vill bara känna att jag lever och inte är någon jävla vandrande pluggmaskin. Jag vill övergå från pluggmaskinen, till party- och dansmaskinen! åh, det klingar fint eller hur?

Jag börjar redan ikväll. 

                             

Äntligen

Det har känts som att veckan har pågått i en evighet. Jag började tvivla på mitt mentala tillstånd där ett tag. Skönt att det är över, nya tag som kommer fram över! (ända tills måndag, då man är tillbaks på ruta ett)

Jag hade debatt på naturkunskapen idag. Det gick inte så bra. Jag är inte nöjd. vad ska jag säga mer? jag blir bara frustrerad och irriterad. Inte alls min grej längre. Förut kunde jag verkligen gå igång på att diskutera och det var det roligaste jag visste. (okej, nu överdrev jag, men ni fattar) Nu känns det bara jobbigt och irriterande.
Allt som verkligen kändes som "jag" förut, känns inte längre som mig längre. Vad har min människa blivit för en människa så att säga? 
Ahaja, här ar vi positiva. Det är inte det att jag är ledsen över detta faktum, utan jag undrar mest. Vart tog den stenhårda och diskussions glada tjejen vägen? Jag orkar inte ens gå in i en diskussion med någon längre. Känns lönlöst, meningslöst. välj själv liksom.
Har jag gått och blivit en riktigt mjukis?
på gott och ont kanske?


Jag tänkte rätt, ända tills jag tänkte fel
och nu kan jag inte komma härifrån.
Hjälp mig?
 
                                                                                ♥

Snillet (also know as) Jennie

Jag tänkte rätt, ända tills jag tänkte fel.
ja, det är ju egentligen ganska logiskt om man tänker efter, man kan ju bara tänka rätt eller fel liksom. Eller finns det något mitt emellan? Jag vet då inte. Just nu är jag alldeles för trött, eller kalla det trög om du vill, för att fungera normalt. Jag säger som dem gör i mean girls; "Jennie is too gay to function" fast utan gay då alltså. "Jennie is too trög to function". Såja, bättre!

Jag vet inte hur många blunders jag har gjort idag? någon som håller räkningen?
De två största och som faktiskt började gör mig lite orolig var när jag skulle gå ut ur klassrummet efter att ha skrivit ett matematikprov, direkt skickat från helvetet. Jag måste verkligen ha spenderat all min hjärnkapacitet under provet, för när jag skulle ut genom dörren fick jag inte ens upp den. Jag har dessutom hört att man behöver IQ 25 för att kunna öppna en dörr, så vad säger det om mitt tillstånd? Nämen inte behöver jag vara orolig heller. Andra blundern var när vi satt och väntade på att vi ska få skriva matteprovet. Jag var väl kanske inte den trevligaste människan för stunden, då jag var ruskigt frusterad och rädd för att skriva mitt första IG i världshistorien. Vi satt där i alla fall, stora delar av klassen och bara umgicks och gjorde läxor som inte hade gjorts, (alla andra var ambitiösa, medan jag tjurade). Donald satt brevid mig när jag kläckte ur mig "Jag går hellre in och tar ett frivilligt MVG än att skriva IG när jag verkligen försöker" Donald och alla andra tittade på mig som att jag var dum i huvudet, och jag förstår dem. Jag undrar faktiskt själv. Det jag egentligen ville få fram var att jag hellre går in där och tar ett IG frivilligt, det vill säga att jag skiter i att skriva provet, än att få IG på provet efter att jag verkligen har försökt. Då skulle jag inte känna mig så rutten. Jag menar, jag har ju spenderat 12 timmar på bara matte de senaste dagarna, så något borde ju ha fastnat tycker man!

Alltså, Härmed kan ni kalla mig snillet eller något annat fyndigt, för jag känner verkligen att jag förtjänar det!

Singing bee celeb

Sitter framför TV:n och små gluttar lite på Singing Bee Celeb och jag vill bara säga det att... Fyfan vad jag skulle sopa mattan med dem allihoppa! Jag skulle total krossa varenda liten jäkel. usch, nu blev jag ju sugen på att sjunga Sing Star. Någon som är sugen på att gå en match? Jag kan inte garantera att jag inte krossar er, men ni kan ju i alla fall försöka mot mästaren. Det är inte så att jag skryter eller så, men jag blir Sing Star 99 gånger av fallen. jag säger bara det.

