ÄÄÄÄÄNTLIGEN

jag får äntligen skrika ut det till hela världen!!!!

Johan Lenntorp är min ♥

so stay away please


Lyckan lever vidare

Jag vill bara tala om att jag lever, även om det är på håret till kollaps snart. Jobb och alldeles för lite sömn går faktiskt inte ihop. Men trots detta känner jag mig som världens lyckligaste person. Jag skulle vilja stanna tiden och ha det såhär jämt, att få må såhär bra. Slippa verkligheten liksom...

Jobb imorgon igen... känns jävligt tråkigt, men pengar är bra och med ett bankonto som mitt, som skriker efter pengar, är det jävligt bra!

Over and out people

fy fan vad skönt

okej, nu har jag dåligt samvete. Jag har inte skrivit på länge, men det blir bara inte så. Det är alldeles för mycket som händer. Vänner, jobb, resor, familj, släkt, party. Mycket på en gång liksom och då hamnar faktiskt bloggen lite i skymundan.

Det jag däremot kan säga just nu är att jag är världens lyckligaste person för tillfället. Visst mitt knä är mer cp än någonsin, men jag är ändå lycklig.
S Å    H I M L A    L Y C K L I G !!




Trogenhet!

Det gillar vi!

 Jag sitter i Grekland och jag lever livet fullt ut, och anda kikar ni in pa min blogg da och da. Jag blir nastan rord till tarar. (ackliga tangentbord utan ratt bokstaver...)

Anyway, jag lever. Jag mar stralande. Jag ar beige... Inte sa nojd over det sista, men vad fan. Allt i livet kan man inte fa.

Nu har jag gjort som jag har lovat. skrivit nagra rader, fast jag inte har nagonting vettigt att saga. Ni far helt enkelt titta pa bilderna nar jag kommer hem. Hang in there!


---------------
Laser du?
Stort ♥ till dig

RSS 2.0