Calle

Jag ville bara tala om för alla att Calle är min favorit, och det har han varit från den allra första början. Så vinner han, vill jag ha det nedprintat. För då kan ingen komma och säga att jag bara säger det för att han vann.

                              
                                                        Bjuder på en sexig bild på min favorit!

Dessuton gillar jag Tove, Jon, Eddie, Erika, Moa... ja, nästan alla. Livet känns ganska mycket lättare att leva nu förtiden. Alla mina serier är tillbaka, och jag vet hur jag ska spendera mina kvällar (förutom plugget). Ikväll är det House som gäller för första tisdagen iår. Imorgon är det Grey's. GLÖM INTE!

Träningsvärk?

Ohyes, det kommer Jennie att ha imorgon! Jag var på body power med mamma idag. jag vet, det låter töntigt, men fan så jobbigt och bra. Jag känner dock att jag är alldeles för otränad. Jag menar, när till och med 60 åriga tanter orkar lyfta mer än mig så har det väl ändå gått för långt?
Okej, jag kanske tog i lite nu, men jag orkar verkligen ingenting. Nog för att jag aldrig har varit stark, men jag har varit mycket mindre svag, om jag säger så.

Dagen har verkligen varit min lyckodag på sätt och vis. Vi slutade tidigare så att jag och Johan hann med ett tidigare tåg. Väl i gnesta, slapp jag vänta i en timme på bussen och fick skjuts av Hannas mamma hem. När jag kom hem hann jag plugga så pass mycket att jag skulle kunna åka och träna OCH titta på idol. dessutom har jag tränat!! Nu är det dags mina vänner, Jennie kommer att bli fit!
(någongång i livet i alla fall)

Snart är biljetten bokad också. Torps, watch out!

Idioti

Jag måste vara den största idioten på hela planeten. Jag lovar.
Varför valde jag Tumba Gymnasium för? Påminn mig någon?! Jag gjorde det, jag aldrig borde ha gjort - någonsin -  jag öppnade prov kalendern på en söndag. Mitt i söndagsångesten! Ännu ett misstag var att räkna alla mina prov som jag vet om - obsevera vet om - att jag har innan lovet. Jag vet inte ens om jag klarar av att skriva det, risken är stor att ni kommer att vilja klösa ögonen ur er. Jag har 8 FUCKING prov. Plus att jag kommer att få en inlämning lite här och där som en stor bonus. Ibland är väl livet ändå för härlig?
ordet jag letar efter är nog idioti. Saken blev inte bättre av att Sofia inte har ett enda...

Söndagsångest har belägrat min kropp för sista gången den här veckan. Jag kan dock inte lova hur det kommer att vara nästa.
 Nu är det film som gäller, Hitch mina vänner.

                                                      och ja, Will smith är gudomlig!


rör på fläsket!

Det är det jag ska ägna mitt liv åt de närmaste veckorna. Nu är det slut på chips, läsk och godis! Langa fram bananer och äpplen, nu ska det bli andra bullar tills utlandsresan i höst! Jag ska vara fit tills dess.
Imorgon införskaffas det gymkort och jag hoppas innerligt att jag får användning för det. Det är ju trots allt inte så lite pengar man pungar ut med för att försöka få drömkroppen. Drömkroppen jag antagligen, aldrig någonsin kommer att uppnå. Med vad sjutton, man lever ju för sina drömmar right?

L-kusin

ytterligare en hemma kväll.
jag hatar att inte vara arton.
Livet är så trist. Jag vill ha körkort.
jag vill vara fri att kunna ta
mig vart jag vill när jag vill.


Tog en lång promenad idag. Kände att jag behövde rensa tankarna lite. Dock blev det inte så mycket sådant, eftersom L-kusin gjorde mig sällskap. Det är jag enormt tacksam för, då jag har fått nog av mitt eget sällskap. Efter det skjutsade Johan in oss till gnesta och vi solade. Asskönt! :)
Tack L-kusin, jag behövde det.


...Om bara alla kunde vara som du

Ny design

Jag börjar lära mig lite smått nu. bättre sent än aldrig, börjar få en ny innebörd för mig!
känns inte bloggen nu sådär lagom mysig och höstig? Jag tycker i alla fall det, så jag är mer än nöjd. :)
Lite sådär tjejigt också, men det får ni stå ut med.
Jag är ju trots allt flicka.

Frågan är: ska jag tjocka chips eller inte?













sprid det inte vidare, men jag berättar en hemlis för dig nu. Det blir det förstnämda.
Ska även mysa med kissen som verkar vara på kelhumör och det tackar jag inte nej till i mina ensamma höstdagar.