Vem försöker jag lura? klart jag skryter!

Jag känner mig faktiskt på bra humör. Vet inte varför, kanske beror det på för att jag kunde spela innebandy på gymnastiken idag, utan att jag kände någonting i knät? KLOCKERS!
Klockers betyder förövrigt något bra, för er som inte förstår det. Jag har dock inte kunna klura ut vad än.

Tack säger jag till Erik Erkan Larsson, som hjälpte mig med matten idag på tåget. Det måste banne mig ha varit det som gjorde att det inte sket sig total på provet idag! Gracias Amigo!


                                                                              ♥

hur stavas det?

Jag tror att det stavas t r ö t t. Jag har aldrig varit med om något liknande. Jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Det är till och med i den grad att ögonen bokstavligen sluts även fast jag försöker hålla dem öppna för glatta livet. När mamma kom hem i kväll så kunde jag inte ens prata. Fick inte fram ord, det var bara ett långt ända mummel. Även fast jag verkligen försökte. Det är väl ändå inte normalt? det måste vara alla timmar jag har spenderat genom att titta ner i matteboken. Kul att pluggningen ger en nackskador också.
sitter här med en vete kudde om axlarna samtidigt som jag tittar på det otroligt bra programmet, two and a half men.

Vad skriver jag egentligen? jag är för trött för att veta det själv. säng ljuva säng, jag älskar dig

Viktigt

hur kunde jag glömma något så viktigt? detta är ju den viktigaste dagen på hela året förutom min födelsedag, julafton, nyårs afton, påsk och midsommar. Kan ni klura ut vad det är? neeje, inte min halvfödelsedag, det är ju för sjutton min namnsdag!
Den var till och med så obetydlig att jag själv glömde bort den. Pappa ringde från mobilen imorse och grattade mig och jag fick sms av mormor och morfar på eftermiddagen. Mamma kom hem med ett paket också, vilket hon i och för sig måste lämna  tillbaka, men ändå, tanken var god!
Ja, så det ända jag ville säga var väl Grattis Jennie! Jag tackar så mycket.


Ruttet att det bara står JennY och Jennifer i almenackan... JennIE är ju så himla mycket finare, det klingar liksom bättre i öronen. (nej, jag säger inte detta för att jag heter Jennie, det är helt enkelt sanningen!)


tolv

siffran på hur många timmar jag har pluggat efter skoltid på fyra dagar. 5-6 av dem var i helgen...
nejmen jag ääälskar skolan!

Jag började nästan gapskratta igår kväll när jag skulle gå och lägga mig. Jag kände mig nämligen väldigt nöjd över att få ställa fram alarmet från 06.05 till 06.15. Det är verkligen tragiskt när man känner sig glad över tio minuters extra sovmorgon. tio minuter liksom.. det är så lång tid det tar för mig att vakna liksom...

Ikväll är det house. Det känns ruskigt skönt att veta att jag har två timmar att bara sitta och inte göra någonting. Jag funderar på att ta tag i det där med körskola och byte av mobil snart. Mobilen har verkligen sett sina bästa dagar. Jag håller tummarna varje dag för att den inte ska falla sönder när jag använder den. Den används trots allt fortfarande ganska flitigt, även om ingen vill smsa med mig bara för att jag inte har comviq. Det är också en sak som ska förändras inom kort! Jag ska banne mig byta till comviq, har nämligen väntat på detta i två år, eftersom att (pucko) mamma har bundit upp mig på ett jävla 3 abonnemang. Sååå, byter ni till något annat nu när jag äntligen skaffar comviq ska jag halshugga er längs med fotknölarna! sanna mina ord!
(jag säger det med kärlek) '

                                
                                                             när jag är från min bästa sida. 
                                    Håret åt alla håll och kanter, en härlig grimars och godis i handen!


sudda

Jag suddar ut det förra inlägget lite snabbt sådär. Jag skulle ju trots allt slut upp med att vara aggresiv och bitter.
För att nämna något bra så kände jag verkligen en härlig höst känsla idag när jag klev av bussen här hemma i eftermiddags. Jag kliver av bussen och känner hur det verkligen luktar höst. Ni vet när man känner doften som kommer från löven när de ringlar ner mot marken? Om ni inte har känt den doften, så har ni missat något. Jag vet inte, men hela känslan kan ha berott på hur fint allting var. Min lilla tur hem från bussen, upp för backen och precis bakom krönet där det vilar en lång raksträcka. En raksträcka som just nu ser ut att vara hämtad ur en sagobok. Jag önskar verkligen att jag hade haft I-kusins eller Pirrsens digital kamera där då, så jag verkligen hade kunnat fånga ögonblicket. Hur fint som helst!

Haha, kul att det blev lite poesi och djupa formuleringar precis efter att jag har ratat det så totalt, men ah. Jag hoppas att ni förstår min "känsla jag vill förmedla", nämligen glädje. Hoppas detta kompenserar mitt förra och mycket usla inlägg.


Du gjorde det igen, tack.
Vad skulle jag göra utan dig?

Sisten

Det känns ju sådär lagom kul att jag kommer hem sist av alla i hela familjen. Halv sex alldeles för många dagar. Jag har alldeles för mycket att göra i skolan och jag hinner därför inte träna. MEN, inte är jag bitter för det. Nej, aldrig. Solen skiner alltid här hemma på Ekhammar. Mitt liv är verkligen toppen!

IRONI

nej, okej. Nu överdrev jag. Jag är bara på dåligt humör för stunden, eftersom att jag behöver hitta en äcklig svensk dikt. Vem vill skriva dikter? inte jag i alla fall! Jag kommer aldrig att ha användning för skiten och jag kommer aldrig ens vilja försöka förstå mig på poesi heller.
Varför skulle jag sätta mig och leta dikter just idag för? jag var faktiskt väldigt glad ända fram till halv åtta. Till och med matematiken gick bra, och då är det fasiken till och med! Jag ska inte klaga. Jag ska inte det, men ibland orkar jag bara inte trycka undan det. Ilskan får faktiskt ta över ibland. ja, jag vet, ibland.

Skönheten & odjuret

Var uppenbarligen min favoritfilm när jag var liten. Mamma talade om det för mig idag, när vi skulle sätta oss och titta på den. Mamsen, Limpa och jag kände helt plötsligt bara ett starkt sug efter att krympa ner i soffan med en filt och mysa framför en disneyfilm. Lotten föll på Skönheten och odjuret. Det märktes att jag har tittat på filmen några gånger, då ljudet var helt paj och sprakade lite då och då.
Jag är helt förundrad över hur man kan rita så bra och verkligen fånga en känsla i ett tecknat ansikte som skaparna disney alltid tycks få. En sak som är säker är dock att det var bättre förr. Skönheten och odjuret tar alla andra filmer tusen gånger om. Odjuret knäcker!
Dessutom har filmen ett väldigt bra budskap som jag skulle önska att allt fler personer skulle ta till sig. Skönheten sitter inte på utsidan.
Det tåls att tänka på, då jag är så fruktansvärt trött på alla ytliga människor 

                         
                                     Jag kommer aldrig att växa ifrån tecknat. Mums!


Planering

Planering måste fasen vara halva nöjet. Jag och Linda Kjellis satt i säkert fyra timmar igår och letade efter resor inför nästa sommar. Ni har ingen aning om hur sugna vi blev på att åka. Vi är hur redo som helst. Party, sol och goda vänner! Hur grymt som helst, om du frågar mig. Nu hoppas vi bara att Elisa nappar på vår idé. Håll tummarna!
                         

Efter det satt vi ute i jacuzzin i två timmar och myste. Pratade om allt mellan himmel och jord. Jag behövde verkligen bara sitta och prata, prata om ingening och prata om allt. Kvällen var i sig helt kanon, och vi avslutade med att lika och stortjuta till Pearl Harbor. GRYM! Ibland känner man sig bara väldigt bortskämd över hur bra människor man har runt sig 24/7.  