Disneydags!

Om Sandra saknar sitt svarta hår, så saknar jag mitt långa. Jag har aldrig varit med om ett hår som växer så långsamt som mitt? Jag blir snart galen! bokstavligen alltså. Snart börjar jag väl springa runt här som den där störda och väldigt irriterande fågeln, som är med i Kalle Anka på julafton. Ni kan inte, inte veta vilken jag menar?!

                      

På tal om Kalle Anka, så hade jag och mina klasskamrater en givande pratstund om Disney filmer igår. Jag vet inte om ni har märkt det, men jag är fortfarande helt såld på Disney. Och nej, på den fronten kommer jag aldrig att växa upp! Vi började i alla fall diskutera vilka disneyfilmer man tittade på som liten, eller egentligen var det väl tecknet och barnprogram överhuvudtaget som kom upp på tapeten. Jag måste i ärlighetens namn få säga att jag tycker att landet från ingenstans är otroligt bra, fast och andra sidan. Vilken tecknad film tycker jag inte om? I alla fall.. moving on.. Den filmen och Bumbibjörnarna var stora favoriter. Dessutom har jag fortfarande inte sett Herkules och det är väl sisådär ett halvår sedan jag kom på att jag ville se den? Skärpning Jennie! Jag kanske borde åka hem till Lennies och plundra hans filmhylla? Han sa ju faktiskt att han hade en hel bokhylla full. Jag tycker att det låter som himmelriket jag. Imorgon när han vaknar och det inte finns en enda film kvar i hyllan, kan han inte komma och säga att det var jag. Det finns inga belägg för det! 

                                                           
                                                                    ASBRA


punkt



Ibland känns allting bara tungt




Skoljoggen

Gick faktiskt relativt bra, även om jag inte alls gjorde som jag sa att jag skulle göra. Nämligen springa hela vägen. Jag var tvungen att gå i uppförsbackarna på grund av mitt cp knä som gör ont när jag tar i när jag springer uppför. Eller jag kan inte riktigt förklara känslan, men deet är som att knät låser sig. Låter det troligt? Jag vet inte, men något händer och sker i alla fall. Jag är ändå ganska nöjd, då jag kom in runt 20 sträcket.
Jag ska inte klaga, men nästa år. Då gäller det. Jag ska helst komma under 18 minuter. är det ett rimligt mål?

Aja, 2 ½ män är roligare än mitt babbel, så titta! 

Ett gott skratt

Dagens guldstjärna går till Donald Tottras, som alltid lyckas - omedvetet - få mig att skratta så att jag börjar gråta. Idag när vi står utanför klassrummet och väntar på att vi ska börja, sätter sig tokstollen ner, medan har har plaserat sina böcker rakt ovanför hans huvud på skåpet. Skåpet lutar lite och - naturligtvis - glider böckerna ner, och dimper rakt ner i huvudet på stackars Donald. Jag kunde verkligen inte hålla tillbaka skrattet. tårarna sprutade bokstavligen, men jag hoppas att stackarn inte gjorde sig alldeles för illa. Tokstollen förlänger mitt liv nästan varje dag, genom att jag får skratta. Tyvärr är det oftast mer åt honom än med honom, men jag tycker om honom för det ändå! haha.



(Jag var bara tvungen att föreviga detta roliga minne)


Ylletröjansblogg

ÄNTLIGEN! ylletröjan har skaffat sig en blogg, efter mycket om och men. :) Eller okej, beslutet om att skaffa blogg var ju ganska lätt men vägen dit tycktes inte vara lika smärtfri.
Hur som helst, så hoppas jag att alla går in och läser Sofias blogg, also know as: Piers flickvän, på http://ylletrojans.blogg.se varmt rekommenderad!



Jag känner inte så mycket för att blogga nu förtiden, eftersom att alla mina inlägg handlar om en och samma sak. Nämligen plugg! Hur kul är det liksom? Jag vill inte gå tillbaks och läsa mina inlägg sen och bara läsa om hur mycket plugg jag hade. Då låter ju inte mitt liv särskilt kul. 
Så jag tänkte att jag skulle lägga bloggningen på hyllan för ett tag. (bara för det kommer jag säkert skriva mer än någonsin. Att jag aldrig kan göra som jag säger!) Hur som helst, det tåls att fundera på. Har inte riktigt någon inspiration. Jag har ju redan skrivit om allt, min kärlek till bagge och alla mina "jag vill ha" killar. Idéerna är slut liksom. Mitt liv är såhär tråkigt. Jag är kär i någon jag inte kan få, och den personen är inte heller alls den hunk jag vill att han ska vara. Dessutom är han en oldie.
Vart tar mitt liv vägen?




För att jag tycker om dig, men du förstår inte det.

Watashiwa nihonjin desu

Jag skulle inte tro det va. Jag känner mig inte riktigt som en japan, när jag inte förstår ett skit av det. Kan man må fysisk dåligt över ett ämne? I så fall gör jag det. För två närmare bestämt. Matte och Japanska, försvinn från jordens yta! ... Sådär ja, som bortblåsta. Jag mår bra igen.

Jag känner att det börjar närma sig utomlandstider igen. Det är nästan så att man längtar alldeles för mycket. Ge mig en strand, en sol, en solstol och du har en glad Jennie. Lägg gärna på en stor och god drink på det. Pinacolada kanske? Jag tror jag gillare!

Blir ni inte liiiite avundsjuka?
ANFI DEL MAR <3




Vart tog helgen vägen?

den bara svepte förbi så fort att jag inte ens han stanna upp och njuta av den. Det känns ju ganska trist. Ge mig min helg tillbaka! Helgen liksom denna dag gick förundransvärt fort. slog upp mina ögon vid tio snåret och började genast att plugga. Jag klev inte ens ur sängen först innan jag slog upp kulturhistoria böckerna. (jag nämner detta eftersom att jag är ganska nöjd med mig själv över detta faktum) Efter det blev det en snabbdusch för att sedan titta på tre fotbollmatcher. Den första spelades i min hem by, Björnlunda. Vi tittade inte på hela matchen, men höll telefonkontakt och den slutade lyckligtvis 3-1 till hemmalaget. Bra gubbar! Nästa match höll till i grannbyn, Gnesta, och den kändes en aning roligare att titta på, eftersom att det var matchen som skulle avgöra om grabbarna skulle få gå upp i femman eller inte. Se på fan, det gjorde dem! 5-0 slutade matchen och det var ett glatt gnesta gäng som klev av planen. Än var inte dagen slut, utan damerna skulle lira också, min kära damer, som jag saknar otroligt mycket. hur som helst, så vann vi. vinsten blev dock inte lika stor, men nog så viktig. 2-1, slutade den och 3 poäng går till GFF:s damer! Jag är glad, jag är nöjd, jag är redo för årsfesten!
Ibland är ju fotboll bara för roligt :)


bjuder på en snyggbild på kusinen och jag, eftersom jag saknar henne så mycket.


Pank?

nej, inte riktigt, men fortsätter jag i den här takten, så ja! Spenderade hela dagen med att virra runt i Stockholm. Som sällskap hade jag min kära mor och jag säger då det: Som vi sprang! När jag kom hem hade jag drygt 10 kassar (jag ljuger inte!) som slängdes upp på min säng. Jag kan ärligt säga att jag aldrig har gjort slut på såhär mycket pengar på en och samma dag. Skamligt är vad det är! Jag hade kunnat ge föda år en hel by för de där pengarna. Förstår ni? EN HEL BY!
Dock är jag ruskigt nöjd över mina inköp och jag måste ju bränna lönen på något sätt liksom. Jag vill inte tala om summan, för då börjar jag bara må dåligt, men det räckte i alla fall till mycket:

- två par jeans.
- två koftor + en stickad tröja
- nagellack x2
- örhängen, spännen, hårkontroll (vitaminer för naglar och hår. något skit)
- ett par Björn Borg skor
- ett par stövlar
- leggins

Jag vet inte ens om jag har fått med allt men, what ever. hur intresserad är ni egentligen på en skala? Det viktigaste är att jag mår bra och är flera plagg rikare. :)

Time for Freaky Friday, mina vänner.

He he he helg!

Just det mina vänner, ni som inte har märkt det, så är det nu HELG! Mitt humör kan inte vara mer på topp just nu. Hela dagen (förutom morgonen) har gått strålande. Jag kan inte göra annat än att ge den en tummen upp!
Maten för dagen är dock ett stort mysterium. Mamma är inte hemma ikväll så det blir bara middag för tre här hemma. Middag för tre slöfockar som inte orkar laga mat eller har någon fantasi till att komma på en bra och god maträtt. Detta lär ta ett tag att klura på...