                          


Mätt och belåten

Nu är jag sådär härligt mätt efter att ha ätit en sådan där ruskigt god och mysig familjemiddag. Efterrätten blev godis som man åt när man var liten. Mamma hade varit inne på Jarbells och sett dem stå där i hyllan, hon var tydligen bara tvungen att köpa dem, eller som hon sa "Jag blev sååå sugen". I alla fall, så var det sådana där dumleklubbor ni, ni vet? Och snören. Sådana snören som har en stor elefant på framsidan, närmare bestämt med kola smak. MUMS! Ibland saknar jag att vara liten och att åka till det "häftiga" jarbells och handla lördagsgodis för hela sin stora veckopeng. Sedan att få sitta och titta på Disney dags och höra mamma och pappa sittandes nere vi köksbordet, små pratandes med varandra. Pappa saknar det visst också. Jag har för mig att han använde ord som "Ni var så mycket sötare förut och så mycket roligare" för ungefär tio minuter sedan. haha, tack pappa, jag älskar dig också! 

Bion ikväll kanske blir med Viveka och Lina också. Får se, hur som helst verkar det bli av. Jag tvivlar dock fortfarande, eftersom att syster ligger och sover i soffan. Bio eller inte bio? det är frågan! Vi får se hur det blir.

Födelsedags bio

Det är det min fredag bjuder på. Jag ska på bio med min syster. Det ska bli ruskigt skönt och mysigt att få komma ut lite. Jag har varit hemma i tre helger i sträck. Jag har ärligt talat inte ens klivit ut ur huset på helgerna. Är jag verkligen så hemmakär? Kanske, kanske inte. Hur som helst ska det bli mysigt att bara få ha Limpa för sig själv en kväll. Vi ska fira min födelsedag, som var för typ 8 månader sedan. Eller jag ska rättare sagt få min present. Lite sent ute, men så är det när båda två har fullt upp och ens syster prioriterar krogen framför mig. ( Jag skulle ha gjort likadant ) Det är det som gör det hela så toppen liksom, vi älskar varandra, så länge vi slipper umgås!
 Nej, skämt och sido. Det ska bli kul och jag ser faktiskt fram emot det. :)

Nu luktar det mat, kanske ska kila ner i köket och ta mig en titt på vad det ska bli för smarrigt? (Tack och lov för att det är helg och mamma lagar mat igen!) mums!


Jag tycker bara om dig mer och mer för varje dag som går.
Sluta inte med det du gör.
du gör mig alltid glad.

dagens

Dagens kommentar kom helt klart från min kära syster för sisådär en halvtimme sedan när vi tittade på idol.
Jag talar gärna om för er hur det lät, eftersom att det är värt att dokumentera. Jag hoppas att alla har papper och penna? det kan komma till användning till provet! (sorry, skolan tar verkligen över ens liv)

Anyway, Mamma och Limpa satt i den stora soffan och jag hade - som vanligt - fläkt ut mig i den mindre. Vi tittade naturligtvis på idol som alla andra vardagar nu förtiden. Tove, - den där söta tjejen ni vet? - hon skulle precis upp på scenen och innan det visar de ett klipp om henne där man får se hennes väg till idol. Hon talar om att hon var jättenervös för att träffa Anders Bagge (<3), eftersom att hon aldrig har träffat en så känd person förut. Det är nu mamma rynkar lite på näsan och säger "men vadå, Sååå känd är han väl ändå inte?" Linda vänder sig mot mamma och tittar på henne som att hon vore helt dum i huvudet - när det egentligen är hon som är det - och säger: " Men hallå? Vem vet inte vem Peter Svartling är?"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Verkligen den roligaste kommentaren idag. Om ni inte förstår det roliga i det hela, blir jag väldigt besviken på er. Då ska ni nog ta er en funderare om ni verkligen inte är lika korkade som min kära syster.
Grattis Linda, du blir bara dummare och dummare! Det kommer med åren när man blir äldre är jag rädd. (Första gången jag inte vill fylla arton?! )

                              
                                         tur för dig att jag älskar dig trots dina brister <3

RSS 2.0