Nu kom pappa in och talade om för mig att det blir kyckligklubbor och pommes strips. Ruskigt gott, och det är relativt enkelt! Herre min skapare, det enda jag bloggar om nu förtiden är min brist på träning, mat och min kära Anders Bagge! Skärpning Jennie! bli lite intressant. Röj runt. Gör något galet. Bryt reglerna!!
Räknas det att jag ska upp till sthlm imorgon med mamma?
 Eller det kanske inte är riktigt rebelliskt? Nej, det känns inte så va. Någongång då ska jag bara balla ur totalt och vara helt crazy.
värre än värst liksom.


Make a change

Jag kan summera dagen med att den började i katastrof och slutade super lyckat. Söta och underbara Sofia har hjälpt mig att fixa spotify, så nu pumpar Michael Jackson ut ur högtalarna. Jag tror jag gillar det! Jag känner mig förövrigt ganska taggad inför nästa torsdag, då det nalkas skoljoggen. Jag läste precis ett mail från min lärare att det är tävling inom skolan. Dessutom får man tydligen fin fina priser. Ni kan ju gissa hur jag ställer mig inför det? Precis, nämn ordet tävling och Jennie är där! Jag hoppas innerligt att min knä håller så att jag kan springa hela vägen och nå en hyffsat bra tid. Jag ska kanske inte ska hoppas på för mycket, då det mesta går åt skogen när jag försöker lyckas med något nu förtiden. Jag hänger dock inte läpp för det, för imorgon är det helg och jag är redo att spendera pengar! 


Argh

Jag hatar viasat .....
Jag hatar viasat
Jag hatar viasat
Jag hatar viasat
Jag hatar viasat
Hallå, sa jag det?
Jag hatar viasat!

Jag får inte se den roligaste matchen att se på länge, Barca - Inter.
Åt helvete med alltihoppa idag. dagen slutar på det mest ruttna sätt det kan göra och jag vill bara gå och lägga mig. Tänker inte kliva upp imorgon heller!

Ge mig helg och shopping. Jag dränka mina sorger i shopping och bränna hela min lön!


Bottennapp

DAgen började bra och slutade i katastrof.
 
Mattelektionen gick åt skogen. Jag fattade verkligen ingenting.
Japanskan är alltid en pina.
Var tvungen att plugga hela vägen hem till Isabelle, och väl där satt vi och pluggade i två timmar. 
jag tog bussen hem och pluggade även på den resan. Hemma slängde jag i mig maten och fortsatte att plugga. När jag går upp till övervåningen, ser jag att katthelvete har skitit på mattan. Jag blir arg som ett bi och får ta upp det. Har alltså pluggat i fyra och en halv timme  i sträck, så jag är verkligen helt slut.
Sådana här dagar klarar jag mig verkligen utan.


Jag <3 Anders Bagge

Jag tror faktiskt att vi skulle bli ett fint par. Det tror jag verkligen.
Jag är inte säker, men jag kanske är kär i honom. dock bara kanske, känslorna är fortfarande oidentifierade.
Nej, men skämt och sido, mannen är ju hur härlig som helst! Man kan inte göra annat än att tycka om honom. Han har en sådan härlig personlighet och varje gång man ser honom vill man bara le. När de zoomar in hans ansikte, när han sitter och lyssnar på någon som sjunger, det är oslagbart. Jag skrattar gott varje gång. Han visar verkligen vad han känner med hela ansiktet. I like it!

Det bästa på hela dagen var när Peter Jihde kopian gick vidare och Peter ska vara lite rolig och tar på dig Johans ( Killen som gick vidare ) tröja. Kommentaren från Bagge "Var det där killen som var här inne och sjöng nyss?" Jag började gapskratta.vad finns det inte att gilla hos honom liksom? Nu kan jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna.
Gubben har allt jag letar efter! komsi baggisen!

                         

Gillar inte Djurgården

"har man en gång hållit på djurgårn kan man inte bara komma över till bajen. det funkar inte så
det vore som... försöker hitta en bra liknelse: att ha varit med i MUF, röstat på moderaterna hela sitt liv och när man blir gammal och klok inser att man egentligen är socialdemokrat
det går liksom inte ihop, det händer inte...
självklart är man välkommen till bajen oavsett politisk ståndpunkt, men just bajen har en arbetarklassprägel" 

Var bara tvungen att spara detta. Jag skrattade ganska gott under vårt samtal.
Hur härligt sagt som helst. Man kan verkligen se att grabben brinner för det.
han är helt enkelt bra på att göra en på gott humör! tack Lennies.
bara för det bjuder jag på en hammarby bild. (för er som det sticker i ögonen på nu, scrolla ner fort som fan)



Måste även ge Tottras en liten guldstjärna i kanten för att han fick mig att skratta så mycket att tårarna rann på lektionen idag. Gaffel är dagens nyckelord, det är allt jag har att säga!


äppelpaj <3

Var nyss nere och hämtade äppelpaj. Det är hysteriskt gott! Dock är det inte det bästa att äta för mig just nu. Jag kommer rulla fram. No good Jennie. Jag är inne på alla andras bloggar och varenda en tycks skriva om träning och om hur roligt det är. Det svider lite såhär i invalid tider. Jag kan nästan sätta en peng på att jag kommer att vara nya svullot innan året är slut. tragiskt men sant. Nej! detta ska vi inte accpetera! köp gymkort köp gymkort köp gymkort köp gymkort köp gymkort! Jag vet att det inte hjälper att skriva det, men jag måste bara peppa mig själv till att göra det. Gym är inte det bästa sättet att röra sig på enligt mig. man är själv, man har ingen lagkänsla och man har absolut ingen alls att tävla emot förutom sig själv. Hur kul är det liksom? Nej, men nu har jag ju kommit ifårn ämnet totalt. Jag som bara ville skriva att äppelpaj är gott.

                

fit for fight?

Jag sprang nästan ifrån alla idag! Mitt ben är till 80% tillbaka, så att jag i alla fall kan gå normalt. Jag har varit på bra humör hela dagen inför detta faktum. Man uppskattar aldrig den lyxen av att kunna gå förrän man inte kan det längre. Det är sorgligt, om du frågar mig. Nej, hädan efter ska jag uppskatta varje steg jag tar utan kryckor. jag har fått nog av dem för en hel livstid framöver!
Det som drog ner mitt humör några snäpp var dock hemkomsten. När jag var hemma och står vid bordet, vrider jag mig och det gör att jag får ont. Jag ber till gud (om det nu finns någon) att det inte var operationen som gick upp den där olycksdrabbade söndagen för en vecka sedan. Då vet jag inte vad jag gör, helt ärligt. då går jag upp i atomer. då blir jag så ledsen att jag... gråter. japp, så kommer det att bli. Och jag hatar att böla. usch! Nej, men nu känns det inte längre, eller det bultade ett tag, men för att bibehålla positiviteten så låtasas vi inte om det.
Varför var det jag som skulle göra illa mig och inte hon? jävla glasknän.

Och den som kommer och säger att jag var otränad i knäna, ska jag personligen spöa skiten ur! Då kommer ni att få se en rasande Jennie, så utmana inte ens ödet!

Sofia, den lilla skatan, har gått och skaffat blogg igen! Jag är överlycklig. Ytterligare en blogg att hålla koll på. Mums! Hon vill dock inte tala om vad hon heter, och jag försöker hota med allt möjligt. Som att avslöja känslig information om henne här på bloggen, men inget tycks ta på den benhårda kvinnan. Det går helt enkelt inte att kompromissa med tokstollan! Hoppas hon kommer hit snart, och kan förgylla mina ensamma helger.

American Idol

Fastnade framför finalen i American idol idag. Självklart var det repris, men iaf. Kris Allen var grym, och då är grym understrucken 3 gånger om. Jisses amalia, den killen vet hur man charmar en tjej. Han var grym på att sjunga och var hur trevlig som helst. Man kan ju inte göra annat än att smälta! 
 

Titta bara på honom! en riktig svärmorsdröm. :)
( Jag måste sluta med att vara såhär patetisk. Jennie, ryck upp dig! hitta en riktigt kille istället.

tummen upp för mig

Idag får jag verkligen klappa mig själv på axeln och säga "bra jobbat Jennie!" Ni ska bara veta vad jag har legat i mina vänner. Först var jag och handlade mat och födelsedagspresent till Björns brorson Hugo med mamma och Limpa. Sedan har jag pluggat och - håll i er nu - städat ur hela garderoden! Jag rensade bort tre icapåsar med kläder och hann även med att dammsuga. Jag är grymt nöjd med mig själv! Min belöning blev att titta på både Andra Avenyn och Idol på datorn.
Ser ni vilket stök det var i min säng medan jag var igång? Allting tog typ två timmar att fixa och trixa med. Tiden bara flög förbi när man testade kläder och samtidigt dansade runt i rummet till ljudet av radion. 

               
haha, det roligaste av allt är att typ 70% av alla kläder som ligger där är myskläder eller träningskläder. Jag börjar inse att min garderob behöver ett lite mode lyft!

Jag fick också äntligen upp min tavla från Thailand på väggen! Tänk vad lång tid det tar för mig ibland att få arslet ur vagnen, men se så fint det blev ändå.



Nu väntar jag på att pappa ska komma upp, så att vi kan börja smälla i oss grönsaker och dipp. Det är så smarrigt! Det ska bli gott såhär efter att ha taget ett kvällsbad i Jacuzzin.

Kanske inte så illa ändå?

Nu har jag precis fått i mig en bit mat. Det var dock inte den nyttigaste direkt. Syster skjutsade mig till kiosken så att jag fick köpa en hamburgare med pommes stripes. Ruskigt gott! Nu sitter jag här, mätt och belåten, framför Monsters Inc som visas på Disney Channel. Ja, jag tittar på Disney kanalen ibland och jag skäms inte för det heller. Jag älskar den här filmen, man vill bara krama den där stora busen till monster! Den lilla gröna saken är ju också en stor favorit. Jag måste säga att jag uppskattar alla som sitter och kommer på sådana här filmer. Tummen upp för dem!

                                        

Kvällen kanske inte blir så illa som jag först trodde ändå. Ensam hemma, all världens godis i hemliga lådan (som inte alls är så hemlig för alla mina kompisar) och smallville som väntar!


Om bara du också kunde höra av dig, så skulle det var perfekt.



Snabba vändningar

Min stora fundering under dagen har varit "Ska jag följa med mamma och pappa på middag hos grannen eller ska jag inte det?" Jag frågade Isabelle om hur jag skulle göra. Hon skrattade samtidigt som hon talade om att jag var dum i huvudet som inte gick dit. Man får ju liksom god mat och slipper laga själv. Hur bra är inte det liksom?
Hon hade ju såklart rätt, men jag tvekade ändå fortfarande. Det är ju trots allt tråkigt att spendera hela kvällen borta. Det hade Isabelle också ett bra svar på "Klart man går hem efteråt, det är ju bara att dra. Säga att man ska iväg eller något. Så gör alltid jag!" Okej bra, då behöver inte jag ha dåligt samvete när jag går hem efter maten.


MEN KUUUL
Nu fick jag reda på att jag ändå måste laga mat själv. Det blir inget snylta på andra idag inte. Mamma har ju inte sagt till om att jag ska med, så jag står här helt matlös. Vad ska jag ta mig till? jag orkar verkligen inte göra något, samtidigt som jag är hysteriskt hungrig. Detta kommer att bli en helvetisk kväll och nu är jag irriterad på mamma som inte lagar mat åt mig. Hatar att inte få god mat på fredagar....


Here I am waiting,

Waiting for a better day, for a second chance, a little luck to come my way. 

Vad finns det egentligen att skriva till alla mina typ fem läsare? Vad kan vara intressant att veta idag?
Det finns egentligen ingenting, för mitt knä är fortfarande som det alltid är, det vill säga helt obrukbart och jag är snart i bristningsgränsen av frustration. Jag vet ärligt talat inte var jag ska ta vägen, jag saknar till och med att gå normalt. Jag saknar att kunna springa i trappor, och vem faaan saknar det liksom?
Enda gången jag verkligen är på bra humör och inte tänker på det så mycket är, hör och häpna, i skolan. Jag vet, jag är fortfarande chockad. Att jag ens skrev det där? Likväl är det sanningen. I skolan hinner man inte med att sitta och fundera eller sitta och reflektera över vad det var som hände. Det är egentligen inte synd om mig, inte det minsta. Jag har gjort det igen, det jag inte fick göra och det jag verkligen hade bestämt mig för att inte göra iår. Men ni kan ändå inte ana känslan jag hade i kroppen. vilken befrielse. Det är inte synd om mig, jag får skylla mig själv. Jag hatar bara mig själv just nu och det gör jag rätt i. Jag förtjänar att ha ont. Jag kommer kanske aldrig att få spela någonsin igen, men jag förtjänar det. Jag är så jävla korkad så det finns inte.
Fan och helvete.

Waiting for a better day, for a second chance, a little luck to come my way. 

                                                       
                                                                     balen 2008


K A T A S T R O F

Sverige har spelat i en halvlek mot Malta, utan att göra ett enda mål. Det är ka-ta-strof! Jag som hoppades på att det skulle bli målfest i den här matchen, från sveriges håll alltså. Malta kan gärna få behålla sin måltorka, det gör inte mig ett dugg.

Nej, tagga till nu för fan Sverige! åh, nedrans, nu svor jag igen också. Jag som skulle sluta svära och allt. Attans.
Ja, attans är ett bra ord. Det och jösses är nog mina favoritord.
Nej, tillbaks till ämnet. Sverige börja röra på era små fina fötter. Tagga till andra halvlek och gör för guds skull mål. Om vi förlorar den här matchen, vill jag inte ens vara svensk längre. (Som om jag har något val, då jag är sådär tråkigt toksvensk)

Andra Avenyn

Jag såg nyss att Andra Avenyn också har börjat igen! Det är ju nästan en bra dag det här. Nu har jag mina tråkiga söndagskvällar räddade igen. Nu kan jag äntligen gå och lägga mig och somna på bra humör igen.

usch vad patetiskt. Jag blir glad av att en B-serie börjar, Men, är man beroende så är man. Tack och lov för att jag aldrig har testat att röka eller ta droger. vem vet hur det skulle ha slutat?

Idol 2009

Har sparkat igång. Vad tycker vi om det? Underbart! Jag och Limpa har redan hittat vår favorit, Västeråsaren Jon. Puss på honom liksom! Vi satt helt knäpptysta under hela tiden hans ljuva stämma hördes från högtalarna i tv:n, sedan när han var klar räckte det med en blick på Limpa för att vi båda skulle ropa ut glädjerop och slå ett antal high fives! Vi har hittat vår vinnare! Fast antagligen kommer det att finnas en ny imorgon... men kom ihåg alla att jag nu säger att Jon är något extra (ifall han går långt, vill jag ha bevis på att jag trodde på honom från början) Om det som står inom parentesen inte infaller, glöm bara bort det för guds skull. Då har det aldrig existerat!

Mitt ben är åt helvete och jag vill inte ens kommentera det, för jag ska vara positiv. Och posivitet och äckliga knä kan inte kombineras i samma mening. Ungefär som man inte kan kombinera ... ja, ni fattar grejen.
För att släppa det trista ämnet kan jag tala om för er som inte visste det att Sverige spelar mot Malta imorgon. Det ser vi verkligen framemot! som grädde på moset visas idol direkt efteråt. kan det bli bättre hörreni?

En anna trevlig sak är att jag och Sofia ska söka till Idol nästa år. Vi kom överens om det nu. Japp, det är så det ser ut. Något man måste göra någongång under sin livstid, som snubben på idol nyss sa. Jag kan inte göra annat än att hålla med!

ännu mer punkter ....

jag orkar egentligen inte blogga idaag heller. Har ganska jätteont i mitt knä, efter en dag i rörelse.
Jag får väl dock skylla mig själv, eftersom att jag är klen och genomrutten.
Jag blir bara arg jag tänker på det, för lust att gråta. Så arg är jag. Skulle också kunna säga några väl valda svordomar, men det ska jag inte, för det är fult att svära.

Allt känns hopplöst och jag vill inte ens tänka på framtiden. Jag vill bara vakna och att min kropp ska vara som för två år sedan, vältränad och frisk.

och ja, jag gnäller, men det har jag fan rätt till idag. för mitt liv är botten utan fotoll, så äre fan.

....

jag orkar inte blogga.
det enda jag vill säga är att vi spelade jävligt bra och att vi hade matchen hela tiden. Det var ett viktigt poäng vi plockade och vi ska vara stolta över det.

Jag vill bara gå och lägga mig nu och vakna ur den här mardrömmen.
jag får hoppas för det bästa, håll tummarna för mig mina vänner. Jag lär behöva det nu

jävla piss knä som aldrig kan göra som jag vill

Nerver av stål?

Det får vi se om jag har imorgon. det är nämligen då det gäller. Jag ska spela min första match på snart ett och ett halvt år. Jag är livrädd. rädslan beror på hundratals olika saker. Kommer jag att göra bort mig? kommer jag att göra illa mig igen? Kommer detta vara sista matchen jag spelar någonsin? Kommer jag att få spela över huvudtaget?
Det känns som att morgondagen är avgörande för mina kommande fotbolls år. Jag kan bara hålla tummarna för att jag går av planen, med båda benen i behåll och att jag inte har gjort bort mig helt och hållet ute på planen.
Jag kan väl kanske inte begära att jag ska kunna glänsa på matchen imorgon, jag menar, det var ju trots allt ett tag sedan. Jag är glad bara om jag inte gör självmål eller sparkar ner en medspelare eller något åt det hemska hållet.
Jag har bestämt mig. Jag har bestämt mig för att gå in på plan med full fokus på matchen. Jag ska inte tänka på att jag har varit skadad, utan jag ska ha samma inställning som jag hade innan skadan. Shit, jag har nog inga nerver av stål trots allt. Mitt hjärta rusar bara jag tänker på eländet.

Men samtidigt som jag är så rädd, är jag så himla glad. För jag ska trots allt spela boll igen. Jag ska äntligen få göra det jag har saknat så himla länge, jag är tillbaka!
det går inte ens att beskriva känslan jag bär på,
det är bara så skönt att kunna vara och känna sig som sig själv igen.

håll tummarna för mig

Biomys

Det var så jag spenderade min fredag, med biomys. Jag gick inte på bio själv, utan med mig hade jag Elisa och Linda. Vi tittade på Inglourious Basterds, en väldigt sevärd film för övrigt! Den hade precis den rätta blandningen mellan humor och allvar, samtidigt som den förmedlade ett väldigt bra budskap. Att hunken Brad Pitt spelade en av huvudrollerna, och gjorde det jävligt bra med sin texasdialekt, var bara en stor bonus! Jag, E och L satt och skrattade högt ett antal gånger, samtidigt som vi höll för ögonen lika många gånger. Jag menar, den kunde vara ganska rå också. Den får i alla fall 5 av 5 av mig, vilket inte händer så ofta.



Vi tåg tåget hem och jag och Elisa slutade upp framför tv:n och tittade på en film fram till småtimmarna.
Jag har saknat att umgås med E och L.
Det blir alldeles för sällan.


Mår som på en torsdag

Okej, jag medger att rubriken är lite underlig, men oroa er inte, jag ska förklara.
På torsdagar är man alltid nere och tycker att allt man gör är mycket jobbigare än vanligt. varför? jo, för att det är dagen innan fredag, dagen innan helg! Dagen innan helg kan inte vara en lycklig dag, för då vet man hur nära man är till att få vara ledig. Och ja, jag räknar fredagen som helg, för jag är knappt i skolan på fredagar. Så det så!

Alltså mår jag som på en torsdag idag, fast det bara är onsdag. Det kanske låter förvirrande, men tro mig, det är det inte. Anledningen till detta är helt enkelt för att mitt lags match imorgon är inställd. fattar ni, inställd!! Jag som äntligen skulle få spela och allt. Ta på mig matchtröjan, helst nummer 2, tränga på mig ett par för trånga och urtvättade strumpor och kliva ut på planen och bara köra. Nu kanske ni tänker att det inte är någon skillnad mot att gå ut på planen inför en träning och inför en match. Det är där ni misstar er, mina vänner. Det finns ingenting som liknar känslan av att gå ut på en nyklippt och kritad gräsmatta halvtimmen innan matchstart för att värma upp. Man är så otroligt fokuserad och taggat att det känns som att man skulle kunna gå upp i atomer. Det ända jag skulle kunna klara mig utan är denna panik kissnödiga delen precis när domaren ska blåsa igång matchen. har ni varit med om det någongång? det har jag, och det är inget jag vill rekommendera. För att summera, så mår jag alltså som jag skulle göra på en torsdag idag.

bjuder på några härliga bilder från helgens utsvängningar. Jag vet att jag borde lägga in bilder oftare, men jag är alldeles för lat. Im so sorry, jag ska bättra mig!






Sjuk som en fisk


Jag vet ju förstås inte hur det är för fiskar när dem är sjuka, men eftersom att fisk är mitt stjärntecken tycker jag ändå att jag kan sätta in mig ganska bra i deras livssituation och hälsa.

Dagen har varit väldigt tråkig, då jag har spenderat den hemma i sängen. Jag var däremot duktig och pluggade i två timmar, tills mitt tålamod försvann i samma veva som det kom till att göra matteläxa, som vanligt. Matte och jag är verkligen inte bundisar. Det var verkligen kul att komma igång att plugga igen, jag längtar verkligen tills imorgon då jag ska plugga minst två timmar till! ...
jag kan inte ens låtsas vara entusiastisk över detta faktum. blää.

Jag och Elisafisa sitter och försöker hitta en bio att gå på i helgen, men det verkar ju fullkomligt omöjligt.
Vill försöker tjata på Kjellis att följa med också, men tokan kanske måste jobba då. inte okej!


Jag vill bara att något för en gångs skull ska gå vägen.
att det ska gå åt det håll jag vill


RSS 2.0